Działeczka Ewy W część 2
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W część 2
Beatko chciałabym odsnieżać na swoim i to bardzo
Marysiu33 ja też zbieram a już zaczęła linieć Sonia więc jest co i równiez na podróżny rogal pod szyją
Ewciumaj masz 100% racji-nie cierpie chlapy ja i mój pies-mróz albo suche chodniki
Irenko spacer musi poczekać toc jest sobota- dzień porządkowy i mimo, że każdy ma swoja działkę do zrobienia i tak jest tego sporo - zwłaszcza gdy cały tydzień miałam lenia
Aniu kocham mojego kocurka ale tych masaży nocnych bym nie zniosła-to skakanie na mnie z szafki i udeptywanie....
Jadziu no a o czym Ty bestyjko myslisz???
Kornelko nie będe Cie pytać o Twoje nocki....
Marysiu33 ja też zbieram a już zaczęła linieć Sonia więc jest co i równiez na podróżny rogal pod szyją
Ewciumaj masz 100% racji-nie cierpie chlapy ja i mój pies-mróz albo suche chodniki
Irenko spacer musi poczekać toc jest sobota- dzień porządkowy i mimo, że każdy ma swoja działkę do zrobienia i tak jest tego sporo - zwłaszcza gdy cały tydzień miałam lenia
Aniu kocham mojego kocurka ale tych masaży nocnych bym nie zniosła-to skakanie na mnie z szafki i udeptywanie....
Jadziu no a o czym Ty bestyjko myslisz???
Kornelko nie będe Cie pytać o Twoje nocki....
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie i nocne udeptywanie nie bardzo przeszkadza Fakt, że koty nie skaczą, raczej rozkładają się w nogach-trudno się przekręcać z boku na bok
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Cześć Ewciu ,miłego dzionka i czochraniec dla Soni ,ide na spacer zgadnij gdzie
- ewa w
Ewciu mnie budzi wszystko a póżniej rozbudzona to już tylko książka do rana- ale Ty to masz fajnie ile tych łapek w nocy Cię udeptuje???ewamaj66 pisze:Mnie i nocne udeptywanie nie bardzo przeszkadza Fakt, że koty nie skaczą, raczej rozkładają się w nogach-trudno się przekręcać z boku na bok
Effciu witaj kochana rzadki gościu, wiem gdzie idziesz gdybym miała taką chatke jak Ty tez poszłabym w to moje miejsce
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuniu nic nie widać na Soni ubytku sierści! Rzuć jej patyczka ode mnie , miłego spaceru
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Ewuś, kosiam koty, ale moja Tosia przechodzi wszystko. Jak ma pustą michę rano, to o 5,30 mam pobudkę. Mruczy i czesze mi włosy, łapką odgarnia kołdrę i każe wstawać. Samo mruczenie, to jakby bębny nad uchem. Kocur Lucek jest grzeczny. Śpi u mnie w nogach i nie łazi po mnie. Zima jest, sypie śnieg, malutki mrozik. Może być. Na działce sporo śniegu, więc spokojnie o roślinki. Liści na różach dużo. A do wiosenki jakieś 57 dni
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Ewcia miłego weekendu życzę a dla Soni czochranko
U nas też biało się zrobiło, Sonia widać że nie przejmuje się ilością śniegu?- Pasuje jej
Pozdrawiam. Ewa
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Łapki są miękkie i miło się budzić Śpi ze mną Łasica i Hamlet, reszta w różnych mniej eksponowanych miejscach
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ewciu faktycznie, lepiej o nocki nie pytać! Balbina już taka gruba, a upodobała sobie świetną pozycję. Ja śpię na boku, a ona wskakuje na najwyższy punkt - czyli na biodro i tak spi. Ciężka jak nie wiem, nie sposób się przewrócić na drugi bok!
- ewa w
Witajcie ludziska u nas wszystko zasypane jest pięknie nie widać brzydoty czynszówek - sama radość. Wyprowadziłam zwierzynic, kota pod lekkim przymusem Sonia wariowała a kot tylko patrzył w strone drzwi do domu.
Marysiu jak przyjrzysz sie dobrze to zobaczysz zwisające z Soni kłaki.
Tosiu gdy mój kocurek ma pusto w misce to miaucząc prowadzi do miski a jego sterczący pionowo ogon wskazuje azymut
Elu od czochrania Sonia ma monstrualne dredy-do wycięcia często
Ewko-mewa biało to chyba juz w całym kraju? Ja i mój pies lubimy lekki mrozik i bajkowy krajobraz może powinnam zmienic miejsce zamieszkania....
Ewuniu z Hamletem w łóżku... tylko pozazdrościć
Nelu mój kocurek nie taki gruby ale tez ciężki i biodro również to dla niego szczyt do obserwacji
Emocje u Soni
chłonie magiczną atmosferę
zadowolenie i zmeczenie po zabawie
miłej niedzieli życzę
Marysiu jak przyjrzysz sie dobrze to zobaczysz zwisające z Soni kłaki.
Tosiu gdy mój kocurek ma pusto w misce to miaucząc prowadzi do miski a jego sterczący pionowo ogon wskazuje azymut
Elu od czochrania Sonia ma monstrualne dredy-do wycięcia często
Ewko-mewa biało to chyba juz w całym kraju? Ja i mój pies lubimy lekki mrozik i bajkowy krajobraz może powinnam zmienic miejsce zamieszkania....
Ewuniu z Hamletem w łóżku... tylko pozazdrościć
Nelu mój kocurek nie taki gruby ale tez ciężki i biodro również to dla niego szczyt do obserwacji
Emocje u Soni
chłonie magiczną atmosferę
zadowolenie i zmeczenie po zabawie
miłej niedzieli życzę
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Tobie też Ewciu! sierściuszki w śniegu, mmmm Mój piesek też dziś od wczesnego rana szaleje w tym śniegu, u mnie prawie do kolon śniegu! Ale kotka to piecuch, tylko patrzy przez okno jak Hektor dokazuje.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój piesio w radością godną małego dziecka skacze w zaspy (mam takowe i to solidne). Najlepiej jednak wygląda jak wsadza głowe w zaspę i uszy leżą mu płasko na śniegu. On ma radochę ze śniegu, ja - z niego