Jaka piękna dorodna "trawka" wydawałoby się, że to jedna z najłatwiejszych w uprawie roślin, a mi sprawia problem za każdym razem, aż ją wykończe Twoja jest śliczna
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Zelistke przez cale lato miałam na balkonie, a przeprowadzkę do mieszkania bardzo odchorowała i szczerze mówiąc tez myślałam, ze nic z niej nie będzie... Teraz jak już się zaaklimatyzowała postanawiam, ze już zostanie rośliną pokojowa w pokoju, wiec niestety w tym roku opalania nie będzie
O i chciałam się pochwalić ze moje chciejstwo, a właściwie obsesja zostało zrealizowane i od wczoraj jestem właścicielką kalatey tej z kolorowymi lisciami
A teraz jeszcze bardziej czekam na wiosnę, żeby wystawić na dwór ardisie, wtedy zrobi się trochę miejsca
Ale wiosna tuz tuz i moje kwiatki już maja dniówki na balkonie , a do piątku ma być 15'C w dzień
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Witaj Magdo przyszłam z rewizytą, zwiedziłam Twój śliczny domowy ogródeczek i na pierwszej stronie przywitały mnie prześliczne fiołeczki Jestem bardzo ciekawa kolorków jakie wyrosną z tych listeczkowych przedszkolaczków
Walentynkowa kalatea piękność prawdziwa
Cos sie ze mna nie tak dzieje Dzisiaj snilo mi sie ze dostalam paczuszke, a w niej kilkanascie szczepek kwiatow i... cala nac sadziłam i sadziłam... Czy TO już się zaczęło?