Ogródek Robaczka cz. 7
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Matko Kasia jedziecie w Bieszczady.... to moje ukochane góry....
Jedzcie ostroznie bo znowu zimowo.... I miłego świetowania
Jedzcie ostroznie bo znowu zimowo.... I miłego świetowania
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Kasiu, pozdrawiam świątecznie i życzę udanego spotkania w gronie rodzinnym
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Kasiu mam nadzieję, że szczęśliwie dotarliście do rodzinki i już poznałaś Stasia.
Wesołych świąt w rodzinnym gronie i szczęśliwego powrotu do domu
Wesołych świąt w rodzinnym gronie i szczęśliwego powrotu do domu
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Kasiu,jesteś w pięknych stronach,ale nie w taka pogodę podziwianie krajobrazów.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu spokojnych, szczęśliwych świąt w podróży. Uważajcie na drodze, warunki są okropne. Poza tym dużo i ciepełka rodzinnego. Pozdrowienia dla malutkiego bratanka
Kasiu pozdrawiam świątecznie i spieszę donieść, że Poznań całkowicie zasypany...
ale mamy śmigus dyngus i prima aprillis w jednym
sypie śnieg, jest na plusie.....rany a może się nam święta pomyliły albo był błąd w kalendarzu?
hejka świątecznie
sypie śnieg, jest na plusie.....rany a może się nam święta pomyliły albo był błąd w kalendarzu?
hejka świątecznie
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kasiu, ja życzę szerokiej drogi i jak najkrótszego czasu powrotu.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry!
Wystukałam soczysty elaborat i odpowiedzi dla wszystkich, a potem posta diabli wzięli
W takim razie pozwólcie, że nastukam jeszcze raz, ale mniej elokwentnie
Wracamy już z wojaży po Polsce, w ten weekend mamy ponad 1000 km na liczniku, więc chyba czas do domu
Kasiu, jesteśmy na wschodzie i śniegu tu niewiele (trasa Lublin-Radom) ale im dalej na zachód tym więcej...
Marta, ja tez mam wrażenie, że to jakiś globalny żart. Co więcej, mało śmieszny
Świetujesz? Dobrze, ze aura nie przeszkadza i nastrój dopisuje
Asia, widziałam w tv co się dzieje, w Warszawie jeszcze gorzej! Mam nadzieję, ze miło i sympatycznie spędzacie Święta i atmosfery nie psuje zimowa aura za oknem
Marzenko, dziękuje! Staś uściskany, uroczy z niego chłopak i bardzo dzielny, bo grzeczny był cały czas i nie płakał mimo ze tłum ludzi, nowe twarze i wszystkie ciotki chcą go na rękach nosić
Małgosiu, Bieszczady są bardzo malownicze, nawet o tej porze roku widoki piękne Szkoda tylko, ze Ustrzyki Dolne tak daleko od nas...
Krysiu, po bieszczadzkich serpentynach jechało się ciężko przy tej pogodzie, ale było warto - miło spędziliśmy czas z rodzinką
Monia, Dorotka, Joasiu - dziękuję za życzenia, z serca odwzajemniam i pozdrawiam świątecznie
Gosiu, po jednym dniu już można przywyknąć do zmiany czasu, ale akurat te wyjazdy w weekend ze zmianą czasu wypadły fatalnie..musieliśmy wstać o 4 rano i potem 8 godzin w aucie w jeden dzień. Jesteśmy padnięci oboje.
Kochani, melduję z trasy do domu, że zima w całej Polsce. Nie pamiętam takiego kwietnia jak żyję
Wystukałam soczysty elaborat i odpowiedzi dla wszystkich, a potem posta diabli wzięli
W takim razie pozwólcie, że nastukam jeszcze raz, ale mniej elokwentnie
Wracamy już z wojaży po Polsce, w ten weekend mamy ponad 1000 km na liczniku, więc chyba czas do domu
Kasiu, jesteśmy na wschodzie i śniegu tu niewiele (trasa Lublin-Radom) ale im dalej na zachód tym więcej...
Marta, ja tez mam wrażenie, że to jakiś globalny żart. Co więcej, mało śmieszny
Świetujesz? Dobrze, ze aura nie przeszkadza i nastrój dopisuje
Asia, widziałam w tv co się dzieje, w Warszawie jeszcze gorzej! Mam nadzieję, ze miło i sympatycznie spędzacie Święta i atmosfery nie psuje zimowa aura za oknem
Marzenko, dziękuje! Staś uściskany, uroczy z niego chłopak i bardzo dzielny, bo grzeczny był cały czas i nie płakał mimo ze tłum ludzi, nowe twarze i wszystkie ciotki chcą go na rękach nosić
Małgosiu, Bieszczady są bardzo malownicze, nawet o tej porze roku widoki piękne Szkoda tylko, ze Ustrzyki Dolne tak daleko od nas...
Krysiu, po bieszczadzkich serpentynach jechało się ciężko przy tej pogodzie, ale było warto - miło spędziliśmy czas z rodzinką
Monia, Dorotka, Joasiu - dziękuję za życzenia, z serca odwzajemniam i pozdrawiam świątecznie
Gosiu, po jednym dniu już można przywyknąć do zmiany czasu, ale akurat te wyjazdy w weekend ze zmianą czasu wypadły fatalnie..musieliśmy wstać o 4 rano i potem 8 godzin w aucie w jeden dzień. Jesteśmy padnięci oboje.
Kochani, melduję z trasy do domu, że zima w całej Polsce. Nie pamiętam takiego kwietnia jak żyję
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Kasia mam nadzieję,ze zdjęcia Bieszczad masz
Ty to sie najeżdzisz ostatnimi czasy....
Ty to sie najeżdzisz ostatnimi czasy....
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Kasiu uważajcie na siebie Na drogach masakra
Ja mam już dosyć ,przyrosłam do łopaty ...wymieniamy się z M ,bo można wyzionąć ducha śnieg ciężki i mokry
Świąteczne buziaki!
Ja mam już dosyć ,przyrosłam do łopaty ...wymieniamy się z M ,bo można wyzionąć ducha śnieg ciężki i mokry
Świąteczne buziaki!
marzenia się spełniają! Dana
no świętuje i mam w nosie dziś diety, kalorie etc.........czas na wyżerkę i coś dla duszy - winko i ajerkoniak
hmmmm a co do żartu globalnego - hehe tu mamy i śnieg i deszcz i słońce
ale uważajcie na siebie w drodze powrotnej bo to co się dzieje to jakaś masakra
hmmmm a co do żartu globalnego - hehe tu mamy i śnieg i deszcz i słońce
ale uważajcie na siebie w drodze powrotnej bo to co się dzieje to jakaś masakra
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Kasiu! Bezpiecznej drogi