Krzysztof ta pani Kazia nie będzie na Wałach ? tak mi jakoś nie po drodze na te Struga
Oj ,ale jak trzeba będzie to muszę koniecznie się udać,po cudowności wonne
Witam Was. Doniesiono mi o pięknych naparstnicach (nie lubiłam), więc jestem. Nooo
Epimedium, jeżówki. I zaczyna to być ponad moją psychiczną wytrzymałość. W ogrodach botanicznych
nie widzi się tyle, co na Forum.
Małgosiu i Krzysztofie ,Wasze jeżówki są przepiękne a i inne kwiatuszki cudnie się prezentują.Nie wspomnę już o moich ukochanych hostach,chętnie bym pobuszowała w Waszym hostowisku
Pozdrawiam Marzena
Jezuniu kochany ale cudeńka....Macie może jakieś mizliwości sprzedawania za pomoca kuriera albo innych usług pocztowych....
Rozumiecie z Elbląga do Szczecina trochę daleko.....
A takie piekne macie rośliny....Jeżówki...hosty....epimedium...wszystko jak marzenie
Witam Małgosiu i Krzysiu. Jeżeli to co zobaczyłem u was to,, mizerotki '' , to co ja mam. Mój ostatni bakcyl jeżówki, hosty , żurawki,naparstnice, wszystko rarytasy. Gdyby były jakieś nadwyżki, jestem bardzo chętny.
Witam sąsiadów zza miedzy
Jeżówki ładniusie, reszta zresztą też niczego sobie.
Upatrzyłam sobie u was coś jesienią ale oczywiście ...skleroza... Czekam zatem do wiosny.
Pozdrawiam.
Halina Kwak, pamelka, Donneczka, tade k, empuza ? sąsiadka za miedzy i agnieszkar1978 Witamy i zapraszamy do ponownych odwiedzin, już niedługo wiosna i będą nowe fotki naszych roślin