![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
a tak naprawdę chodziło o odgrodzenie się od sąsiada a że trudno było mi się zdecydować na 1 odmianę to zrobiłam taki miszmasz .
Dziś jeszcze planuje zmiane zniszczonych cyprysów na nowe i może jeszcze coś wpadnie do koszyka ....
WitajMutari pisze:Witaj Edyto, masz spore straty z tego co piszesz. U mnie jest jednak mało, a spodziewałem się większych.
A widzę, że szał zakupów już Cię opętał![]()
Wstawiaj fotki swoich nowych zdobyczy, też popodziwiamy te cudeńka
Ja wsadzilam 5 nowych , 2 zostawiłam zobaczymy czy dadzą radę bo pół na pół brązowo/zielone (brzydkie ale poeksperymentuję)dominikams pisze:Ooo, Edytko, jesteś![]()
Współczuję strat, moje cyprysiki Lawsona też beznadziejnie, 1 chyba całkiem do wywalenia, a drugi nawet jak odbije, to będzie brzydki, więc nie wiem, czy w ogóle jest sens go trzymać
koniecznie fajnie mogą zapałnić przestrzenie tuż przy zoemi (te niskie odmiany)Katarynka pisze:Hej Edytko....kusicielko....berberysy powiadasz... nooo na razie mam sporo zakupów, które nie wiem gdzie posadzę... nie wiem jak to się stało, ale pełne pudło przyjechało do mnie kurierem...
, ale jak widzę takie piękne berberysiki to na pewno się skuszę
Ja też nieAniaDS pisze:O rany, nawet nie wiedziałam, że jest tyle odmian dereni![]()
Niesamowita jesteś![]()
A gdzie fotki??
a skąd wieszMutari pisze:Jasne Edytko, przypadkiemA czasem nie przykleiły się one do Twoich rąk
A później same wskoczyły pewnie do samochodu
Ponieważ miałem tak samoEdytaB pisze:a skąd wieszMutari pisze:Jasne Edytko, przypadkiemA czasem nie przykleiły się one do Twoich rąk
![]()
![]()
![]()
To sie nazywa pomrocznośc jasnaMutari pisze:Ponieważ miałem tak samoEdytaB pisze:a skąd wieszMutari pisze:Jasne Edytko, przypadkiemA czasem nie przykleiły się one do Twoich rąk
![]()
![]()
![]()
Tylko, że nie z Rh, a z phloxami. Najpierw same wskoczyli mi do reklamówki, nawet nie wiedziałem kiedy - skubaniutkie są szybkie jak błyskawica
, a dopiero później na tylne siedzenie w samochodzie