Ogród Pod Lasem
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 paź 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Pod Lasem
Dalu, Zeniu , życzę Wam żeby jednak trochę śniegu się utrzymało przez Święta, choć bardziej prawdopodobne, że to tu, w górach ten śnieg co już napadał - zostanie
I tego Ci życzę, bo roztopy na Święta to nic dobrego! Nie wiadomo jakie buty nosić
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, wpadłam zobaczyć śnieg, o którym rozmawiałyśmy. Nie tak wiele, a już pięknie. A na pewno będzie więcej.
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ładnie nasypało.U Mnie śniegu jak na lekarstwo.Wcale za nim nie tęsknię.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Joluś piękna zima śniegu dużo, jak na obecne polskie warunki
U mnie mniej, ale tez jest biało, a dzisiaj dodatkowo piękna szadź
U mnie mniej, ale tez jest biało, a dzisiaj dodatkowo piękna szadź
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna zima tylko pozazdrościć śnieżku u mnie chlapa ,a u ciebie już roślinki w kołderce
-
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Kontakt:
Życzenia Swiąteczne składamy sobie wyłącznie TUTAJ. Podstawa - Regulamin Forum "§ 2.5. Dozwolone jest umieszczanie na Forum życzeń: osobistych, świątecznych, okolicznościowych TYLKO i wyłącznie w sekcji Off-topic. (Po okresie około 1 roku, życzenia są usuwane)."
P.W.
P.W.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
witaj Jolu!
z przyjemnością zrobiłam sobie wycieczkę w ten świąteczny poranek po Twoim ogrodzie, ogladając wszystkie pory roku... jest co podziwiać w Twoim półdzikim, sielskim ogrodzie... w szczególności pięknie skomponowane, sadzone w grupach byliny... ujęły mnie też Twoje różyczki...
będę u Ciebie bywać, jeśli pozwolisz
pozdrawiam, A.
z przyjemnością zrobiłam sobie wycieczkę w ten świąteczny poranek po Twoim ogrodzie, ogladając wszystkie pory roku... jest co podziwiać w Twoim półdzikim, sielskim ogrodzie... w szczególności pięknie skomponowane, sadzone w grupach byliny... ujęły mnie też Twoje różyczki...
będę u Ciebie bywać, jeśli pozwolisz
pozdrawiam, A.
-
Dziękuję Aguniado, za miłe słowa, miło mi, że właśnie mój ogród wybrałaś na świąteczny spacer Oczywiście zapraszam na kolejne odwiedziny Moje różyczki, to nie żadna arystokracja różana, w tym roku dopiero mogły pokazać swoja urodę, bo - jak często pisałam - przez wiele lat były niszczone przez sarny, aż do tej wiosny kiedy ogród został ogrodzony. Ten rok będzie bardziej różany, bo dosadziłam jeszcze trochę krzewów, a zwłaszcza czekam na moja wymarzoną pnącą New Dawn.
-
U mnie obowiązkowo choinka tez w doniczce
Bardzo udany kolor kwiatków A jaki to gatunek, bo chyba nie mam takich?
Bardzo udany kolor kwiatków A jaki to gatunek, bo chyba nie mam takich?
-
To są Izerskie pierwiosnki, ale to początek kolekcji, nie mam jeszcze sadzonek ani nasionek Jak się rozmnożą to Ci podeślę
(kajecik )
(kajecik )
Jolu, izerskie pierwiosnki bardzo piękne, a najważniejsze, że kwitną w grudniu Bardzo cenna odmiana :P
Ja już nie kupuję choinek w doniczce, bo nie mam miejsca w ogrodzie, żeby je potem posadzić
Ja już nie kupuję choinek w doniczce, bo nie mam miejsca w ogrodzie, żeby je potem posadzić