Mój mały ogródek - Isia cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Isia pisze: Marysiu dziekuje za odwiedziny i bardzo cieszę się, że Ci się u mnie podoba :D bardzo lubie róże i lubie je fotografować to dla Ciebie jeszcze jedno wspomnienie z zeszłego roku Obrazek

Witaj Isiu
:D Pięknie dziękuję :lol: Kolejna cudna róża. Isiu, ja kocham róże. Właśnie uzupełniam "stracone" w ubiegłym roku (przenawoziłam ..i kilka wypadło :( )...no i kupiłam Graham Thomas i Warwick Castle. Mam też "szpitalik" z różyczkami, które leczę po ub.rocznej wpadce. Staram się być dobrą pielęgniarką... :wink: zobaczę, czy uda się którąś uratować.

Chwyciła mnie grypa i muszę poczekać z nasadzeniami :(. Już mnie korci..aby pobiec do ogrodu i posadzić nowe nabytki.

Cieplutko Cię pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu życzę zdrówka, ja też kocham róże i nie mogę sie doczekać by dokupic następne. Zbieram fundusze 18.05 czeka mnie wielka frajda w Płocku jest coroczna giełda kwiatów i roślinek. W zeszłym roku tak nakupowałam, że nie zmieściłam dzieci :lol: i musiał tata zabrać część roślin do swojego samochodu. Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

witaj Isia :D Ależ u ciebie piękny zakątek. Jestem pod wrażeniem róż i clematisów. Sama jesienią zasadziłam 4 róże pnące i jestem ciekawa co mi z nich wyrośnie. Uwielbiam je, szczególnie gdy oplątują swoimi pędami jakąś ładną konstrukcję.
Wyczytałam, że zajmujesz się swoim ogrodem 2 lata :D To podobnie jak ja. Ja też już będę uprawiać ogród trzeci rok.
Ja również zbieram fundusze na wypad na wystawę ogrodniczą. Też muszę wsiąść ze sobą dzieci, ale mam nadzieję, że uda mi się je ''upchnąć'' do samochodu.
A może by tak namówić męża aby podpiął przyczepkę do samochodu :;230
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Isia pisze:Marysiu życzę zdrówka, ja też kocham róże i nie mogę się doczekać by dokupic następne. Zbieram fundusze 18.05 czeka mnie wielka frajda w Płocku jest coroczna giełda kwiatów i roślinek. W zeszłym roku tak nakupowałam, że nie zmieściłam dzieci :lol: i musiał tata zabrać część roślin do swojego samochodu. Pozdrawiam cieplutko
:;230 Isiu znam to "wariactwo"..jak sobie coś upatrzę, to tracę rozum...a później dopiero myślę ...skąd wziąć pieniążki na bieżące potrzeby. :lol: Oj my maniacy.
Synuś uroczy...razem z tymi baziami w samochodzie. :lol:
Rady Tulipanki ..warto wykorzystać. Taka malutka przyczepka do samochodu.. ;:33 ..Ja mam ;:87
Pozdrawiam...biegnę do łóżeczka.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiolu bardzo mi miło gościć Cię w moim ogrodzie pomysł z przyczepka bardzo mi sie podoba :lol: tylko jest problem nie mam haka i nie bardzo mam do czego podpiąć. Chyba od razu pomyślę o dodatkowym samochodzie dla dzieci albo większym dla roślinek :P

Marysiu masz rację wariactwo oj wariactwo z zakupami ale przynajmniej bardzo sie staram zaplanować co chcę kupić, na miejscu jak zwykle lista sie powiększa :lol: już nie choruj :D czas do ogródka
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Bardzo przyjemnie tu u Ciebie w ogrodzie ;:1
Saraaa

Post »

Dużo kwiatów... a kwiaty to podstawa ogrodu:) Przepięknie:D
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przemku, Sarooo bardzo pięknie witam Was w moim ogrodzie, tak Kochani ja tez uwielbiam kwiaty i ogród jest moja oazą. Najlepszym lekarstwem na chandrę, złe samopoczucie czy tzw. doła :lol: zaglądajcie jak tyko będziecie mieli ochotę, a ja postaram się o coraz to nowe fotki :P Pozdrawiam Isia Obrazek to zeszłoroczny jaśmin
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

pokażę Wam teraz zdjęcia z szukania wiosny na działce u Rodziców w Matyldowie piękne miejsce :P Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek czy ta sosenka nie wygląda jak przystrzyżony pudelek?? :roll: :P Bardzo lubię tam jeździć
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

a to zdjęcie z dzisiejszego dnia pierwszy tej wiosny tulipanek ;:33 Obrazek
Mirabilis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2006, o 19:35

Post »

Isiu, cudowne miejsce. Róże są niesamowite. Masz do nich rękę i serce.
Co to za niebiesko-białe kwiatki z wycieczki u Rodziców?
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
hanna_1962
500p
500p
Od: 2 lut 2008, o 17:12

Post »

Isiu, co to za roslina u Ciebie na 3 zdjęciu z 9 marca, ta za żółtym krokusikiem. Dostałam ten krzaczek i nie wiem jak się nazywa, w tej chwili ma na końcach pędów pączki. Nie wiem czy to są pąki liściowe czy kwiatowe.
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Isiu, zaglądnęłam i do Ciebie :D Śliczne kwiaty, wiosna u Ciebie pełną "gębą" Ciekawe jak będzie dalej, na pewno przyjdę zobaczyć co w trawie "piszczy" Do zobaczenia :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Mirabilis cieszę się, że zajrzałaś do mojego ogródka przykro jednak że nie umiem zdradzic Ci tajemnicy nazwy niebieskich kwiatków :D były takie urocze więc zrobiłam im zdjęcie, nie mam pojęcia jednak jak sie nazywają :lol: pewnie jakieś polne kwiatuszki :P

Hanno ta roślinka to KIŚCIEŃ na jej temat przeczytaj: http://www.pinus.net.pl/opis.php?id=932 na jesieni pięknie przebarwia się na czerwony kolor, u mnie rośnie w zacienionym miejscu, nie gubi liści na zimę.

Daisy
witam i serdecznie zapraszam na dalsze oglądania :P

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję :P za odwiedziny
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dzisiaj odkryłam pąki na nektarynie i bzie. Jak tylko będzie słońce zrobię fotki ;:1
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”