Actusowa kolekcja cz.II
Re: Actusowa kolekcja cz.II
No tak Tomusiu,prawie de tak bylo
Piekny A co do zdjeci moglas pozniej obrocic po zrobieniu, albo tylko aparat odwrocic przy robieniu ;)
Tak tez zrobilam.
To dobrze bo po przeczytaniu dziewczyn juz mialam wizje Ciebie na glowieactus pisze:Tak tez zrobilam.
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O Bosh ale śliczny Już nie pisze że kolejny do listy bo o tym wiesz.. Bardzo udana hybrydka,kolor jak marzenie.. Aa zdjęcie też super zwłaszcza z kroplami wody Oo i biblioteczka do góry nogami..
Pozdrawiam Mariusz3357
Ooooo moj szczyl ulubiony .Myslalam ,ze pod ziemie sie zapadles .Twoja lista jest dluuuga ,ale biorac pod uwage mlody wiek ,na pewno wsztystkiego sie "dorobisz" .Mnie tez sie bardzo podoba moj nowy falus ,nie moglam sie juz doczekac kiedy zakwitnie.Tuptalam wciaz kolo niego ,tuptalam i w koncu sie zdecydowal
- Mariusz3357
- 1000p
Strzałeczka Kasieńka Szczyl się nie zapadł,ale mało brakowało. Nie dziwie się że w końcu zakwitł,pewnie jakieś było czary mary nad nim Śliczny jest na prawdę.. Aa pachnie może bo mi na takiego wygląda ?
Pozdrawiam Mariusz3357
Niestety nie pachnie .Czarowalam czarowalam ,a jakze
- Mariusz3357
- 1000p
Oj ale szkoda.. Może jeszcze zapachnie w słońcu.. Tak myślałem,czrujesz,czarujesz jakieś tajne receptury masz i widać postępy,boskie kwitnienia. Ja myślałem że Java szybciej zakwitnie a Ty tak ukrywałaś to CUDO..
Pozdrawiam Mariusz3357
Jest piękny Taki subtelny i delikatny Hi hi pasują mu te kropelki Muszę również bardzo pochwalić zdjątka Chyba musisz częściej tak kombinować z kwiatuszkami, bo pięknie Ci to wyszłoactus pisze:Klonik rodem z Tajwanu,prosto spod prysznica bo swiatlo dobre ,...
Ciekawa jak zakwitną te piękności, które niebawem nam pokażesz
Hej Madzienku,tyle komplementow na raz .Tez sie juz nie moge doczekac pozostalych kwitnien
Kasiu, o botanikach, które uprawiasz wiem tyle... co nic, ale że żółty jest to już go kocham W oliwkowo-złotej filiżance wyglądał by bosko
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...