Mój storczykowy kącik :) cz.II
Re: Mój storczykowy kącik :) cz.II
Ojej! Waaarto było go kupić!
- Krychna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kwiaty OCZYWISCIE są śliczne
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
Widzę OBI na doniczce Ktoś tu już takiego miał też z OBI. Trzeba ich odwiedzić, bo kurde... zacny
Wypada trzymać kciuki, żeby coś nowego puścił w ramach rekompensaty
Wypada trzymać kciuki, żeby coś nowego puścił w ramach rekompensaty
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, Janeczko, Wiki, Meiss, Tomku sami widzicie, że ciężko było się oprzeć Gdyby te kwiatuszki wyżej nie przymarzły, wyglądałby naprawdę ładnie,ale co tam.. są jeszcze jakieś pączki i oczka, z których kiedyś może odbić
Tomku no pisałam, że kupiony w Obi i pisałam, ze odgapiony od Damiana (Russski) Dał cynk, że swojego kupił w Obi a ja uznałam,że skoro mam je pod uczelnią to odwiedzę, bo zazwyczaj omijam je by nie kusić losu. Teraz też weszłam z cichą nadzieją, że wszystko wykupione, zwłaszcza, że nie miałam czasu na dylematy i przebieranki bo spieszyłam się na autobus
Korzonki ma faktycznie ładne choć niektóre też noszą ślady "tarmoszenia" storczyka, lekkie nadłamania, pęknięcia, urwany pączek itp. ale co tam.. z dwóch oczek coś odbija, więc może się nie zatrzyma.. w kącikach liści jest też cypelek trzeciego pędu i na niego też liczę jeszcze ta kaczucha nie daje mi spokoju ale.. za tydzień też mam egzaminy,więc może coś "przywlekę"
Tomku no pisałam, że kupiony w Obi i pisałam, ze odgapiony od Damiana (Russski) Dał cynk, że swojego kupił w Obi a ja uznałam,że skoro mam je pod uczelnią to odwiedzę, bo zazwyczaj omijam je by nie kusić losu. Teraz też weszłam z cichą nadzieją, że wszystko wykupione, zwłaszcza, że nie miałam czasu na dylematy i przebieranki bo spieszyłam się na autobus
Korzonki ma faktycznie ładne choć niektóre też noszą ślady "tarmoszenia" storczyka, lekkie nadłamania, pęknięcia, urwany pączek itp. ale co tam.. z dwóch oczek coś odbija, więc może się nie zatrzyma.. w kącikach liści jest też cypelek trzeciego pędu i na niego też liczę jeszcze ta kaczucha nie daje mi spokoju ale.. za tydzień też mam egzaminy,więc może coś "przywlekę"
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Tylko tym razem weź jakąś ocieplaną torbę- np. taką jak na mrożonki
A storczyk piękny!!! Cyknęłabyś z bliska jednego kwiatka? Ale nie tego zamarźniętego
A storczyk piękny!!! Cyknęłabyś z bliska jednego kwiatka? Ale nie tego zamarźniętego
- Krychna
Ja tez bym zobaczyła z bliska kwiat
A co to za kaczucha bo chyba nie doczytałam?
- Dufin
Kasiu cykne ale jak będę w domu bo tu telefon brzydko robi przez folie..
Krysiu kaczucha to taki woskowy zoltek w bordo plamki popularny tu swojego czasu ale w wersji mini a ja widzialam midi.
Krysiu kaczucha to taki woskowy zoltek w bordo plamki popularny tu swojego czasu ale w wersji mini a ja widzialam midi.
- Krychna
Dzięki za odpowiedz juz wiem o jakiego chodzi
- Mogra
- 50p
- Od: 18 paź 2012, o 22:37
piękna nowość z Obi ja nie mam tego sklepu w pobliżu, bo też bym pobiegła na polowanie
- Dufin
Mogra ja mam możliwość tyko przy okazji weekendowych zjazdów i przyznam, że chyba będę tam częściej zaglądać
kobietki.. kwiatuszka z bliska nie będzie, bo kwiatki marnieją a domniemany trzeci pęd okazuje się być korzonkiem ale to nic.. poczekam sobie Mogę Wam pokazać tylko fotki, które zrobiłam telefonem tuż po zakupie, ale zdjęcia robione były przez folię, więc nie są tak fajne jak mogłyby być gdyby zrobić je jak trzeba
kobietki.. kwiatuszka z bliska nie będzie, bo kwiatki marnieją a domniemany trzeci pęd okazuje się być korzonkiem ale to nic.. poczekam sobie Mogę Wam pokazać tylko fotki, które zrobiłam telefonem tuż po zakupie, ale zdjęcia robione były przez folię, więc nie są tak fajne jak mogłyby być gdyby zrobić je jak trzeba
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Jest naprawdę piękny
Te plamki są/ były bardziej bordowe czy brązowe?
Te plamki są/ były bardziej bordowe czy brązowe?
- Dufin
teraz to mi Kasiu ciężko określić bo kwiaty więdną więc i kolor nie ten co był. Zajrzyj do Russskiego On ma ładniejsze zdjęcia kwiatuszków w pełnej krasie Cięzko mi określić jaki kolor mają kropeczki bo to taki właśnie bordo przechodzący w brąz, czasem w ciemniejsza czerwień, w zależności od światła i kwiatu Może zajrzysz u siebie do Obi?