Mój ogród- moja oaza spokoju
Re: Mój ogród- moja oaza spokoju
Cudne bukiety tulipanowe, czekam na rozwinięcie się tych papuzich, najbardziej je lubię.
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu u Ciebie już festiwal tulipanów. U już za lada moment.
Prześliczne kwiaty. Mnie bardzo się podobają tulipany
- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Zbyszek50 - oczywiście dla Ciebie wszystko. Zdjęcia kolejne będą dodane dzisiaj jak tylko w rócę z pracy to zrobię w taką piękną pogodę zdjęcia będą idealne.
Sweetdaisy - uwielbiam tulipany zwłaszcza jak jest ich pora kwitnienia bo kolorów i kształtów co nie miara.
MamciaTerenia - Tereniu nie notowałam nazw tulipanów a szkoda bo teraz bym Ci na tacy podała.
Małgoska141 - Małgosiu odgapiaj ode mnie co chcesz niech Ci wszystko pięknie rośnie. Cieszę się że i u Ciebie judaszowiec zakwitł obficie. Jest na prawdę cudny.
Kasiula17 - jak wpadam do ogrodu to juz nic innego się nie liczy dlatego coraz częśćie zaniedbuje to forum bo pogoda cudna i każdej chwili mi szkoda na siedzenie w domu.
Aneczka1979 - Aniu przez Ciebie zachorowałam na clematisy i w mojej kolekcji pojawiły się kolejne Marhams Pink, Bill Mc Kenzi, Polish Spirit i jeszcze jeden ale zapomniałam nazwy, aha i tej pachnący marcepanem też jest już u mnie zadomowiony. Już niektóre mają pąki czekam na ich kwitnienie.
Jurgiell - Witam serdecznie w moich skromnych progach. Zapraszam tak często jak czas pozwoli. Pozdrawiam
Sweetdaisy - uwielbiam tulipany zwłaszcza jak jest ich pora kwitnienia bo kolorów i kształtów co nie miara.
MamciaTerenia - Tereniu nie notowałam nazw tulipanów a szkoda bo teraz bym Ci na tacy podała.
Małgoska141 - Małgosiu odgapiaj ode mnie co chcesz niech Ci wszystko pięknie rośnie. Cieszę się że i u Ciebie judaszowiec zakwitł obficie. Jest na prawdę cudny.
Kasiula17 - jak wpadam do ogrodu to juz nic innego się nie liczy dlatego coraz częśćie zaniedbuje to forum bo pogoda cudna i każdej chwili mi szkoda na siedzenie w domu.
Aneczka1979 - Aniu przez Ciebie zachorowałam na clematisy i w mojej kolekcji pojawiły się kolejne Marhams Pink, Bill Mc Kenzi, Polish Spirit i jeszcze jeden ale zapomniałam nazwy, aha i tej pachnący marcepanem też jest już u mnie zadomowiony. Już niektóre mają pąki czekam na ich kwitnienie.
Jurgiell - Witam serdecznie w moich skromnych progach. Zapraszam tak często jak czas pozwoli. Pozdrawiam
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu tulipany słodkie, a koperkowa wygląda jak gniazda ptaków. .
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Och, piwonia koperkowa Aniu, dawno się nie odzywałam, ale jestem w twoim wątku stałym gościem i wypatruję twoich zdjęć O judaszowcu marzę od kilku lat, widziałam go ostatnio w ogrodniczym: okaz wyższy ode mnie i łanie rozbudowany.. jedynie 470 zł
Aniu ta piwonia koperkowa super aż sobie wygoglowałam jak kwitnie, też taką chcę .
I tulipanki w grupkach ślicznie wyglądają.
Ja Judaszowce kupowałam w tamtym roku po 25 zł na targu z 150 cm w formie drzewka w donicy, aż się zdziwiłam że tak tanio ,poszły na prezenty , 1 widziałam przezimował i miał pączki.
A teraz nie widzę tej babki co handlowała bo i sobie bym kupiła .
I tulipanki w grupkach ślicznie wyglądają.
Ja Judaszowce kupowałam w tamtym roku po 25 zł na targu z 150 cm w formie drzewka w donicy, aż się zdziwiłam że tak tanio ,poszły na prezenty , 1 widziałam przezimował i miał pączki.
A teraz nie widzę tej babki co handlowała bo i sobie bym kupiła .
Pozdrawiam Edyta
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
TO piwonie , takie jak koperek ? cudne, nie znam takich
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Aniu ja wieczorami mam tylko czas i to nie zawsze.
Cudne ujęcia.
Cudne ujęcia.
-
- 500p
- Od: 5 mar 2011, o 08:21
Aniu zaglądam a u Ciebie cisza gospodyni zaginęła w kwiatach pozdrawiam odezwij się na pw
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Śliczne rododendrony. U mnie niestety jeden jedyny odziedziczony po poprzedniej właścicielce zakwitł tylko jeden jedyny raz, a od dwóch lat cisza...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ania nie zaginęła, tylko piękne kwitnienie fotografowała. Kula tarczownicy śliczna i koperkowa tuż, tuż.