Mój zielony świat cz.3
- UlaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 23:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.3
Witaj Aniu
Tytoń leśny prezentuje się okazale, wiedzę, że u Ciebie sporo werbeny patagońskiej. U mnie rośnie tam gdzie się wysieje i o tej porze to i ona zdobi rabaty. Ładnie u Ciebie i ciekawie to pokazujesz
Pozdrawiam, Ula
Tytoń leśny prezentuje się okazale, wiedzę, że u Ciebie sporo werbeny patagońskiej. U mnie rośnie tam gdzie się wysieje i o tej porze to i ona zdobi rabaty. Ładnie u Ciebie i ciekawie to pokazujesz
Pozdrawiam, Ula
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,nie widziałam jeszcze tytoniu,kiedys dostałam nasionka,ale nie wzeszły mi.M twój miałby raj u mnie jak lubi brzozy,bo ja klnę na ich sąsiedztwo.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Aniu
Widzę ,że tytoń przypadł wszystkim do gustu , znalazłam nasionka tego tytoniu i szarłatu
Także ,Aniu kochana dziękuję już bardzo za szczere serduszko .Miłego dnia
Widzę ,że tytoń przypadł wszystkim do gustu , znalazłam nasionka tego tytoniu i szarłatu
Także ,Aniu kochana dziękuję już bardzo za szczere serduszko .Miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, ten tytoń jest super! Mnie też się spodobał.
Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
I ja pochwalę tytoń Aniu przypomnij mi proszę nazwę roślinki którą kiedys pokazywalaś - takie zielone drobne kwiatuszki - len?, tytoń?:roll:
Pozdrawiam. Ewa
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tytoń i mi się spodobał, ale zdjęcia ogólne - świetne.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Reniu ten tytoń podobał mi się od zawsze i dzięki Grażynce-byna moje małe marzenie się spełniło
Bartku mój dwa metry ma na pewno
Kropelko prawda, że wygląda trochę egzotycznie, bardzo mi się podoba i w przyszłym roku też go wysieję
Tesiu len mam pierwszy raz i kwitnie już od półtora miesiąca, fajna i bezproblemowa roślinka. Nasiona będę zbierać i jak byś chciała to tylko daj znak
Beatko owoce miała już w pierwszym roku ale przy zakupie miała już na pewno parę lat. Bądź cierpliwa i twoja podrośnie i nawet się nie spostrzeżesz jak zakwitnie.
Uleńko witaj werbena posadzona w grupie po kila sztuk wygląda o wiele lepiej jak taka fioletowa chmurka, mam ją pierwszy raz ale już wiem, że zostanie u mnie na długie lata. Dziękuję za pochwały Ulu i również bardzo serdecznie pozdrawiam
Małgosiu brzozy to okropne śmieciuchy a wygrabienie drobnych liści nie jest łatwe i wcale Ci się nie dziwię, że tak ich nie lubisz. Ja na wiosnę osunęłam trzy sztuki bo ile bym nie lała wody to ciągle pod nimi było sucho i nic tam nie chciało rosnąć.
Aluniu jeśli byś chciała inne nasionka pisz śmiało
Marysiu cieszę się, że Ci się podobam może byś chciała nasiona?
Ewka o zielonych kwiatkach to tytoń karłowy, niżej wstawię zdjęcie bo kwitnie nadal. Jakbyś chciała nasiona to nie ma sprawy
Dorotko dziękuję cieszę się, ze podobają Ci się moje zdjecia.
Aga wczoraj po południu grzmiało ale deszczu było nie wiele chyba dam na msze by w końcu i u mnie popadało . Kwiatki kwitnące na czerwono to jednoroczny len, siany bezpośrednio do gruntu i kwitnie już chyba od półtora miesiąca. Fajny jest
Samsu witam, tak to len
Bartku mój dwa metry ma na pewno
Kropelko prawda, że wygląda trochę egzotycznie, bardzo mi się podoba i w przyszłym roku też go wysieję
Tesiu len mam pierwszy raz i kwitnie już od półtora miesiąca, fajna i bezproblemowa roślinka. Nasiona będę zbierać i jak byś chciała to tylko daj znak
Beatko owoce miała już w pierwszym roku ale przy zakupie miała już na pewno parę lat. Bądź cierpliwa i twoja podrośnie i nawet się nie spostrzeżesz jak zakwitnie.
Uleńko witaj werbena posadzona w grupie po kila sztuk wygląda o wiele lepiej jak taka fioletowa chmurka, mam ją pierwszy raz ale już wiem, że zostanie u mnie na długie lata. Dziękuję za pochwały Ulu i również bardzo serdecznie pozdrawiam
Małgosiu brzozy to okropne śmieciuchy a wygrabienie drobnych liści nie jest łatwe i wcale Ci się nie dziwię, że tak ich nie lubisz. Ja na wiosnę osunęłam trzy sztuki bo ile bym nie lała wody to ciągle pod nimi było sucho i nic tam nie chciało rosnąć.
Aluniu jeśli byś chciała inne nasionka pisz śmiało
Marysiu cieszę się, że Ci się podobam może byś chciała nasiona?
Ewka o zielonych kwiatkach to tytoń karłowy, niżej wstawię zdjęcie bo kwitnie nadal. Jakbyś chciała nasiona to nie ma sprawy
Dorotko dziękuję cieszę się, ze podobają Ci się moje zdjecia.
Aga wczoraj po południu grzmiało ale deszczu było nie wiele chyba dam na msze by w końcu i u mnie popadało . Kwiatki kwitnące na czerwono to jednoroczny len, siany bezpośrednio do gruntu i kwitnie już chyba od półtora miesiąca. Fajny jest
Samsu witam, tak to len
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zagladam i podziwiam
Szczególnie ten tytoń wysoki,który u Ciebie wygląda naturalnie
Do mnie - za duży
Wczoraj wysłałem nasiona żeleźniaka
Slawek
Szczególnie ten tytoń wysoki,który u Ciebie wygląda naturalnie