Moje ogródki - Gucia.
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asieńko, Bożenko, jak mi miło
Obiecałam Grażynce zdjęcia z garażu.......dzisiaj kilka różaneczników już się rozwinęło...tutaj też straszny busz się zrobił, a "przemeblowania" niestety jeszcze nie było, jak zwykle brakuje czasu......mam nadzieję, że jesienią niektóre iglaki wysadzimy na dół
Obiecałam Grażynce zdjęcia z garażu.......dzisiaj kilka różaneczników już się rozwinęło...tutaj też straszny busz się zrobił, a "przemeblowania" niestety jeszcze nie było, jak zwykle brakuje czasu......mam nadzieję, że jesienią niektóre iglaki wysadzimy na dół
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Guciu dzięki za spełnienie mojego życzenia. Cudnie na tym dachu - ja to bym chyba z niego nie zeszła, tylko wstawiła leżaczek i gapiła się cały dzień na roślinki. Ten widok nie może się znudzić :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dni cieplutkie, dni zielone,
nad garażem, rozgoszczone:
rozsiewają - woń radosną,
z rogoszczona u Cię wiosną.
Guciu, posiedzę sobie jeszcze w konciku i nacieszę oczy ślicznymi widokami, bo ja takich nie mam w okolicy buuu.
nad garażem, rozgoszczone:
rozsiewają - woń radosną,
z rogoszczona u Cię wiosną.
Guciu, posiedzę sobie jeszcze w konciku i nacieszę oczy ślicznymi widokami, bo ja takich nie mam w okolicy buuu.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Dziewczyny Kochane, bardzo, bardzo dziękuję
Dzisiaj nie będzie już ani Rh ani różaneczników...tylko mój ukochany, przychodnikowy "parko-ogród", czyli P_O.
Straszny z niego długas, więc po raz pierwszy zrobiłam zdjęcia z oddali....z jago lewej i prawej strony
Dzisiaj nie będzie już ani Rh ani różaneczników...tylko mój ukochany, przychodnikowy "parko-ogród", czyli P_O.
Straszny z niego długas, więc po raz pierwszy zrobiłam zdjęcia z oddali....z jago lewej i prawej strony
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki