Moje ogródkowe zmagania cz.2
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje ogródkowe zmagania cz.2
Edytko ja do maja bym nie wytrzymala . Z reszta wysyła dopiero maj-kwiecień
Agu dziękuje, widzę ze zakup udany. Cieszę się, ze go wylukalam. Jakoś wcześniej nie rzucił mi się u Ciebie w oczy, zawsze pokazujesz niebieski, niestety nazwy nie pamietam.
Maju No dobrze wyczytalas , tzn mam taki plan, ale czy dojdzie do skutku? dużo rzeczy do zrobienia na ten sezon, więc zobaczymy. W dodatku pewnie cały lipiec mnie nie będzie.
Mieszkam przed piasecznem, aTy chyba na Ursynowie?
Anushka hurtem taniej i koszty mniejsze
Keetee i jak się ta wizyta skonczyla . Można zwariować, prawda?
Agu dziękuje, widzę ze zakup udany. Cieszę się, ze go wylukalam. Jakoś wcześniej nie rzucił mi się u Ciebie w oczy, zawsze pokazujesz niebieski, niestety nazwy nie pamietam.
Maju No dobrze wyczytalas , tzn mam taki plan, ale czy dojdzie do skutku? dużo rzeczy do zrobienia na ten sezon, więc zobaczymy. W dodatku pewnie cały lipiec mnie nie będzie.
Mieszkam przed piasecznem, aTy chyba na Ursynowie?
Anushka hurtem taniej i koszty mniejsze
Keetee i jak się ta wizyta skonczyla . Można zwariować, prawda?
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madzia zonk, ja prawa strona Wisły mniej więcej jak jest, to największe skrzyżowanie
Ostrobramskiej i Płowieckej i Marsa
Dziewczyny ja przez Was już siedzę w klematisach, ale po co nie mam miejsca na nie
Ostrobramskiej i Płowieckej i Marsa
Dziewczyny ja przez Was już siedzę w klematisach, ale po co nie mam miejsca na nie
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magdo właśnie skończyłam czytanie Twoich wątków i jestem oszołomiona Twoim tempem , gustem,dodatkami , planami . Będę z ciekawością śledziła powstawanie zadaszenia na tarasie bo plan cudny . Najbardziej podobają mi się Twoje ozdóbki ,zwłaszcza wszelkie latarenki , bo światełka kocham wszelkie , to była pełna doznań i inspiracji podróż , będę wracała z ogromną przyjemnościom
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Jeny Magda tyle zamówiłyśmy, czy myśmy zdurniały
Ale cudne Latarenkę mam podobną, ale szklarenki nie mam. A też bym chciała. Kiedys się przymierzałam, ale cholerka droga była. A co tam w niej postawisz?
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Lulka, super te dodatki kupiłaś. Uwielbiam latarenki..mam oko na kilka u mojej mamy w domu, ma tego całe kolekcje
- lulka
W RESZCIE PIĄTEK
Maju to coś mi się popierdaczyło. Byłam przekonana, że Ty kobita z Ursynowa Masz koło siebie świetny sklep, który nazywa się świat roślin . Klemka zawsze gdzieś wkitrasz
Moniczko szalenie miło czytać tyle pochlebstw na temat moich wypocin , cieszę się że zaglądasz. Zapraszam o każdej porze Latarenki, świeczuszki, lampioniki uwielbiam i ja
Kasiu chyba tak . Gdzie ja to wszystko powsadzam? Mnie jeszcze korci, ale postaram się dać spokój
Iza szklarenkę kupiłam, bo jak zamawiałam w hurtowni lampioniki, to brakowało mi do wysyłki kasy (limity), więc domówiłam szklarnię , która z resztą bardzo mi się podobała. Plus taki, że tańsza niż w sklepach Latem pewnie do środka wpakuję mój dyżurny sztuczny kwiatek z Ikea i jakieś świeczuszki, z resztą jeszcze się nie zastanawiałam za bardzo. Na razie wysiałam w niej pierwsze ziarenka
Kasiu tak, latarenki to jest to . Te akurat skupiły moją uwagę, ponieważ są solarne. Takich na świece już mam chyba za dużo . Z resztą i tak mało z nich korzystam na zewnątrz, bo mam schizę, że zapalę świeczki i któreś ze zwierzaków przewróci latarekę, a chałupa pójdzie z dymem
Oto moje pierwsze wysiewy w szklarence GROSZEK OZDOBNY
Maju to coś mi się popierdaczyło. Byłam przekonana, że Ty kobita z Ursynowa Masz koło siebie świetny sklep, który nazywa się świat roślin . Klemka zawsze gdzieś wkitrasz
Moniczko szalenie miło czytać tyle pochlebstw na temat moich wypocin , cieszę się że zaglądasz. Zapraszam o każdej porze Latarenki, świeczuszki, lampioniki uwielbiam i ja
Kasiu chyba tak . Gdzie ja to wszystko powsadzam? Mnie jeszcze korci, ale postaram się dać spokój
Iza szklarenkę kupiłam, bo jak zamawiałam w hurtowni lampioniki, to brakowało mi do wysyłki kasy (limity), więc domówiłam szklarnię , która z resztą bardzo mi się podobała. Plus taki, że tańsza niż w sklepach Latem pewnie do środka wpakuję mój dyżurny sztuczny kwiatek z Ikea i jakieś świeczuszki, z resztą jeszcze się nie zastanawiałam za bardzo. Na razie wysiałam w niej pierwsze ziarenka
Kasiu tak, latarenki to jest to . Te akurat skupiły moją uwagę, ponieważ są solarne. Takich na świece już mam chyba za dużo . Z resztą i tak mało z nich korzystam na zewnątrz, bo mam schizę, że zapalę świeczki i któreś ze zwierzaków przewróci latarekę, a chałupa pójdzie z dymem
Oto moje pierwsze wysiewy w szklarence GROSZEK OZDOBNY
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Zakupy przefajne Zaglądałam tam i na pewno coś mi wpadnie do koszyka
Wczoraj kupiłam krążki torfowe, bo podobno czas posiać kobeę. Nie wiedziałam, że one są takie małe przed namoknieciem
Wczoraj kupiłam krążki torfowe, bo podobno czas posiać kobeę. Nie wiedziałam, że one są takie małe przed namoknieciem
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Madziu szklarenka i latarenka przepiękne
Już u Ciebie zasiewy ja w tym roku nic już nie sieję..... może tylko żeniszka. Kompletnie nie mam miejsca, żeby cokolwiek posadzic
Już u Ciebie zasiewy ja w tym roku nic już nie sieję..... może tylko żeniszka. Kompletnie nie mam miejsca, żeby cokolwiek posadzic
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Madzia, Ty to faktycznie nie możesz doczekać się wiosny
Mi nawet do głowy jeszcze nie przyszło, że można już pierwsze siewy wykonać
Szklarenka świetna, idealnie pasująca do Twojego stylu A te krążki do siewu bardzo ciekawe muszę przyznać.
Mi nawet do głowy jeszcze nie przyszło, że można już pierwsze siewy wykonać
Szklarenka świetna, idealnie pasująca do Twojego stylu A te krążki do siewu bardzo ciekawe muszę przyznać.
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- lulka
Aniu, ja też złapałam zdziwko jak zobaczyłam ich rozmiar Nie wiesz czy potem trzeba te krążki jeszcze jakoś zwilżać?
Aga zobaczymy co z tych moich pierwszych wysiewów wyjdzie Jeśli coś wyrośnie, to pójdzie do donic. Kiedyś pokazywałam jak wysiałam lawendę, a wyrosło coś podobnego do macierzanki. Kupiłam wtedy piękny zestaw do wysiewu lawendy. Wszystko było spakowane w cynkowane, postarzane korytko Komuś się tylko nasionka pomerdały
Gosiu obsesyjnie pragnę zapachu, temperatur i widoku wiosny . Na próbę zrobiłam pierwsze wysiewy. Poczekamy - zobaczymy Ze szklarenki jestem zadowolona bardzo
Aga zobaczymy co z tych moich pierwszych wysiewów wyjdzie Jeśli coś wyrośnie, to pójdzie do donic. Kiedyś pokazywałam jak wysiałam lawendę, a wyrosło coś podobnego do macierzanki. Kupiłam wtedy piękny zestaw do wysiewu lawendy. Wszystko było spakowane w cynkowane, postarzane korytko Komuś się tylko nasionka pomerdały
Gosiu obsesyjnie pragnę zapachu, temperatur i widoku wiosny . Na próbę zrobiłam pierwsze wysiewy. Poczekamy - zobaczymy Ze szklarenki jestem zadowolona bardzo
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Wysiew godny podziwu! Szklarenka extra! Niech wszystko dobrze kiełkuje!
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Magda, nie tylko świat roślin jest ich troszkę więcej. Przypomniałaś mi nazwę tego sklepu, a
kiedyś Kasi obiecałam, że go podam. ona pewnie go już znała
Ja kobitka ale, ta z za wody......
Co do klemka , chyba nie wiesz ile ja już klemków i innych pierdółek wkitrałam.
kiedyś Kasi obiecałam, że go podam. ona pewnie go już znała
Ja kobitka ale, ta z za wody......
Co do klemka , chyba nie wiesz ile ja już klemków i innych pierdółek wkitrałam.