KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: KOlorowy Ogród Geni 2010 cz.6
Krzysztof mam ją już kilka lat i też jestem bardzo z niej zadowolona , często powtarza kwitnienie jesienią , przynajmniej w ostatnich 2latach tak było .
Kamyczku witaj , dzięki , kretowisk na razie nie ma , ale w koło wszędzie mnóstwo , boję się że do mnie wejdą jak ja wyjadę i kto je wtedy wygoni
Za to dziur po nornicach bardzo dużo , na razie oszczędziły tylko rabaty z liliami .
Genia
Kamyczku witaj , dzięki , kretowisk na razie nie ma , ale w koło wszędzie mnóstwo , boję się że do mnie wejdą jak ja wyjadę i kto je wtedy wygoni
Za to dziur po nornicach bardzo dużo , na razie oszczędziły tylko rabaty z liliami .
Genia
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu sasanki to jedne z moich ukochanych wiosennych kwiatuszków ta różowiutka ma przepiękny niespotykany kolorek, a zdjęcie w pąkach wspaniałe
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego ogrodu aż zapytam na jakiej powierzchni to wszystko się znajduje??:)) Pozdrawiam
Ja zapytam o tą skrzyneczkę na tarasie, czy to są prymulki. Wiele razy kupowałam w marketach pierwsze pojawiające się prymulki i za każdym razem mi zgniją. Jak Ty postępujesz.
Pozdrawiam Krystyna
- e-genia
Perlo długo Cię nie było na forum ja ostatnio pisałam u Ciebie latem zeszłego roku .
Mój ogródek malutki tylko 500m2 wraz z domkiem .
Od tej pory jak zaczęłam bywać na forum mój ogród zmienił się bardzo , wymieniłam dużo roślin na nowe , nie mam już rawie trawników .
Krysiu tak to prymulki mnie też giną te prymulki , ale co roku zawsze coś dokuję w tym roku też na pewno kupuję w marcu kilka .
Genia
Od tej pory jak zaczęłam bywać na forum mój ogród zmienił się bardzo , wymieniłam dużo roślin na nowe , nie mam już rawie trawników .
Krysiu tak to prymulki mnie też giną te prymulki , ale co roku zawsze coś dokuję w tym roku też na pewno kupuję w marcu kilka .
Genia
Dziękuję Geniu, natomiast prymulki kupione w szkółce ładnie się rozrastają i kwitna obficie. One są jednak inaczej produkowane. Mam też kilka sztuk włanej producji z siewu na parapecie. Trudno jednak zrobić rozsadnik z małych parapetów, a poza tym roślinki się wyciągają do światła.
Pozdrawiam Krystyna
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Geniu kochana kuruj się i nabieraj sił Musisz mieć dobrą kondycję na wiosnę i tego ci życzę Dobrze,że jesteś z nami w stałym kontakcie. Moja mam też powinna jechać do sanatorium,ale ona nawet nie chce o tym słuchać A szkoda,bo na pewno by jej to dobrze zrobiło po zawale. Pozdrawiam serdecznie
- e-genia
Krysiu ja w tym roku kupiłam nasionka i posiałam jestem ciekawa czy mi wzejdą .
Arabello powinnaś mamę namówić .
Ale powiem szczerze moja mama nigdy nie wyjeżdżała do sanatorium , też nigdy nie chciała .
Genia
Arabello powinnaś mamę namówić .
Ale powiem szczerze moja mama nigdy nie wyjeżdżała do sanatorium , też nigdy nie chciała .
Genia
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ Geniu u Ciebie kolorowo Powiedz gdzie ty masz miejsce żeby wsadzać nowe nabytki?
- majar
- 1000p
- Od: 26 sty 2011, o 14:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolorowy zawrót głowy! Azalie w przepięknych kolorach. Mniód na moje serducho! Twój ogród jest jak Twój uśmiech - radosny.
Geniu prymulki ładnie wschodzą ale bardzo długo. Mnie wzeszły gęsto, ja je zamęczyłam na parapecie i dlatego miałam tylko ponad 10 .
Pozdrawiam Krystyna
e-genia pisze:Perlo długo Cię nie było na forum ja ostatnio pisałam u Ciebie latem zeszłego roku .
Genia
Tak to prawda, już daaawno mnie tu nie było. Ale mam świetną wiadomość:)) Od tygodnia ma już swoją własną działkę i od wiosny zabieram się za mój własny ogród, Mam nadzieję że za parę lat będzie też śliczny. Pozdrawiam