Ogród Gośki
A teraz śpieszę z parasolowatym modrzewiem zanim pozbędzie się igiełek na dobre ...
Irga cała w koralach
Kącik doniczkowy - brat poprzestawiał doniczkowce bo przeszkadzały mu w koszeniu
Dziwaczek zdecydował się zakwitnąć na żółto i żurawka, która zmienia kolor...
Klonik vel zaślaz i ognik oszczędnie sypiący koralami :P
Na tej ścianie pną się zgodnie (na razie ) winobluszcz trójklapowy, pięcioklapowy i blusz pospolity zimozielony 8)
Irga cała w koralach
Kącik doniczkowy - brat poprzestawiał doniczkowce bo przeszkadzały mu w koszeniu
Dziwaczek zdecydował się zakwitnąć na żółto i żurawka, która zmienia kolor...
Klonik vel zaślaz i ognik oszczędnie sypiący koralami :P
Na tej ścianie pną się zgodnie (na razie ) winobluszcz trójklapowy, pięcioklapowy i blusz pospolity zimozielony 8)
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I teraz masz posadzone tulipany ;-) Wszystko OK, w końcu wszyscy teraz sadzą, tulipany i czosnki mają po prostu dość dużą rozpiętość pór sadzenia - szachownice czy narcyzy muszą być posadzone wcześniej, a te mogą sobie czekać nawet do połowy października.No to mnie dobiłaś!!! Ja czosnki i tulipany już wsadziłam .. a raczej M I co teraz?
A teoria jest taka, że one się szybko ukorzeniają i mogą za szybko wyleźć z ziemi. Tylko, że mi tak nieraz wylazły i nic sie nie stało, tak, że teoria teorią, a życie życiem. Ludzie sadzą tulipany końcem sierpnia, sadzą w grudniu nawet i nic strasznego sie nie dzieje.
Śpij spokojnie, nie chciałam CIę przestraszyć - chodziło mi o to, że po prostu mam jeszcze czas
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Gosiu ale u Ciebie pięknie kolorowo uwielbiam ognik ale u mnie jeszcze bez owocków
W ubiegłym roku też miałam żółtego dziwaczka, strasznie mi się podoba ten kolor i mimo że zbierałam swoje nasionka w tym roku prawie sam biały i jeden krzew różowego....
Gosiu ogólnie patrząc przepiękna jest u Ciebie jesień
W ubiegłym roku też miałam żółtego dziwaczka, strasznie mi się podoba ten kolor i mimo że zbierałam swoje nasionka w tym roku prawie sam biały i jeden krzew różowego....
Gosiu ogólnie patrząc przepiękna jest u Ciebie jesień
Gorzatko Ty dostałaś klonika z innego ujęcia a do starszych trzeba mieć szacunek - jak Ty się rodziłaś ja zaczynałam robić siku do nocnika
Stokrociu uspokoiłaś mnie, dzięki :P Będę spać spokojnie
Stokrociu uspokoiłaś mnie, dzięki :P Będę spać spokojnie
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
Ja też ( o ile nick Gorzatki nie jest przypadkowy ;-) )g.kiecko pisze:Gorzatko Ty dostałaś klonika z innego ujęcia a do starszych trzeba mieć szacunek - jak Ty się rodziłaś ja zaczynałam robić siku do nocnika
:
Fajny był, żółty, z kaczuszką...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Pamiętasz???????? :P :P :P100krotka pisze:Ja też ( o ile nick Gorzatki nie jest przypadkowy ;-) )g.kiecko pisze:Gorzatko Ty dostałaś klonika z innego ujęcia a do starszych trzeba mieć szacunek - jak Ty się rodziłaś ja zaczynałam robić siku do nocnika
:
Fajny był, żółty, z kaczuszką...
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
No, po mnie korzystało z niego jeszcze pięcioro młodszych kuzynów ;-) Jakoś mi sie utrwalił Przez pierwsze kilka lat mego życia zawsze gdzieś tam u babci stał
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka