Gosiu czy ja dobrze widzę, zaraz za płotem masz las? Ale super, ciekawa jestem czy grzybki w nim rosną. Powtórzę za innymi, że tego zlotu też Wam zazdroszczę i mam nadzieję, że na następnym już będziemy razem z M. Masz już wszystko powysadzane, ja dzisiaj kończę i wreszcie będę mogła zabrać się za porządek w salonie, ale przestrzeń się zrobiła
Gosiu,teraz była nas setka,a za rok myślę,że będzie drugie tyle.Może bedzie gdzieś bliżej nas,bo teraz było dosyć daleko.
Xadx Maja ma być u Danusi z Ogrodowiska.
Monia,irysy bardzo szybko się rozrosły,pasuje im tam miejsce,bo mam drugą przy świerku i tam jest mała kępa i jeszcze nawet nie kwitnie.
Ilonko,za płotem mam lasek brzozowy i jestem z niego zadowolona jak nie pylą te drzewa i liści nie zrzucaja.
Dorotkko,czyli ten mój według ciebie to nie drummondi?
Ewa,dotarły dziękuję bardzo.Miałam podzielić się z Kamcią i zapomniałam z tego wszystkiego,ale mam nadzieje,że Kamcia odwiedzi mnie to jej dam troche.
Gosia, dzisiaj dostałam trawki. Ja mam tylko 2, Gosia Magos więcej. Niestety dzisiaj nie zdołałam zrobić zdjęcia. Powiem Ci, że sadzonki wyglądają o wiele lepiej niż Twoje. Chyba miałam więcej szczęscia.
Może jutro uda mi się zrobić zdjęcia.
Witaj Małgosiu, śpisz jeszcze ?
Masz rację zjazd był daleko od nas, może w przyszłym roku zrobią bliżej.
Fajnie byłoby się znowu spotkać, na zdjęciach widziałam Igę i jej męża.
Tyle razy przeglądałam Twój wątek i nigdy mi się kamienie na rabatkach nie rzuciły w oczy Fajnie, to wygląda.
Same zjazdy się szykują Dajcie znać, kiedy będzie emisja odcinka, to będę śledzić, chociaż staram się ogladać systematycznie Maję w ogrodzie