Miałam starego chorego psa, który pod koniec życia jadł jak wróbelek więc wynosiłam dla jeża większość jego karmy, jednak to koty wiejskie zainteresowały się karmą, a było ich przynajmniej kilka. Jednak nie będę dokarmiać "obcych" kotów (pies odszedł) mam kotkę która nie lubi innych kotów w ogrodzie.
Witaj Karolinko , pięknie u Ciebie wszystko kwitnie , jest tam ciepło , a kasztanek to mnie urzekł , wybieram się do Wojsławic , ale tak zimno ,ze strach jechać , a teraz tam kwitną rodki , azalie , irysy jest na co popatrzeć pozdrawiam
Karolino witaj....dawno u Ciebie nic nie pisałam choć zaglądam i podziwiam Twoje piękności.
Przychodzę z zapytaniem....wybieram się do Wojsławic bo nigdy tam nie byłam więc to najwyższy już czas aby zobaczyć to Arboretum.
Będąc tam nie chciałabym wrócić pusto....możesz mi wskazać fajną szkółkę do odwiedzenia.
Jeden dzień będę miała na pobuszowanie po szkółkach a w Twoim rewirze są szkółki które warto zwiedzić.
Karola, ależ Ty masz cacuszka w swoim ogrodzie.
Wszystko pięknie kwitnie, i cały czas coś innego, od wiosny do zimy.
Jak widać, wyjazd do Trójmiasta bardzo udany.
Pozdrawiam
Jak zwykle same ciekawostki pokazujesz i to na dodatek pięknie kwitnące. Jak Ty to robisz, że u Ciebie zawsze wszystko zakwita? Jest pięknie i niech tak pozostanie jak najdłużej
Witaj
Czemu nie masz Gizelki? Zastępczyni też bardzo ładna.
A ja miałabym pytanie dotyczące katalpy, bo Ty też wysiewałaś. Moje wysiałam wiosną, w końcu mi się udało, co teraz z nimi? Mają ok 30cm. Pomożesz?
Ośnieża karolińska - ciekawy krzew, a kwiat z bliska
Ładne zdjęcia z mojego rodzinnego miasta
Hortensja ma super kwiaty
Moszenki kwitną już1 roku no no
Justynko miałam Ci wysłać katalpe, ale przez te zawirowania nie udało sie. Katalpy takie malutkie możesz schować na zimę, jeśli masz gdzie. Ja chowalam do garażu, mam tam okno. Jeśli nie masz.gdzie to zostaw na dworze . Miałam posiane w gruncie, nie w donicy, zostawilam i nic im.sie nie stało , przeżyły. Ładnie rosly, za 3 lata zajwitly. Powodzenie Justynko.