Hey dawno mnie tu nie było spowodowane to było tym iż keiki mi umarly a reszta kolekcji zlapala welnowca co spowodowało długa walkę oraz wyleg takiej ilości robactwa że musiałam pozbyć się kwiatow ale zaczynam od nowa z nowymi roślinami i zapalem
Bardzo mi szkoda ,że nie udało Ci się z keikami nigdy tez nie miałam do czynienia z wełnowcami[tfu,tfu]
Ale zaczynasz na nowo to na pewno będzie dobrze
Białasek jak to Krysia dobrze ujęła klasyka każdy powinien przynajmniej jednego białego mieć piękne są. Cymbidium piękne i jak Ci rozkwitło trzymam kciuki za dogadanie się z nim
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
Wpadam z rewizytą
I Ty mi piszesz cyt "och i ach"? A kto ma takie Cymbidium? No przecie nie ja
Ale okazałe ! Fajnie popatrzeć jak inni prezentują coś innego niż falenopsisy, ja tam nie mam odwagi na takie rarytasy
furious ja odwagi również nie miałam do cymbindium ale mój mąż był w castoramie na zakupach remontowych do mieszkania i o dziwo mu się spodobał choć miał obawy co dotarcia do domu bo mróz był straszny ale jakoś nie zgubił żadnego kwiatu od listopada tfu tfu
Piękne to Twoje cymbidium ślicznie kwitnie powodzenia w uprawie bo to dość kapryśna jeśli chodzi o kwitnienie roślina , u mnie rosły ale kwitnąć nie chciały