Działka prawie w Borach Tucholskich cz. V
Re: Działka prawie w Borach Tucholskich cz. V
Zbyszku przy takich widokach to mi się w głowie kręci bez szklaneczki.
Przy moim lęku wysokości największym 'wyczynem' jest Kościelec i gdyby nie naszła taka piękna mgła i mocno ograniczyła widoki to chyba bym tam została. Z lekką zazdrością oglądam więc fotki z gór.

- ZbigniewG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mirka to już ostatnie podrygi liściastych , zostają jeszcze iglaki i trawy, chociaż trzmielina daje radę i w zimie
Ania fiu fiu Kościelec to też mocna sprawa niezła ekspozycja i zero zabezpieczeń
Ania fiu fiu Kościelec to też mocna sprawa niezła ekspozycja i zero zabezpieczeń

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
U sąsiada to widoczki ogrodowe miłe dla oka i inne górskie również. A ten buczek zwisający wpadł mi w oko. Fajny.
I zgłaszam zapotrzebowanie na fotki kotki
I zgłaszam zapotrzebowanie na fotki kotki

Zbyszku przy twoich wyprawach Kościelec to malutki pagórek. Na Orlą to ja tylko z Zawratu popatrzyłam. Ale powiem ci, że bardzo mi brakuje tych wędrówek.
Z moim M. byłam raz- w zimę. Wdrapaliśmy się na Kasprowy i ten mój się pyta gdzie jest schronisko. To mu tłumaczę, że tu przecież nie ma. Reakcja "to po co my tu k... wchodziliśmy.... " Więcej go w góry nie wzięłam....
Z moim M. byłam raz- w zimę. Wdrapaliśmy się na Kasprowy i ten mój się pyta gdzie jest schronisko. To mu tłumaczę, że tu przecież nie ma. Reakcja "to po co my tu k... wchodziliśmy.... " Więcej go w góry nie wzięłam....
- ZbigniewG
- ZbigniewG
Zbyszku a wiesz jak Orla wygląda z Kościelca?
Cudowne zdjęcie. Nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę tych widoków w realu. Ile lat ja już nie byłam w Tatrach.

Muszę nad tym popracować.

Cudowne zdjęcie. Nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę tych widoków w realu. Ile lat ja już nie byłam w Tatrach.

ZbigniewG pisze:Ania mówiąc językiem moich wnuków to jeżeli nie można zainstalować M górskiej aplikacji to może trzeba zmienić model![]()

Muszę nad tym popracować.
Kurczę, mi się słabo robi na sam widok. Dla mnie to trochę tak jakbym patrzyła na Księżyc. Piękny i niedostępny.
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Zbyszku jak to miło ze zdecydowałeś się pokazać zdjęcia, bardzo piękne, ale...
Popatrz uważnie to o czym napisałeś że jest Świnicą z prawej ( za postacią stojącą) nie jest Świnicą.
Popatrz uważnie to o czym napisałeś że jest Świnicą z prawej ( za postacią stojącą) nie jest Świnicą.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Pamiętam jak kilka lat temu znajomi pytali dlaczego nie mam fotek z Alp. Nie kryli oburzenia jak stwierdziłam, że tak w zasadzie nie było co pstrykać. Ładne są, ale przy naszych Tatrach wymiękają.
Dla mnie Tatry mają to coś co działa jak magnes. Tę magię, dostojność. I ten niesamowity spokój jaki człowieka Tam ogarnia.
Przyznam, że najbardziej lubiłam jeździć w Tatry we wrześniu- poza głównym szczytem. Przerażał mnie widok niektórych wakacyjnych turystów na szlaku, paniusi w szpileczkach czy pana w klapkach- ludzi bez szacunku do gór.
Góry to żywioł, potrafią oczarować a za chwilę przerazić. Ale swym pięknem potrafią się odwdzięczyć za szacunek i rozwagę.
Dla mnie Tatry mają to coś co działa jak magnes. Tę magię, dostojność. I ten niesamowity spokój jaki człowieka Tam ogarnia.
Przyznam, że najbardziej lubiłam jeździć w Tatry we wrześniu- poza głównym szczytem. Przerażał mnie widok niektórych wakacyjnych turystów na szlaku, paniusi w szpileczkach czy pana w klapkach- ludzi bez szacunku do gór.
Góry to żywioł, potrafią oczarować a za chwilę przerazić. Ale swym pięknem potrafią się odwdzięczyć za szacunek i rozwagę.
- ZbigniewG
Olga faktycznie
dałem plamę 

- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Nie było jeszcze u Ciebie śniegu? taka ładna prymulka.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy