Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Widzę cypryśnika błotnego - w tym roku kupiłam takie drzewko. Jak zimuje u Ciebie?
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Twój ogród Martusiu jest po prostu cudny i kolorowy, ale co ja czytam, liliowiec Ci kwitnie ;:oj
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś, witaj... ;:196
Czytam, że plany Ci się zmieniają, coś wychodzi inaczej, niż byś chciała... Dobrze rozumiem, że człowieka wtedy trafia... To życie nas dopieszcza, jak tylko umie najlepiej... ;:185
Ale w ogrodzie masz pięknie, tyle cudnych roślin i kwitnie jeszcze tyle... ;:215
Pokazuj, pokazuj, bo dawno nie było Twojego ogrodu i miło się go ogląda... ;:333
Buziaki zostawiam... ;:168
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Eee... trzmielinka śliczna :!: a to drzewko to metasekwoja ? i to już taka ruda , :shock: nasze w krakowie wszystkie w pełni zielone ;:224
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Ta Twoja jesień kolorów ma sporo nawet czarny czworonożny śliczny z tym krawacikiem. ;:138 ;:138
Pięknie rozchodnik wygląda w bieli. ;:138 Chryzantemy są cudowne. :tan
Przesyłam pozdrowienia, Kasia.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu kocurka wygłaskaj ! widzę że jest jak zwykle przy Tobie :D
Tyle kwiatów jeszcze kwitnie martwi mnie bo na moich różach pączki zamiast się rozwinął usychają, chyba noce są za zimne abo co? ten biały to rozchodnik? Spokojnej nocy życzę ;:196
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Liliowiec przymierza się do kwitnienia? Przed chwilą w innym wątku też widziałam ten fenomen. Niesamowite! Moje już na dobre poszły spać.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto piękna jesień u ciebie z resztą u ciebie zawsze jest cudnie ,przez cały okrągły rok.Super ;:433
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Marto , wiśnia na pniu przepiękna , aniołek w paproci bardzo mi się podoba ;:167 następny który puszcza całusa też cudny ..

Urocza jesień panuje w Twoim zaczarowanym ogrodzie , trawa czerwona , czy to rozplenica red... jakaś ? ja mam takiej nasiona

czy one zimują u Ciebie w ogrodzie ?..i jeszcze penstemon czerwony ,to jest jednoroczny ? piękny !
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witajcie,zaglądnęłam wreszcie do ogrodów ,dalej chodzę do pracy i bardzo wczas wstaję ,późno wracam i wieczór padam na gębę,nie jestem w stanie tutaj przychodzić częściej i dalej muszę pracować ,bo pracownik ciągle chory,nic nie robię w ogrodzie,wszystko na mnie czeka ,nie wiem kiedy to nadrobię a taka piękna u mnie pogoda,ale muru głową nie przebiję ;:223 ,szkoda mi bardzo ,że nie mogę z Wami spędzać więcej czasu ,a tyle na pewno się u was dzieje,może jakoś wszystko wróci do normy .

Aniu,bardzo ładny ten liliowiec i nie miałam takiego,pogoda jest piękna ,więc wszystko dalej kwitnie i niech tak będzie jak najdłużej,pozdrawiam :wit

Madziu,cypryśnik błotny jest u mnie parę lat ,ładnie zimuje i nigdy go nie okrywałam,ale może można go trochę obsypać ,gdyby była zima mroźna bez śniegu. :wit

Iwonko,takie różne niespodzianki mamy tej jesieni w ogrodzie,przez to ciepło,róże wypuszczają nawet nowe pędy ,nie jest to dobre,ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu,pozdrawiam :wit

Dorotko,życie to same niespodzianki,nic nie można zaplanować ,bo wszystko daje w łeb,ogród dalej radzi sobie beze mnie ,tylko zdjęcia czasem jestem w stanie zrobić i to wszystko co dotyczy ogrodu,chociaż ogród piękny taki kolorowy,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie ;:196

Mati,to nie metasekwoja tylko cypryśnik błotny tak zrudział,pozdrawiam i zapraszam :wit ;:65

Kasiu,czarny z krawatem nie opuszcza mnie w ogrodzie,bo chyba tam ma najwięcej głaskania,ten biały rozchodnik jest taki wdzięczny,bardzo go lubię,chryzantemki też pięknie kwitną a są u mnie pierwszy rok.pozdrawiam i moc buziaków przesyłam ;:196

Marysiu,czarny zawsze mi towarzyszy a mruczy tak głośno i figluje ,że nie można go opanować,w ogrodzie dalej dużo kwitnie ,szczególnie róże,ten biały to rozchodnik ,piękny on jest,pozdrowienia dla Ciebie i ucałowania ;:196

Wandziu,kwiaty w tym roku różne figle płatają ,pozdrawiam ;:168 :wit

Beatko,dziękuję za pochwały, dla takich słów warto się czasem napracować,buziaczki dla Ciebie ;:196

Violu,trawa czerwona Red baron zimuje u mnie bez problemu,ale nigdy nie kwitła i nie miała nasion ,rozmnażam ją z rozłogów,penstemon też jest byliną,buziaki Ci przesyłam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Parę zdjęć z ogrodu w jesiennej szacie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tej miodunki jakby jesień nie dotyczyła tak sie reprezentuje
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

są dwa stosy dyń i parę taczek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Martusiu a ja bym chętnie poprosił o jeszcze więcej takich zdjęć bo są piękne ;:167 szczególnie ten kotek dynie i iglaki ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Rzeczywiście jesienny ogród ale urozmaicony i ładnie się prezentuje, moje/twoje dynie już skonsumowane i niestety gdyby były do tej pory na zewnątrz nic by z nich nie było. Czarny jak małpka wisi na drzewie! Przesyłam ucałowania ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”