Ogród Joli i Zbyszka cz.2
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Joli i Zbyszka cz.2
Kasiu ja na miejscu glicynii sadzę już drugi rok jednoroczne, w ubiegłym roku był groszek pachnący a w tym roku jest wilec.
Wizyta u Ciebie to bardzo kuszący pomysł ale pod warunkiem że będzie podłoże.
No ale mój wyjazd do Ciebie nie zapewni Ci w realu moich widoczków a przecież w sobotę i w niedzielę nie jeździsz z młodym.
Wizyta u Ciebie to bardzo kuszący pomysł ale pod warunkiem że będzie podłoże.
No ale mój wyjazd do Ciebie nie zapewni Ci w realu moich widoczków a przecież w sobotę i w niedzielę nie jeździsz z młodym.
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
podłoże?! O losie! spóźniłaś się o dwa dni
Jolu coś się pomyśli nad wyjazdem bo obiecałam też Anię odwiedzić i jestem ciekawa jak wygląda szpaler z wiśniowych kulek.
A może Ty już oglądałaś?
Jolu coś się pomyśli nad wyjazdem bo obiecałam też Anię odwiedzić i jestem ciekawa jak wygląda szpaler z wiśniowych kulek.
A może Ty już oglądałaś?
- jola1
Szpaleru nie oglądałam ale jestem też ciekawa no i tych nowych świerków serbskich, też chętnie bym się do Ani wybrała. Rozmawiałam z nią telefonicznie w ubiegłym tygodniu.
No widzisz widocznie wiatr nie był w moją stronę i nie wyczułam Twojego podłoże a żałuję bardzo.
No widzisz widocznie wiatr nie był w moją stronę i nie wyczułam Twojego podłoże a żałuję bardzo.
Witaj Jolu Już wiosennie i kolorowo u Ciebie.
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
ciekawa jestem kto to jest p. Z Jolu sliczne masz narcyze a ja ciągle mam za mało, czy zakwitną Ci nowo zakupione piwonie?
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu karp Zbyszek chyba był pijany ze szczęścia- taka ryba to marzenie każdego wędkarza.
A jak tam TWOJE PIWONIE. u MNIE Z ZESZŁEGO SEZONU JEDNA ZAKWITNIE A DRUGA, CHIŃSKA na pewno NIE.
Witaj Jolu Co nowego w Twoim ogrodzie.
- jola1
lawenda-Ula niektóre nowo zakupione piwonie mają paki więc mam nadzieję że zakwitną. Narcyzów mam rzeczywiście sporo i trzeba by było zrobić w nich porządek ale nie chce mi się do tego zabrać.
jolcia1212-Jolu Zbyszek jest przygotowany na większe karpie ale z tego się też bardzo cieszył.Moje piwonie szykują się do kwitnienia. Z tych zakupionych w tym roku chyba trzy ma pąki, doczekam się też kwitnienia piwonii zakupionych w ubiegłym roku ale i tak nie wszystkie zakwitną. Z drzewiastych zakwitnie jedna a dwie pozostałe postawiły w tym roku na wytworzenie nowych przyrostów.
perdii-Gosiu w ogrodzie sytuacja jest dynamiczna. Nie nadążam przegrywać zdjęć z aparatu a wątek obrasta kurzem.Roślinki nadrabiają bardzo szybko opóźnienia zimowe, ciągle coś kwitnie i rozwija liście lub igły.
Świerk Rydal
Tym akcentem zamykam wątek.
Nowa część jest tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 42#p390554
Proszę Moderatorów o zamknięcie tej części wątku.
jolcia1212-Jolu Zbyszek jest przygotowany na większe karpie ale z tego się też bardzo cieszył.Moje piwonie szykują się do kwitnienia. Z tych zakupionych w tym roku chyba trzy ma pąki, doczekam się też kwitnienia piwonii zakupionych w ubiegłym roku ale i tak nie wszystkie zakwitną. Z drzewiastych zakwitnie jedna a dwie pozostałe postawiły w tym roku na wytworzenie nowych przyrostów.
perdii-Gosiu w ogrodzie sytuacja jest dynamiczna. Nie nadążam przegrywać zdjęć z aparatu a wątek obrasta kurzem.Roślinki nadrabiają bardzo szybko opóźnienia zimowe, ciągle coś kwitnie i rozwija liście lub igły.
Świerk Rydal
Tym akcentem zamykam wątek.
Nowa część jest tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 42#p390554
Proszę Moderatorów o zamknięcie tej części wątku.