Familokowego ciąg dalszy
- Beaby
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Jadziu - śliczne https://www.fotosik.pl/zdjecie/720e140047171855
To niesamowite, że te zimą puste miejsca niebawem zamienią się u Ciebie w nieustającą gamę kolorów.
Rzeczywiście ogród na razie sobie śpi. I nech się dobrze wyśpi aby mjiał sporo sił i chęci na piękne kwitnienia.
Pogodnego weekendu
To niesamowite, że te zimą puste miejsca niebawem zamienią się u Ciebie w nieustającą gamę kolorów.
Rzeczywiście ogród na razie sobie śpi. I nech się dobrze wyśpi aby mjiał sporo sił i chęci na piękne kwitnienia.
Pogodnego weekendu
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Byłam w ogródku słoneczko fajnie przygrzewało zrobiłam parę fotek jednak wszystkie poszły do kosza, bo nie przedstawiały tego co bym chciała.Jednak ziemia zamarznięta wiec tylko widziałam wystającą spod śniegu siewkę Lwiej paszczy, bo pozwalam im się wysiewać byle nie calutkie poletko Ciekawe jaka jutro będzie pogoda
BEATKO ten kapturek to Pamelki Jackman, jednak nie jest to taka fotka jakiej oczekiwałam .Masz rację teraz w ogródku jest miejsca sporo ale za chwilkę znów nie pójdzie nawet gdzie nogi postawić
No to jadziem dalej z wiosennymi fotkami to już początek kwietnia
IWONKO nie jest to to co chciałam uzyskać Myślałam ,ze lepiej wyjdą te gwiazdki śniegowe zbyt mało ostrości .Ten kaktus jest juz ze mną parę lat w ogródku i nic mu się nie dzieje tylko okrywam go przed wodą, a raczej śniegiem. Ciekawe jakie wyjdą w tym roku fotki robione nowym aparatem dzisiaj narobiłam tyle fotek płatków śniegu ale chyba najlepiej robi się gdy dopiero spadną niż te już leżące od wczoraj .Jednak nic straconego
BEATKO ten kapturek to Pamelki Jackman, jednak nie jest to taka fotka jakiej oczekiwałam .Masz rację teraz w ogródku jest miejsca sporo ale za chwilkę znów nie pójdzie nawet gdzie nogi postawić
No to jadziem dalej z wiosennymi fotkami to już początek kwietnia
IWONKO nie jest to to co chciałam uzyskać Myślałam ,ze lepiej wyjdą te gwiazdki śniegowe zbyt mało ostrości .Ten kaktus jest juz ze mną parę lat w ogródku i nic mu się nie dzieje tylko okrywam go przed wodą, a raczej śniegiem. Ciekawe jakie wyjdą w tym roku fotki robione nowym aparatem dzisiaj narobiłam tyle fotek płatków śniegu ale chyba najlepiej robi się gdy dopiero spadną niż te już leżące od wczoraj .Jednak nic straconego
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ja liczę na to, że może dziś będzie ładnie i będziemy mogli do naszych szkrabów jechać, wczoraj wieczorem zadzwoniła Hania i zaproponowała spacer, oj jaka ona jest teraz fajna, bo starsze wnuki to już swoimi drogami zaczynają spacery, choć o dziadkach pamiętają to już jednak mniej
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Tęskno do takich widoków, oj tęskno ale z każdym dniem coraz bliżej
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Jadziu
Słyszałaś o tym ,że jutro mają wyłączyć na zawsze Forum w związku z PACTA
Słyszałaś o tym ,że jutro mają wyłączyć na zawsze Forum w związku z PACTA
- JAKUCH
AGNIESZKO ano słyszałam jednak cóż my małe robaczki możemy począć jak to wina UE ,że tak się stanie .Możemy jednak skrycie wierzyć ,ze to nie potrwa długo Udanego sezonu Agnieszko
No to czyli można powiedzieć ostatnie fotki na forum
NATALKO to chyba nasze ostatnie wpisy na forum wiec życzę Ci udanego sezonu w zdrowiu bo jeśli zamkną forum to nie zobaczymy naszych tegorocznych kwitnień i super fotek
IWONKO to nasze ostatnie wpisy na forum wiec trzeba sie pożegnać Miło było spędzać z Wami czas wymieniać się roślinami i spostrzeżeniami. Szkoda ,ze przez głupie ACTA trzeba zamknąć forum Nawet Fotosik odpocznie od nas
No to czyli można powiedzieć ostatnie fotki na forum
NATALKO to chyba nasze ostatnie wpisy na forum wiec życzę Ci udanego sezonu w zdrowiu bo jeśli zamkną forum to nie zobaczymy naszych tegorocznych kwitnień i super fotek
IWONKO to nasze ostatnie wpisy na forum wiec trzeba sie pożegnać Miło było spędzać z Wami czas wymieniać się roślinami i spostrzeżeniami. Szkoda ,ze przez głupie ACTA trzeba zamknąć forum Nawet Fotosik odpocznie od nas
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Jadziu, śliczna ta fotka z motylem
Ważne, że jednak i pojutrze zobaczę Twoje zdjęcia tu na Forum
Ważne, że jednak i pojutrze zobaczę Twoje zdjęcia tu na Forum
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Jest Jutro czyli dzisiaj i forum działa na szczęście. Oby jak najdłużej bo jak utrzymywać znajomości tylko forumowe? wiele osób spotykam na fb ale to nie to samo
No to dalej Jadziu z tymi wiosennymi fotkami, przyjemnie oglądać i czekać na to w naturze
No to dalej Jadziu z tymi wiosennymi fotkami, przyjemnie oglądać i czekać na to w naturze
- iwona0042
Jadziu okazuje się że do marca jeszcze istniejemy, więc jeszcze chwilę pobędziemy ze sobą
- JAKUCH
BEATKO no to możemy się jeszcze sobą nacieszyć chociaż tylko do marca a może i dłużej kto to wie Wiesz ,ze uwielbiam fotografować wszelkie owady już nie mogę doczekać się sezonu jak wylezę na polowanie
EWCIA cieszę ,sie ,że jeszcze możemy ze sobą przebywać Forum to wielka skarbnica wiedzy i bez niego czułabym się jak sierotka bez przyjaciół, oglądania ślicznych fotek, podziwiania roślin i cudnych ogrodów różanych
IWONKO miecz na razie zawisł w powietrzu, ciekawe na jak długo Oby nigdy nie spadł na forum tego byśmy sobie wszyscy życzyli .Wreszcie i do Ciebie dotarłam bo myślałam ,ze tylko przychodzisz do nas z wizytą Ciekawe czy Terenia też do nas wróci . Masz cudny ogród wszystkie krzewy takie wyrośnięte przez ten rok jak Cię z nami nie było
EWCIA cieszę ,sie ,że jeszcze możemy ze sobą przebywać Forum to wielka skarbnica wiedzy i bez niego czułabym się jak sierotka bez przyjaciół, oglądania ślicznych fotek, podziwiania roślin i cudnych ogrodów różanych
IWONKO miecz na razie zawisł w powietrzu, ciekawe na jak długo Oby nigdy nie spadł na forum tego byśmy sobie wszyscy życzyli .Wreszcie i do Ciebie dotarłam bo myślałam ,ze tylko przychodzisz do nas z wizytą Ciekawe czy Terenia też do nas wróci . Masz cudny ogród wszystkie krzewy takie wyrośnięte przez ten rok jak Cię z nami nie było
- iwona0042
O tak Jadziu, porozrastało się wszystko pięknie, choć przycinane było, no ale dla roslin rok to dużo , musiałam wrócić do Was, to się czuję u siebie i ten ogrom cudnych roślin, którymi uwielbiamy się otaczć prawda
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Jadziu. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Jak to wyłączyć forum ,ja wróciłam a tu takie wiadomości.
wiosenne zdjecia poprawiaja nastrój ,też czekam z utęsknieniem na ten czas.
wiosenne zdjecia poprawiaja nastrój ,też czekam z utęsknieniem na ten czas.
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Jadziu
Cieszę się ,że F.O. jest i będzie
Pokazałaś zdjęcie dużej aksamitki i bardzo mnie zafrapowało.
Choć za nimi nie przepadam , kwiat tak ciekawie sfotografowany przez Ciebie, że go nie poznałam.
Ten biało kwitnący krzew to wawrzynek
Cieszę się ,że F.O. jest i będzie
Pokazałaś zdjęcie dużej aksamitki i bardzo mnie zafrapowało.
Choć za nimi nie przepadam , kwiat tak ciekawie sfotografowany przez Ciebie, że go nie poznałam.
Ten biało kwitnący krzew to wawrzynek