pięknie podpatrzony- powtykaj tam jeszcze cebule tulipanków i innych cebulowch
Trzmielinę oskrzydloną mam 3 rok, jest piękna zauważyłam tylko że niestety nie przyrasta dużo w ciągu roku,ale za to jej kolor ech a zimą pięknie wyglada kora i takie male koraliki
Ta ściana chaty jest bardzo ciekawa, bo pionowa deska dzieli ją na dwie nierówne części. I na tle tej większej częśći, z lewej strony, fajnie wyglądałby ognik, Ale jak już posadziłeś te 3 równiutkie iglaki to możesz do tych koronkowo ułożonych kamieni dorzucić jakąś kłodę, będzie pełna równowaga.
Pozdrawiam!
Gulku, piękne zmiany ... bardzo mi się podobają i widzę, że sadzisz krzewy tak jak ja, w ilości nieparzystej - wewnętrznie bardzo to do mnie przemawia ;-0
Pozdrawiam.
Witaj Grzegorzu
Jestem pierwszy raz u Ciebie na działce.
Widać że ciągle nad nią pracujesz.
Podoba mi się trzmielina oskrzydlona
z racji koloru jesiennego liści i
ostrokrzew którego kupiłeś niedawno.
Pozdrawiam i powodzenia
Halina Kwak pisze:Gulku, piękne zmiany ... bardzo mi się podobają i widzę, że sadzisz krzewy tak jak ja, w ilości nieparzystej - wewnętrznie bardzo to do mnie przemawia ;-0
Pozdrawiam.
ja też bardzo lubię nieparzyste,to pomaga utrzymać symetrię i sprawia wrażenie ładu.
Super ! , bardzo ładnie ci to wyszło i jakie dorodne tuje juz kupiłeś ! , trzmielina oskrzydlona fantastyczna ! , pierwszy raz taka widzę... , gdybym tylko miał miejsce... , Tess wyjełas mi z ust te tulipany... , tylko myslałem , że juz pózno na sadzenie , bvardzo ładny ogródek
a to są kamienie które wykopałem z tego miejsca. Boję się trochę czy to nie zaszkodzi to tym roślinom, ponieważ tych kamieni pod ziemia jest dużo więcej, ale nie sposób było ich wszystkich wyjąc.
O rany ! , faktycznie kamieniste miejsce.... , ale skoro wybrałes troche tych kamieni to powinno byc ok , tuje na pewno dadzą sobie radę ! , natomiast jak te trzmieliny to nie mam pojęcia... . Pozdrawiam