Arkadius21 dziekuje za pozdrowienia i mile slowa JaneczkoTomaszja tez uwielbiam Tunje. To naprawde fantastyczny storczyk Karnowa cytrynek jest jak sloneczko w pochmurne dni Krychna dziekuje w imieniu moich podopiecznych Ale niestety niektorych z nich juz nie mam. Kilka poszly w niebyt tej zimy. Zlapaly mokra zgnilizne i nic nie moglam zrobic annamaria13 nie narzekam na kwitnienia, ale przy letnich, to szalu nie ma. dzikajeśli spotkasz gdzies Tunje smialo kupuj. To wyjatkowy storczyk.
A teraz musze sie Wam czyms pochwalic. Poniewaz w najblizszym czasie będę miala urodziny, dostalam od naszej Pati wlasnorecznie wykonana kartke. Oto ona. Najpiekniejsza na swiecie, bo robiona z mysla wlasnie o mnie Dziekuje Pati
Phal Valera na 5 zdjęciu to moje marzenie
Dobrze, że kartka doszła w całości, szkoda, że te srebrne noski odpadły
Miło mi, że ją tutaj pokazalas i ciesze się, że ci się podoba
Jak zwykle pięknie u Ciebie
Dzięki Pati dowiedziałam się co to za Phal. nr. 5 Śliczny
Szkoda ,ze niektóre straciłaś jest jednak plus... luki po ubytkach mozna zapełnic nowymi nabykami
Wszystkiego naj i spełnienia marzeń
Tomasz, annamaria13, Krychna dziekuje serdecznie za zyczenia Pati jak moglabym nie pokazac kartki od Ciebie? Takie cudo musialam wszystkim pokazac
A ten dlugo wyczekiwany kwiatuszek zakwitl dokladnie w moje urodziny. Taki suuuper prezencik mi zrobil Przedstawiam moja ksiezniczke, Phal. Princess Kaiuliani ''Miki"
No o znowu księżniczka Ostatnio zachwyciłem się actusowym Pinokio, ale chyba tylko dlatego, że zapomniałem jak wybarwiona jest księżniczka. Sorry Kasia, wracam do niej