działka w Jeżewie Bory Tucholskie- część II
- jarko
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: działka w Jeżewie Bory Tucholskie- część II
Zbyszku , mnie pozostały tylko wspomnienia przy .
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
To sport zupełnie nie dla mnie Zawroty głowy od patrzenia, ale widoki wspaniałe. Wyobrażam sobie, jak się człowiek cieszy, kiedy w końcu dotrze na szczyt
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zbyszku, Ewo dla mnie też nie , ale podziwiam tych którzy wspinają się po górach , czy choć spacerują .
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
działka w Jeżewie Bory Tucholskie- część II
Ewa, Jarko, Ewa , Genia takie widoki i wrażenia są bezcenne, wszystko ma swój czas i dla mnie przyjdzie pora że zostaną dolinki, widoki, zapachy i dźwięki - to też cieszy i to jak
topniejący śnieg odsłonił mój najciemniejszy ciemiernik nie zdążył rozwinąć się przed styczniowymi mrozami i go ociupinę przymroziło ale nowe pączki widać
dla przypomnienia tak wyglądał w poprzednich latach gdy go nie przemroziło
topniejący śnieg odsłonił mój najciemniejszy ciemiernik nie zdążył rozwinąć się przed styczniowymi mrozami i go ociupinę przymroziło ale nowe pączki widać
dla przypomnienia tak wyglądał w poprzednich latach gdy go nie przemroziło
Zbyszku, przepiękny kolor ma ten ciemiernik - burgund w najlepszym wydaniu... moje siedzą jeszcze pod śniegiem, który chyba przy dzisiejszej paskudnej aurze w końcu się roztopi...
Wędrówek po górach zazdroszczę, chociaż osobiście wolę morskie i oceaniczne klimaty... Uroku jednak nie można im odmówić.
Miłego!
Wędrówek po górach zazdroszczę, chociaż osobiście wolę morskie i oceaniczne klimaty... Uroku jednak nie można im odmówić.
Miłego!
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
A dlaczego, Dorotka, chcesz biedne gęsi wyłapać? [/quote]
hm....wyłapać...ja tak powiedzialm ,,,no wiesz nie moglam się wyrazić w tej ekscytacji....na taki widok chciałam się załapać , kiedyś przelatywały nad moim domem łabędzie....niesamowite , chcę znowu coś takiego ...a podobno juz bociany przylatują
hm....wyłapać...ja tak powiedzialm ,,,no wiesz nie moglam się wyrazić w tej ekscytacji....na taki widok chciałam się załapać , kiedyś przelatywały nad moim domem łabędzie....niesamowite , chcę znowu coś takiego ...a podobno juz bociany przylatują
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Góry uczą pokory ...takie widoki robią wrażenie Zibi...i Ty widzę masz minę pokorną , by nie powiedzieć ...nieśmiałą . Wszak jesteś ...jakby to ująć ...nieśmiały chłopak .
Mój ciemiernik niger przed opadami śniegu był rozwinięty ...cudo , a wczoraj ... szkoda gadać ...brązowy .
Nie wiesz czasem gdzie posadziłam piwonię koperkową ? Za nic nie mogę sobie przypomnieć , aby obserwować , jak wyłazi wiosną - chyba w maju ?
Mój ciemiernik niger przed opadami śniegu był rozwinięty ...cudo , a wczoraj ... szkoda gadać ...brązowy .
Nie wiesz czasem gdzie posadziłam piwonię koperkową ? Za nic nie mogę sobie przypomnieć , aby obserwować , jak wyłazi wiosną - chyba w maju ?
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- e-genia
Zbyszek a jak wyglądają liście tego ciemiernika ?, bo moje są bardzo brzydkie , czarne , jak tylko troszkę obeschnie to wyjdę pościnać ,żeby nie szpeciły .
Genia
Genia
- ZbigniewG
Aga wodę to ja też lubię , wprawdzie nie na sprzęcie tylko "zanurzeniowo " codzienne pływanie w jeziorze uskuteczniam zwłaszcza że plaża dokładnie 500m od domu, nie jest to ocean ale woda super czysta
Doroto oczom nie wierzę Ty to napisałaś: "chciałam się załapać .. podobno już bociany przylatują" może jakieś skróty myślowe zrobiłem
Jagódko pamiętam że szukaliśmy jej miejsca słonecznego i bezpiecznego ale gdzie może przy alejce
Genia część liści jest zieloniutka ale niektóre tylko do wycinki, zobaczę za parę dni jak dostaną większą dawkę ciepła
Doroto oczom nie wierzę Ty to napisałaś: "chciałam się załapać .. podobno już bociany przylatują" może jakieś skróty myślowe zrobiłem
Jagódko pamiętam że szukaliśmy jej miejsca słonecznego i bezpiecznego ale gdzie może przy alejce
Genia część liści jest zieloniutka ale niektóre tylko do wycinki, zobaczę za parę dni jak dostaną większą dawkę ciepła
- ZbigniewG
Jagódko bo taki to już jest od lat młodzieńczych żywot człowieka poczciwego - tutaj w Karkonoszach na obozie wędrownym -jak zawsze nieśmiały, grzeczny a że nie uczesany sie zdarzaJagodka pisze:Góry uczą pokory ...takie widoki robią wrażenie Zibi...i Ty widzę masz minę pokorną , by nie powiedzieć ...nieśmiałą . Wszak jesteś ...jakby to ująć ...nieśmiały chłopak .
było szaro teraz kolorowo
- e-genia
Zbyszku czyżbym z kąt znała te liliowce ?
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
oj te twoje skróty myślowe.... co gadka to wpadka....muszę cedzić słowa
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Śniegu u mnie prawie już nie ma Odwilż zaczęła się w niedzielę i wreszcie widać efekty. Jeśli nie będzie bardzo wiało, zajrzę do ogrodu, żeby zobaczyć swoje rośliny.