Mój ogród - Eukomis cz.4
Re: Mój ogród - Eukomis cz.4
Uściśliłabym tytuł: Lady Halina i kolory jesieni. Ewentualnie: Lady Halina w kolorach jesieni. Piękne zdjęcia.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko, to rynek w Wodzisławiu ? A nad rzeczką, to gdzie ?
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudne fotki i piękna modelka na nich
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kurcze dziwię sie ,ze te krzesła i stolik jeszcze nie dostały nóg .U nas dawno zmieniłyby właściciela .Piękne jesienne kolory Halinko
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Przejeżdżałam dzisiaj przez Wodzisław, pięknie prezentuje sie budynek chyba Urzędu miejskiego? Rozkopane drogi jednak macie okropnie
M pokazał mi też Restaurację "Leśniczówka" w przepięknym jesiennym kolorycie
M pokazał mi też Restaurację "Leśniczówka" w przepięknym jesiennym kolorycie
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Halinko,jestem pod ogromnym wrażeniem zdjęć,w szczególności ostatniego.Pięknie:)
- Alina-277
- 200p
- Od: 3 sty 2011, o 12:53
Halinko pięknie Ci w kolorach jesieni...tak nostalgiczno -romantycznie ....piękne miejsca prezentujesz ..
Pozdrawiam... Alina .
- Nira
- 100p
- Od: 7 paź 2012, o 15:00
Piękny ogród, tyle roślin... I pomyśleć, że jest on przy bloku! Kłaniam się nisko
Potwierdzam. Piękne jesienne zdjęcia.
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witajcie chwilę mnie nie było na FO bo dopadły mnie choroby a i zmarła moja kochana teściowa i miałam takiego małego doła.Brak słonka mnie dobija chyba muszę sie wybrać do solarium, uwielbiam ciepełko.W ogrodzie smutnawo tylko jedna róża pienna się nie daje chłodom i kwitnie na całego, ale nie wiem czy to kwitnienie jej nie zaszkodzi w przezimowaniu. Powinna się szykować do spania a ona kwitnie.Zdjęcie zrobione dzisiaj.
Moje róże jeszcz nie okrywałam, bo kwitną pojedynczymi kwiatami,owinełam tylko pien od róż sztamowych.Miałam taki pomysł żeby uszyć z kurtek dziecinnych ocieplonych nie przemakalnych takie czapraczki do okrycia róż na zimę. poobcinałam rękawy i zaszyłam otwory po nich. Jak przyjdą mrozy to róże ubiorę w takie czapraczki , zasunę zamek i gotowe.
Zdobycze przyniesione z lasu z niedzielnego spacerku część zostanie przeznaczona na świąteczny stroik,
Moje róże jeszcz nie okrywałam, bo kwitną pojedynczymi kwiatami,owinełam tylko pien od róż sztamowych.Miałam taki pomysł żeby uszyć z kurtek dziecinnych ocieplonych nie przemakalnych takie czapraczki do okrycia róż na zimę. poobcinałam rękawy i zaszyłam otwory po nich. Jak przyjdą mrozy to róże ubiorę w takie czapraczki , zasunę zamek i gotowe.
Zdobycze przyniesione z lasu z niedzielnego spacerku część zostanie przeznaczona na świąteczny stroik,
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Halinko cudnie kwitnie Ci ta róza To chyba jakas miniatura szczepioona,zimowała juz u Ciebie
Nie smutaj się....będzie dobrze
miłej soboty
ps,Twoje fotki jesienne ...wspaniałe
Nie smutaj się....będzie dobrze
miłej soboty
ps,Twoje fotki jesienne ...wspaniałe