Ale ten Twój wątek pędzi...
Aniu mam już całkowitą pewność,że lubimy to samo piękno jakie nas otacza.Po wizycie u Ciebie i ostatnich fotkach nie mam wątpliwościsweety pisze:Dziwna ta pogoda... Kiedy siedzę w pracy nie pada, wracam - wita mnie deszcz, a pod wieczór - wychodzi słońce. W sumie jednak cieszę się. Deszcz był nam wszystkim bardzo potrzebny. No i mam wymówkę, by nie kosićAle ciiiiii.............
Dziś będzie kwiatowo i to stylu macro. Świat rozkwitł i szkoda nie oglądnąć tego cudu z bardzo, bardzo bliska![]()
Agnieszko (agatka123)! Dzięki Tobie moja wiedza sie poszerzyła i już wiem, że mam wilca! Zapraszam Cię ponownie do mojego ogrodu-może znowu się czegoś nowego dowiem![]()
Asiu2! Miłość do flosków to kolejna wspólna nasza cecha i bardzo mnie to cieszy. Nie martw się białym, na pewno odrośnie
Irminko! Wyczaiłam pysznogłówki na forum i już nawet kupiłam sobie jedną,ale będzie rosnąć po drugiej stronie tej rabaty. Cóż jednak szkodzi zdobyć i inne egzemplarze???
Tajko! Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba i zapraszam jak najczęściejTrafnie zgadłaś, że lubię przyrodę i lubię ją fotografować
![]()
Loki! Urozmaicenie jest fajne,ale i wakacje nad morzem absolutnie mi nie przeszkadzająJednak jak wakacje - to czynne. Nie jestem w stanie usiedzieć w miejscu. Zamiast ja mojej córci, to ona mnie powtarza: "Czy Ty choć na chwilę nie mogłabyś usiąść?". Ale jest jeszcze tyle do zrobienia, do zobaczenia... Co do zwinek-moja wiedza jest zdecydowanie ugruntowana, bo lubię wiedzieć wszystko lub prawie wszystko na tematy, które mnie zainteresowały. A na Twój profil nie wchodziłam-jakoś nie przyszło mi to do głowy. Wolę poznawać ludzi przez rozmowy, a na temat Twojej strony nie uwierzysz-oświeciło mnie jak myłam głowę, pochylając się nad wanną. Myśl była taka:przecież ja już gdzieś widziałam już tego Locutusa!!!
Igorze! Moniu (Niuniu)! Jako zorganizowana grupa przestępcza mamy już swoje tajemnice... Oj, uśmiałam się dziś setnie z naszej rozmowy![]()
Witam Cię Wandziu w moim wątkuBardzo się cieszę, że udało mi się tu Ciebie zwabić, bo przyznam, że Twój ogród od samego początku bardzo mi się bardzo podobał. A Twój komentarz w wątku Jaro ZONE-powalił mnie na kolana ("Matko Boska") i od tego momentu jestem Twoją fanką. Lepiej bym tego nie ujęła ...
Edwardzie i Ty jesteś miło widzianym gościem, zwłaszcza że kiedyś mieszkałeś tak bliskoZapraszam znowu w moje stromne progi
Asiu, ulubiony żywiecki Daffodilku, gdzieżeś Ty bywała? Czyżby praca Cię pochłonęła na amen? Dobrze, że już jesteśA co do tego, że z Sz. nie wyjdziesz z pustymi rękoma i to nawet jeśli kupisz wkład, nie miałam cienia wątpliwości. Tak już mamy i koniec