Zakątki na Dębowym 3
- Ignis05
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym 3
Aniu
Super, że jesteś z powrotem i w rodzinie wszystko w porządku.
Gratuluję wnusi i życzę Jej zdrowia.
Czytałam Twoje wpisy, które zaginęły. Niestety z powodu awarii forum sporo zaginęło.
Teraz będzie już lepiej na nowym serwerze.
Piękne obrazy malujesz.
Podziwiam Twój wigor, ze wszystkim w domu i w ogrodzie zdążasz a jeszcze masz wenę do malowania.
Pozdrawiam serdecznie .
Super, że jesteś z powrotem i w rodzinie wszystko w porządku.
Gratuluję wnusi i życzę Jej zdrowia.
Czytałam Twoje wpisy, które zaginęły. Niestety z powodu awarii forum sporo zaginęło.
Teraz będzie już lepiej na nowym serwerze.
Piękne obrazy malujesz.
Podziwiam Twój wigor, ze wszystkim w domu i w ogrodzie zdążasz a jeszcze masz wenę do malowania.
Pozdrawiam serdecznie .
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu
Mamy wnuczki w podobnym wieku, moja skończyła pięć miesięcy...Twoja ślicznotka ach niech skarby rosną zdrowo
Fotografie nieustannie zachwycają i obrazy, jesteś utalentowana kobieta
Niech Nowy Rok przyniesie same dobre dni, pozdrawiam
Mamy wnuczki w podobnym wieku, moja skończyła pięć miesięcy...Twoja ślicznotka ach niech skarby rosną zdrowo
Fotografie nieustannie zachwycają i obrazy, jesteś utalentowana kobieta
Niech Nowy Rok przyniesie same dobre dni, pozdrawiam
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
Wnusia, obrazy, kominek, krajobrazy ... ależ ślicznie u ciebie Aniu
-
- Od: 26 sty 2013, o 20:47
Gratulacje babciu ,wnusia śliczna i na pewno bedzie to Twój najpiekniejszy kwiatek,a talentu malarskiego zazdroszczę a tak naprawdę to jesteś bardzo utalentowaną kobietka
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie kochani w niedzielny zimowy dzień
jarha-Halinko ; ewita44-Ewuniu ; Locutus-LOKI, korzo_m-Dorotko; Margo2-Gosiu , jonatanka-Asiu ; cyma2704-Soniu ;
Ignis05-Kryniu ; any57 -Andrzeju; tencia
Jestem, jestem.
Dziękuję wam,za te wszystkie pozytywne słowa.To miłe.
aha , to mam nadzieję ,że te perturbacje z nowy serwerem już za nami i posty w kosmos nie polecą.
Oj tak nie próżnuje,,,maluję w wolnych chwilach .Dużo obrazów już mi zeszło.Mam zamówienie an nowe.
A i sobie jakieś się chce..ale na razie nie wyrabiam się czasowo .Ale pomalutku cos powstaje.
a jeszcze w tym roku w pracy w moim Domu Kultury plastykę z dziećmi prowadzę. Raz na 2 tygodnie takie zajęcia.
Ewuś obraz z krwawnikami ten obok dziadka do orzechów jest jeszcze wolny.
Hmmm, jakoś jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,o babci. Nawet córka mi powiedziała, że jakoś dziwnie to brzmi, jak do mnie - babcia.
Ale życie jest cyklem i do tego też się trzeba oswoić.Wnusia -Nela bardzo słodka..O tak serce skradła nam wszystkim.Wszak to pierwsze małe dzieciątko w rodzinie.
Muszę się jeszcze zmobilizować i już dekoracje porozbierać, pozdejmować i z ogrodu i w domu.
Na razie tylko dalie zamówiłam.
Dziękuję i ja życzę miłej niedzieli
plocczanka-Lucynko Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie. Jestem już.
Dzięki Bogu jesteśmy wszyscy w rodzinie zdrowi. Ja bardzo cieszyłam się i dalej cieszę się,że to był świąteczny dłuższy czas wszystkich dzieci i nas ( maż , ja i teściowa) razem.Tto w sumie nasza całą rodzina. wyjątkowe chwile.
Szkoda,że ty nie mogłaś mieć takich.Ale na pewno jeszcze i ty będziesz miała takie.
Cieszę się,ze dekoracje ci się spodobały.I kominek. Mam też on się bardzo podoba.Pasuje do tego klimatu tu na Dębowym. Teraz Dębowy jest po leciutkim śniegiem i małym mrozem.I niech tak będzie.
Wiosna , wiosna już gdzieś w głowie się tli.
Dziękuję i tobie też wszystkiego dobrego życzę
clem3- Małgoniu Nie byłąm ostatnio 3 miesiące na forum.Ale już jestem.Ciągnie tutaj i ciągnie do was.
Florian Silesia Dziękuję bardzo. Zimę jeszcze mamy.Może śniegu za dużo nie ma.Mam nadzieeję,że jeszcze ładne oszronione widoczki będą nam dane tej zimy.
Domowe parapetowe kwiatuszki dla was
jarha-Halinko ; ewita44-Ewuniu ; Locutus-LOKI, korzo_m-Dorotko; Margo2-Gosiu , jonatanka-Asiu ; cyma2704-Soniu ;
Ignis05-Kryniu ; any57 -Andrzeju; tencia
Jestem, jestem.
Dziękuję wam,za te wszystkie pozytywne słowa.To miłe.
aha , to mam nadzieję ,że te perturbacje z nowy serwerem już za nami i posty w kosmos nie polecą.
Oj tak nie próżnuje,,,maluję w wolnych chwilach .Dużo obrazów już mi zeszło.Mam zamówienie an nowe.
A i sobie jakieś się chce..ale na razie nie wyrabiam się czasowo .Ale pomalutku cos powstaje.
a jeszcze w tym roku w pracy w moim Domu Kultury plastykę z dziećmi prowadzę. Raz na 2 tygodnie takie zajęcia.
Ewuś obraz z krwawnikami ten obok dziadka do orzechów jest jeszcze wolny.
Hmmm, jakoś jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,o babci. Nawet córka mi powiedziała, że jakoś dziwnie to brzmi, jak do mnie - babcia.
Ale życie jest cyklem i do tego też się trzeba oswoić.Wnusia -Nela bardzo słodka..O tak serce skradła nam wszystkim.Wszak to pierwsze małe dzieciątko w rodzinie.
Muszę się jeszcze zmobilizować i już dekoracje porozbierać, pozdejmować i z ogrodu i w domu.
Na razie tylko dalie zamówiłam.
Dziękuję i ja życzę miłej niedzieli
plocczanka-Lucynko Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie. Jestem już.
Dzięki Bogu jesteśmy wszyscy w rodzinie zdrowi. Ja bardzo cieszyłam się i dalej cieszę się,że to był świąteczny dłuższy czas wszystkich dzieci i nas ( maż , ja i teściowa) razem.Tto w sumie nasza całą rodzina. wyjątkowe chwile.
Szkoda,że ty nie mogłaś mieć takich.Ale na pewno jeszcze i ty będziesz miała takie.
Cieszę się,ze dekoracje ci się spodobały.I kominek. Mam też on się bardzo podoba.Pasuje do tego klimatu tu na Dębowym. Teraz Dębowy jest po leciutkim śniegiem i małym mrozem.I niech tak będzie.
Wiosna , wiosna już gdzieś w głowie się tli.
Dziękuję i tobie też wszystkiego dobrego życzę
clem3- Małgoniu Nie byłąm ostatnio 3 miesiące na forum.Ale już jestem.Ciągnie tutaj i ciągnie do was.
Florian Silesia Dziękuję bardzo. Zimę jeszcze mamy.Może śniegu za dużo nie ma.Mam nadzieeję,że jeszcze ładne oszronione widoczki będą nam dane tej zimy.
Domowe parapetowe kwiatuszki dla was
-
- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
Kominek piękny, moje klimaty Obrazy też śliczne, pod mój gust. Anioły i dmuchawce
Jeżeli coś pomyliłam to przepraszam, ale ze mnie jest totalne beztalencie i na dodatek mam -6 dioptrii
Jeżeli coś pomyliłam to przepraszam, ale ze mnie jest totalne beztalencie i na dodatek mam -6 dioptrii
Marta
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Aniu! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i nowym sezonie Gratulacje, wnusia przesłodka
Noo, kominek piękny, można pozazdrościć. obrazy podziwiam, takiego anioła chętnie bym przygarnęła.
Jak nowy sezon? Zamawialaś już coś? A może posiałaś?
Pozdrowienia posyłam.
Noo, kominek piękny, można pozazdrościć. obrazy podziwiam, takiego anioła chętnie bym przygarnęła.
Jak nowy sezon? Zamawialaś już coś? A może posiałaś?
Pozdrowienia posyłam.
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Aniu, co robisz, że tak pięknie kwitnie Ci storczyk? U mnie też ostatnio zakwitły, ale mają raptem po kilka kwiatków. I to po długiej przerwie w kwitnieniu. A u Ciebie taka kaskada kwiecia
Anturium też urodziwe Moje muszę odmłodzić, bo rozrosło się mocno, ale kwiatów ma mało i do tego niezbyt okazałe
Pozdrawiam i życzę Ci miłej końcowki tygodnia
Anturium też urodziwe Moje muszę odmłodzić, bo rozrosło się mocno, ale kwiatów ma mało i do tego niezbyt okazałe
Pozdrawiam i życzę Ci miłej końcowki tygodnia
Piękne obrazy z makami.
Kominek chyba zabytkowy?Storczyki i anturium też ładnie kwitną.
Pozdrawiam.
Kominek chyba zabytkowy?Storczyki i anturium też ładnie kwitną.
Pozdrawiam.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Aniu witam w nowym roku, gratuluję pięknej wnusi i talentu, który jak widać po obrazach zaczyna dojrzewać.
Spotkania rodzinne to teraz wielkie święto bo z racji pandemii nawet weekendowe spotkania stały się rzadkością. Niech już to się skończy ...
Tym przepięknym kominkiem obudziłaś moje wspomnienia. Mój tatuś był zdunem i podobny kominek mieliśmy w domu rodzinnym, nasze kafle były w kolorze "butelkowej zieleni" bo mamusi ten kolor pasował do wystroju dużego pokoju.
Kończy się styczeń więc powoli trzeba planować pierwsze siewy.
Spotkania rodzinne to teraz wielkie święto bo z racji pandemii nawet weekendowe spotkania stały się rzadkością. Niech już to się skończy ...
Tym przepięknym kominkiem obudziłaś moje wspomnienia. Mój tatuś był zdunem i podobny kominek mieliśmy w domu rodzinnym, nasze kafle były w kolorze "butelkowej zieleni" bo mamusi ten kolor pasował do wystroju dużego pokoju.
Kończy się styczeń więc powoli trzeba planować pierwsze siewy.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu gratuluję ślicznej wnuczki Cieszę się, że wróciłaś do malowania, bo to Twoja pasja.
Odpocząć od forum jak najbardziej czasem trzeba, a wrócisz z wiosną jak kwiatki wyjdą z ziemi
Kominek śliczny
Pozdrawiam serdecznie
Odpocząć od forum jak najbardziej czasem trzeba, a wrócisz z wiosną jak kwiatki wyjdą z ziemi
Kominek śliczny
Pozdrawiam serdecznie
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Aniu, zajrzałam do Ciebie, a tu taka słodka istotka Wnusia Twój skarb, a synuś - przystojniak z niego Niech Nela rośnie zdrowo, na pociechę rodziców i młodych dziadków
Obrazy super, mnie szczególnie urzekł ten obok zegara z niebieskimi kwiatuszkami w białym wazonie. Taki prosty, oczywisty, a jednocześnie jest w nim coś niezwykłego...
Pozdrawiam serdecznie
Obrazy super, mnie szczególnie urzekł ten obok zegara z niebieskimi kwiatuszkami w białym wazonie. Taki prosty, oczywisty, a jednocześnie jest w nim coś niezwykłego...
Pozdrawiam serdecznie
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu nie tylko ja odetchnęłam od Forum ale Ty przecież miałaś u siebie swoich najbliższych i cudną małą istotkę .Gratulację babciu Aniu ślicznej wnusi niech rośnie zdrowo. Kominek przecudny taki pałacowy no i Twoje obrazy gratuluję talentu Niedługo znów wpadniemy w ferwor ogrodowych prac nawet się nie obejrzymy