Ogród Marty cz. V
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Martuś od dłuższego czasu jestem w Twoim ogrodzie cichym spacerowiczem, czasami myśli wybiegną na spacer i pustka pozostaje w głowie
Zachwycam się ciągle całym ogrodem a zwłaszcza zagajnikiem brzozowym i zastanawiam się jakby stworzyć u siebie choćby namiastkę takiego ale nie ma żadnego konceptu
Piękne wszystkie zakątki i późnym latem i wczesną jesienią mienią się kolorami
Ale na jesień to jakoś nie wygląda bo jak kwitną maki i trytomy to raczej późna wiosna
Akrobata na drzewach wspaniały
Zachwycam się ciągle całym ogrodem a zwłaszcza zagajnikiem brzozowym i zastanawiam się jakby stworzyć u siebie choćby namiastkę takiego ale nie ma żadnego konceptu
Piękne wszystkie zakątki i późnym latem i wczesną jesienią mienią się kolorami
Ale na jesień to jakoś nie wygląda bo jak kwitną maki i trytomy to raczej późna wiosna
Akrobata na drzewach wspaniały
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Powoli nadrabiam zaległości ogrodowe i dopiero zorientowałam się, że dawno u Ciebie nie byłam.
Najpierw myslałam, że nadal na grzybach jesteś, ale wydawało mi się to coś za długo i miałam rację
Zgubiłam wątek.
Czytam, że musiałas wrócić do pracy. Nie zazdroszczę.
Po tym co sie u mnie dzieje ma m serdecznie dość
Najpierw myslałam, że nadal na grzybach jesteś, ale wydawało mi się to coś za długo i miałam rację
Zgubiłam wątek.
Czytam, że musiałas wrócić do pracy. Nie zazdroszczę.
Po tym co sie u mnie dzieje ma m serdecznie dość
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Martuś ale Ty masz jeszcze ślicznie w ogrodzie i czarnego koteczka moje też po drzewach skaczą i mi w ogrodzie psocą . ale masz plony dyniowe zapas chyba na całą zimę .Pracownikowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia abyś Ty miała czas na ogród pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Martuś fotki jesieni śliczne a z kociem na drzewie gdzie wygląda jak nietoperek, obłędne.
Ogród masz dojrzały to się trochę sam porządzi.
Wiem jak ciężko jest połączyć pracę zawodową z obowiązkami domowymi i ogrodem.
Sama pracuje więc na mój kochany ogród mam zazwyczaj weekend.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto jesienią Twój ogród też pięknie się prezentuje,widzę że dyniowe sbiory się udały
koteczek cudaśny
koteczek cudaśny
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie,jak miło ,że nie zapominacie o mnie mimo ,że tak mało jestem teraz,ale może w końcu to się zmieni,lubię być codziennie i codziennie o Was myślę.
Mati,będą inne jesienne fotki,kot robi popisy zawsze tam gdzie ja jestem ,jak nie ma nad nami drzewa to przewraca się na ziemi koło moich rąk,i tak zawsze jesteśmy we dwoje,pozdrawiam i zapraszam
Marysiu,a u mnie góry dyń ,okryłam je jak były mrozy w nocy ,dzisiaj robiłam pulpę dyniową na zupkę na zimę ,ale jest tego niezliczona ilość i chętnie dała bym Ci jeszcze ,ale nie mamy czasu teraz się spotkać ,przynajmniej ja ,może jeszcze będzie pogoda i przetrwają te trudne chwile,jak nie to pójdą na kompost,pozdrowienia dla Ciebie i buziaki
Marysiu mar 33,czemu tylko cichym ,przecież miło mi bardzo jak coś się odezwiesz ,a ja myślałam ,że już o mnie zapomniałaś,ale może nie zupełnie,zagajnik brzozowy na pewno potrzebuje troszkę miejsca,a pewnie u Ciebie z tym problem,rośliny przez tą ciepłą aurę wszystko sobie pomyliły,mój akrobata czasem złamie pod sobą gałązki i leci ,ale zawsze się uratuje bo złapie się innych ,ale musi siedzieć i chodzić po cienkich gałązkach ,a zaczyna nabierać na wadze przed zimą i jest coraz cięższy ,buziaczki dla Ciebie
Gosiu,ja też teraz ciągle coś nadrabiam ,najpierw grzyby ,teraz praca i dom już mam dość takiej gonitwy,chcę inaczej ,pozdrowienia dla Ciebie
Justynko,dziękuję ,oj przydało by się ,żeby wrócił do pracy i mnie zwolnił,dyni jest tyle ,że nie da się ich przejeść nawet przez całą zimę,a ogród płonie czerwienią w promieniach słońca,pozdrawiam gorąco
Ewuniu,ogród często radzi sobie sam ,bo nie zawsze jest tyle czasu ile on potrzebuje,ja mam prywatną działalność i nie pracujemy 8 godzin tylko 12 i jak jest pracownik to nas odciąży przez8 godzin,a w tym przypadku zasuwamy razem z mężem,pozdrawiam
Grażynko,mam taką miodunkę nawet bardzo dużo ,ale jak nie masz tej odmiany co pokazałam to dam Ci na wiosnę ,wydaje mi sie ,że chciałaś jeszcze któregoś Michałka tylko nie pamiętam jaki kolor ,napisz to zapiszę ,miodunkę zapisałam,zdjęcia nie musisz kasować,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Renatko,podobno od przybytku głowa nie boli,ale dynie mnie przerosły kot jest moim wielkim przyjacielem,pozdrawiam i buziaki przesyłam
Mati,będą inne jesienne fotki,kot robi popisy zawsze tam gdzie ja jestem ,jak nie ma nad nami drzewa to przewraca się na ziemi koło moich rąk,i tak zawsze jesteśmy we dwoje,pozdrawiam i zapraszam
Marysiu,a u mnie góry dyń ,okryłam je jak były mrozy w nocy ,dzisiaj robiłam pulpę dyniową na zupkę na zimę ,ale jest tego niezliczona ilość i chętnie dała bym Ci jeszcze ,ale nie mamy czasu teraz się spotkać ,przynajmniej ja ,może jeszcze będzie pogoda i przetrwają te trudne chwile,jak nie to pójdą na kompost,pozdrowienia dla Ciebie i buziaki
Marysiu mar 33,czemu tylko cichym ,przecież miło mi bardzo jak coś się odezwiesz ,a ja myślałam ,że już o mnie zapomniałaś,ale może nie zupełnie,zagajnik brzozowy na pewno potrzebuje troszkę miejsca,a pewnie u Ciebie z tym problem,rośliny przez tą ciepłą aurę wszystko sobie pomyliły,mój akrobata czasem złamie pod sobą gałązki i leci ,ale zawsze się uratuje bo złapie się innych ,ale musi siedzieć i chodzić po cienkich gałązkach ,a zaczyna nabierać na wadze przed zimą i jest coraz cięższy ,buziaczki dla Ciebie
Gosiu,ja też teraz ciągle coś nadrabiam ,najpierw grzyby ,teraz praca i dom już mam dość takiej gonitwy,chcę inaczej ,pozdrowienia dla Ciebie
Justynko,dziękuję ,oj przydało by się ,żeby wrócił do pracy i mnie zwolnił,dyni jest tyle ,że nie da się ich przejeść nawet przez całą zimę,a ogród płonie czerwienią w promieniach słońca,pozdrawiam gorąco
Ewuniu,ogród często radzi sobie sam ,bo nie zawsze jest tyle czasu ile on potrzebuje,ja mam prywatną działalność i nie pracujemy 8 godzin tylko 12 i jak jest pracownik to nas odciąży przez8 godzin,a w tym przypadku zasuwamy razem z mężem,pozdrawiam
Grażynko,mam taką miodunkę nawet bardzo dużo ,ale jak nie masz tej odmiany co pokazałam to dam Ci na wiosnę ,wydaje mi sie ,że chciałaś jeszcze któregoś Michałka tylko nie pamiętam jaki kolor ,napisz to zapiszę ,miodunkę zapisałam,zdjęcia nie musisz kasować,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Renatko,podobno od przybytku głowa nie boli,ale dynie mnie przerosły kot jest moim wielkim przyjacielem,pozdrawiam i buziaki przesyłam
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jak można zapomnieć o włascicielce tak wyjątkowego ogrodu pokazuj go jak najczęściej-miłego wieczoru
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Marto.
Mimo trudności jesteś .Cieszę się. Brakowało mi Twojego ogrodu.Jesień w Twoim ogrodzie piękna i bogata. Dynie piękne.Nie sadzę, bo nic z nich nie robiłam. Nie było i ich smakoszy. Dawniej sadziłam dla dekoracji na pestki.
Mimo trudności jesteś .Cieszę się. Brakowało mi Twojego ogrodu.Jesień w Twoim ogrodzie piękna i bogata. Dynie piękne.Nie sadzę, bo nic z nich nie robiłam. Nie było i ich smakoszy. Dawniej sadziłam dla dekoracji na pestki.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Płonące berberysy wyglądają zjawiskowo w jesiennych ogrodach ! Cudnie u Ciebie Martuś! Pozdrawiam !
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ale teraz widać jaki masz świetnie zaplanowany ogród z tej ferii barw i kolorów w lecie i wiosny powoli zaczynają się ukazywać wielkie i piękne krzewy iglaków kocham to miejsce Marto
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu mój / Twój skrzyp błotny u mnie wypuścił nowe pędy czy mam go okryć na zimę?
Nie ma miodunki wąskolistnej (zapisuję ) Szkoda że nie masz kozy, miałaby co jeść całą zimę a może masz kogoś znajomego z kozą i sobie zabierze Opadły liście i widać Twoje śliczne poidełko i całą dekorację Życzę lepszego tygodnia i końca zastępstw. Buziaki zostawiam
Nie ma miodunki wąskolistnej (zapisuję ) Szkoda że nie masz kozy, miałaby co jeść całą zimę a może masz kogoś znajomego z kozą i sobie zabierze Opadły liście i widać Twoje śliczne poidełko i całą dekorację Życzę lepszego tygodnia i końca zastępstw. Buziaki zostawiam