Ogród Marty cz. V
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Widzę cypryśnika błotnego - w tym roku kupiłam takie drzewko. Jak zimuje u Ciebie?
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Twój ogród Martusiu jest po prostu cudny i kolorowy, ale co ja czytam, liliowiec Ci kwitnie
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś, witaj...
Czytam, że plany Ci się zmieniają, coś wychodzi inaczej, niż byś chciała... Dobrze rozumiem, że człowieka wtedy trafia... To życie nas dopieszcza, jak tylko umie najlepiej...
Ale w ogrodzie masz pięknie, tyle cudnych roślin i kwitnie jeszcze tyle...
Pokazuj, pokazuj, bo dawno nie było Twojego ogrodu i miło się go ogląda...
Buziaki zostawiam...
Czytam, że plany Ci się zmieniają, coś wychodzi inaczej, niż byś chciała... Dobrze rozumiem, że człowieka wtedy trafia... To życie nas dopieszcza, jak tylko umie najlepiej...
Ale w ogrodzie masz pięknie, tyle cudnych roślin i kwitnie jeszcze tyle...
Pokazuj, pokazuj, bo dawno nie było Twojego ogrodu i miło się go ogląda...
Buziaki zostawiam...
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Eee... trzmielinka śliczna a to drzewko to metasekwoja ? i to już taka ruda , nasze w krakowie wszystkie w pełni zielone
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Ta Twoja jesień kolorów ma sporo nawet czarny czworonożny śliczny z tym krawacikiem.
Pięknie rozchodnik wygląda w bieli. Chryzantemy są cudowne.
Przesyłam pozdrowienia, Kasia.
Pięknie rozchodnik wygląda w bieli. Chryzantemy są cudowne.
Przesyłam pozdrowienia, Kasia.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu kocurka wygłaskaj ! widzę że jest jak zwykle przy Tobie
Tyle kwiatów jeszcze kwitnie martwi mnie bo na moich różach pączki zamiast się rozwinął usychają, chyba noce są za zimne abo co? ten biały to rozchodnik? Spokojnej nocy życzę
Tyle kwiatów jeszcze kwitnie martwi mnie bo na moich różach pączki zamiast się rozwinął usychają, chyba noce są za zimne abo co? ten biały to rozchodnik? Spokojnej nocy życzę
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Liliowiec przymierza się do kwitnienia? Przed chwilą w innym wątku też widziałam ten fenomen. Niesamowite! Moje już na dobre poszły spać.
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto piękna jesień u ciebie z resztą u ciebie zawsze jest cudnie ,przez cały okrągły rok.Super
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Marto , wiśnia na pniu przepiękna , aniołek w paproci bardzo mi się podoba następny który puszcza całusa też cudny ..
Urocza jesień panuje w Twoim zaczarowanym ogrodzie , trawa czerwona , czy to rozplenica red... jakaś ? ja mam takiej nasiona
czy one zimują u Ciebie w ogrodzie ?..i jeszcze penstemon czerwony ,to jest jednoroczny ? piękny !
Urocza jesień panuje w Twoim zaczarowanym ogrodzie , trawa czerwona , czy to rozplenica red... jakaś ? ja mam takiej nasiona
czy one zimują u Ciebie w ogrodzie ?..i jeszcze penstemon czerwony ,to jest jednoroczny ? piękny !
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witajcie,zaglądnęłam wreszcie do ogrodów ,dalej chodzę do pracy i bardzo wczas wstaję ,późno wracam i wieczór padam na gębę,nie jestem w stanie tutaj przychodzić częściej i dalej muszę pracować ,bo pracownik ciągle chory,nic nie robię w ogrodzie,wszystko na mnie czeka ,nie wiem kiedy to nadrobię a taka piękna u mnie pogoda,ale muru głową nie przebiję ,szkoda mi bardzo ,że nie mogę z Wami spędzać więcej czasu ,a tyle na pewno się u was dzieje,może jakoś wszystko wróci do normy .
Aniu,bardzo ładny ten liliowiec i nie miałam takiego,pogoda jest piękna ,więc wszystko dalej kwitnie i niech tak będzie jak najdłużej,pozdrawiam
Madziu,cypryśnik błotny jest u mnie parę lat ,ładnie zimuje i nigdy go nie okrywałam,ale może można go trochę obsypać ,gdyby była zima mroźna bez śniegu.
Iwonko,takie różne niespodzianki mamy tej jesieni w ogrodzie,przez to ciepło,róże wypuszczają nawet nowe pędy ,nie jest to dobre,ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu,pozdrawiam
Dorotko,życie to same niespodzianki,nic nie można zaplanować ,bo wszystko daje w łeb,ogród dalej radzi sobie beze mnie ,tylko zdjęcia czasem jestem w stanie zrobić i to wszystko co dotyczy ogrodu,chociaż ogród piękny taki kolorowy,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Mati,to nie metasekwoja tylko cypryśnik błotny tak zrudział,pozdrawiam i zapraszam
Kasiu,czarny z krawatem nie opuszcza mnie w ogrodzie,bo chyba tam ma najwięcej głaskania,ten biały rozchodnik jest taki wdzięczny,bardzo go lubię,chryzantemki też pięknie kwitną a są u mnie pierwszy rok.pozdrawiam i moc buziaków przesyłam
Marysiu,czarny zawsze mi towarzyszy a mruczy tak głośno i figluje ,że nie można go opanować,w ogrodzie dalej dużo kwitnie ,szczególnie róże,ten biały to rozchodnik ,piękny on jest,pozdrowienia dla Ciebie i ucałowania
Wandziu,kwiaty w tym roku różne figle płatają ,pozdrawiam
Beatko,dziękuję za pochwały, dla takich słów warto się czasem napracować,buziaczki dla Ciebie
Violu,trawa czerwona Red baron zimuje u mnie bez problemu,ale nigdy nie kwitła i nie miała nasion ,rozmnażam ją z rozłogów,penstemon też jest byliną,buziaki Ci przesyłam
Aniu,bardzo ładny ten liliowiec i nie miałam takiego,pogoda jest piękna ,więc wszystko dalej kwitnie i niech tak będzie jak najdłużej,pozdrawiam
Madziu,cypryśnik błotny jest u mnie parę lat ,ładnie zimuje i nigdy go nie okrywałam,ale może można go trochę obsypać ,gdyby była zima mroźna bez śniegu.
Iwonko,takie różne niespodzianki mamy tej jesieni w ogrodzie,przez to ciepło,róże wypuszczają nawet nowe pędy ,nie jest to dobre,ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu,pozdrawiam
Dorotko,życie to same niespodzianki,nic nie można zaplanować ,bo wszystko daje w łeb,ogród dalej radzi sobie beze mnie ,tylko zdjęcia czasem jestem w stanie zrobić i to wszystko co dotyczy ogrodu,chociaż ogród piękny taki kolorowy,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Mati,to nie metasekwoja tylko cypryśnik błotny tak zrudział,pozdrawiam i zapraszam
Kasiu,czarny z krawatem nie opuszcza mnie w ogrodzie,bo chyba tam ma najwięcej głaskania,ten biały rozchodnik jest taki wdzięczny,bardzo go lubię,chryzantemki też pięknie kwitną a są u mnie pierwszy rok.pozdrawiam i moc buziaków przesyłam
Marysiu,czarny zawsze mi towarzyszy a mruczy tak głośno i figluje ,że nie można go opanować,w ogrodzie dalej dużo kwitnie ,szczególnie róże,ten biały to rozchodnik ,piękny on jest,pozdrowienia dla Ciebie i ucałowania
Wandziu,kwiaty w tym roku różne figle płatają ,pozdrawiam
Beatko,dziękuję za pochwały, dla takich słów warto się czasem napracować,buziaczki dla Ciebie
Violu,trawa czerwona Red baron zimuje u mnie bez problemu,ale nigdy nie kwitła i nie miała nasion ,rozmnażam ją z rozłogów,penstemon też jest byliną,buziaki Ci przesyłam
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Martusiu a ja bym chętnie poprosił o jeszcze więcej takich zdjęć bo są piękne szczególnie ten kotek dynie i iglaki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Rzeczywiście jesienny ogród ale urozmaicony i ładnie się prezentuje, moje/twoje dynie już skonsumowane i niestety gdyby były do tej pory na zewnątrz nic by z nich nie było. Czarny jak małpka wisi na drzewie! Przesyłam ucałowania