Aniu- anym Nio zakupy rewelacyjne poczyniłam. Tytoń chyba jest karłowy, bo nie pachnie niestety.

Nio wiosna w moim ogrodzie ma bardzo ładne kolory.
Aniu-aneczka1979 Tytoń niestety jest karłowy, bo nie pachnie niestety i ominie mnie ten piękny zapach
Wiolu - Wolusia Skalnica również i moją uwagę przykuła, bo była w kolorku, który lubię.
Alu- alicjad31 Nio śliczne kwiatuszki
Kasiu- Kasiula17 Zakupy bardzo udane, bo chciałam kupić Serduszkę, ale do tej pory jej nie spotkałam a tu taka miła niespodzianka Mnie czekała w centrum ogrodniczym.
Violu - Viola K Mi również Tytoń się podoba.
Małgosiu ? PEPSI Ja również nie miałam tytoniu
Kasiu- sara44 Tak żonkilki mam w różnej tonacji i gatunków. A szafirki są urocze to prawda. Masz rację ze jeszcze nie myślisz o usypianiu Księżniczki. Teraz najważniejszej jest zapewnić jest jak najlepszy komfort życia. Powiadasz, że roślinki ogrodowe mam śliczne, że oczu nie można oderwać. Dziękuje, że tak uważasz.
Magdo ? persymona Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Dobrze widzisz ze u Mnie bardzo wiosennie. Ja również się zakochałam w tym Moim narcyzie z pomarańczowym środkiem. Taki jeden rodzynek się przez przypadek trafił i rośnie, co roku. I na jesieni muszę poszukać takich w sklepie. Te szafirki faktycznie ładnie otwierają kwiatuszki. Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Cię gościć
Anitko ? myudah Przeprasza Cię, że źle Cię zrozumiałam
Faktycznie napisałaś, że miałaś różę w pomarańczowym kolorze i że Ci padła.
Ja widziałam chyba u siebie dwu kolorowe osteospermum fioletowo-pomarańczowe.
Moniko ? mooniczek Jak najbardziej posadź na jesieni cebulowe, bo śliczne są.
A serduszka faktycznie dorodna.
Aniu - ann_30 Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach.
Szafirek również i Mnie urzekł swoim urokiem. Zakupy bardzo się udały. Tytoń ozdobny mam pierwszy raz, ale on jest chyba karłowy, bo nie pachnie niestety i nie wiem czy tak ładnie się rozrośnie jak ten nie karłowy.
Aniu ? anabuko1 Nio narcyzki mam piękne. Serduszkę mam po raz pierwszy, bo spodobała się Mi się bardzo.
Aśiu ? iwiska Ja również nigdy u siebie w ogrodniczym nie widziałam tytoniu. Teraz zobaczyłam i wzięłam, bo kwiatuszki Mi się spodobały. Żonkilki są cudowne warto je zaprosić do swojego ogrodu.
Kasiu - 123katex Dziękuję, że uważasz, że mam śliczne kwiatu
Sylwuś Serduszka już posadzona tylko przy sadzeniu się podzieliła na dwie Serduszki. Właśnie chce żeby bratki Mi się rozsiały w różnych częściach ogrodu.
Marysiu ? MariaWy Pięknie kwitną Mi żonkilki. Szkoda, że Twoja Serduszka padła. Mam nadzieje ze Moja Mi nie padnie.
Kasiu - sara44 Gratulacje okazji zostania babcią
Elu ? maika Witam

Zaprasza Cię Bardzo Cieplutko. Miło Mi Będzie Cię gościć
Iwonko ? Iw Właśnie ostatnio nie bywam u siebie. Tylko czasem wpadnę do zaprzyjaźnionych ogrodów. Miałam przykrą niespodziankę w ogrodzie. Fakt ładna wiosna u Mnie taka kolorowa, jaka powinna być. Tylko szkoda ze tak krótko się Nią nacieszyłam.
Aśiu ? iwwa Zakupki bardzo udane były. Szkoda, że u Ciebie Serduszka nie przetrwała. Mam nadzieję ze u Mnie przerwa, bo piękna jest. Tytoń mam po raz pierwszy. Narcyzy fakt to symbol wiosny. A te szafirki Faktycznie małe Pięknotki.
Robercie - Shiz3R Witam

Żonkilki faktycznie są barwne i piękne. Mi również skalnica wpadła w oko, dlatego ją kupiłam, bo śliczna jest i ma ją por a pierwszy. Miło Mi Będzie Cię gościć
Aleksiku Żonkilki lubię jak każdy jest inny. Szafirek bardzo uroczy jest.
Zaglądaj a sam się przekonasz czy Serduszka ma kwiatuszki w kształcie serduszka czy nie ma.
Dorfi Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych.
Ja posiałam floksy jednoroczne kilka tylko przepikowałam. Myślę ze spokojne możesz swoje floksy już posadzić do gruntu przymrozków chyba raczej już nie będzie. A jak ty masz na imię, bo chciałabym się zwracać do Ciebie po imieniu.
Julito - Julka-11 Witam

Cię Cieplutko w moich skromnych progach ogrodowych.
Dziękuję ze uważasz ze pięknie jest u Mnie.
Miałam bardzo niemiłą niespodziankę. Nadal jestem wściekła jakbym tego kogoś, kto to zrobił dopadła to bym go rozszarpała.
Wycięli (ukradli) Mi wszystkie tulipany i narcyz szykujące się do kwitnięcia.
Zostawili tylko te, których były mocno zielone pąki ledwo wychodzące z liści.
W środę rodzice byli, bo z zakładu energetycznego podłączali prąd to te tulipany, których nie wycięli szykowały się do kwitnięcia i kolor było już widać.
Aż się boję jutro jechać, bo nie chce znów zastać takiego przykrego widoku, jaki zastałam w weekend majowy. Bardzo to przeżyłam i trochę się rozchorowałam na żołądek.
Taki oto widok zastałam aż serce krwawi jak na to patrzę
Stokroteczki
Dorfi tak wygląd mój przepikowany floks jednoroczny.
Miłego Pogodnego weekendu Wam Życzę