Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
Henryku dziękuję, nie dość że ładne te filodendrony to tak bardzo jeden od drugiego się różnią;)
Krysiu cieszę się bardzo, że dzięki mnie możecie spełniać swoje chciejstwa kwiatowe , mam nadzieję,że na wiosnę cosik będzie nowego
Krysiu cieszę się bardzo, że dzięki mnie możecie spełniać swoje chciejstwa kwiatowe , mam nadzieję,że na wiosnę cosik będzie nowego
- raflezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No ja też, ja tez mam nadzieję.
Bo przyznam, że moja kolekcja aroidów powiększyła się dzięki Patrycji.
Bo przyznam, że moja kolekcja aroidów powiększyła się dzięki Patrycji.
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
Cosik mam pozamawiane w nowych miejscach i mam nadzieję,że przez zimę dla nas namnożą rośliny mam tylko informacje,że będą między wiosną , a latem dostępne I szukam wciąż nowych dostawców .
-
- Od: 16 sty 2013, o 10:18
Pati rewelacyjny zbiór philodendronów,jak i reszty roślin. Trzymam kciuki za polowanie na nowe źródła.
-
- 500p
- Od: 14 lip 2012, o 23:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Powtórzę za innymi : filodendrony super ! Piękne są to rośliny .
pozdrawiam serdecznie Gabrysia
-
- 500p
- Od: 10 mar 2011, o 16:51
Piękna begonia włochata niczym pająk tarantula
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe słowa.
aeszychnanthus bella donna wariuje z kwitnieniem na jednym pędzie co rząd listków ma pąki kwiatowe i tak od paru miesięcy kwitnie;)
aeszychnanthus variegata pomimo iz całe lato go wygrzewałam aby się wybarwiły te listki które już ma nie stao się tak, dopiero młode listki, które od niedawna wypuszcza są z białym pigmentem
aeszychnanthus specius zaczyna kwitnienie
pelargonie tak jak ściągłam je z balkonu tak postawiłam przy drzwiach balkonowych i zaczynają kwitnąć
aeszychnanthus bella donna wariuje z kwitnieniem na jednym pędzie co rząd listków ma pąki kwiatowe i tak od paru miesięcy kwitnie;)
aeszychnanthus variegata pomimo iz całe lato go wygrzewałam aby się wybarwiły te listki które już ma nie stao się tak, dopiero młode listki, które od niedawna wypuszcza są z białym pigmentem
aeszychnanthus specius zaczyna kwitnienie
pelargonie tak jak ściągłam je z balkonu tak postawiłam przy drzwiach balkonowych i zaczynają kwitnąć
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Wow! Na belladonne choruje - byl tu z centrum ogrodniczym, piekne rosliny, ale 15 funtow to tak lekko boli. Ma piekne, rubinowe kwiaty. Variegata u mnie na polnocnym oknie i nawet sie wybarwia, choc bez przesady. Pewnie by wolal wiecej slonca... Calkiem zle mu jednak nie jest, skoro sie wzial za kwitnienie. Wiesz jaki krzaczek wyrosl z tego co przyslalas?
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
Pati - pH. lemon lime i pH. andreanum przepiękne !!
A aeschynantus chyba się skumplował z moim bo podobnie jak Twój też mega-zapączkowany
Czekam na kwiatuszki Twojej bella donny
A aeschynantus chyba się skumplował z moim bo podobnie jak Twój też mega-zapączkowany
Czekam na kwiatuszki Twojej bella donny
Pozdrawiam i zapraszam
Pati ślicznie Ci rośnie aeszychnanthus variegata
Jest super !!!
Ja poprzynosiłam z dworu epiphyla i z braku miejsca musiałam zrobić przemeblowanie kwiatów .
W efekcie zmiany miejscówki mój sypie liśćmi jak wściekły ale pączków kwiatowych nie zrzuca.
Teraz czekam co będzie dalej
Jest super !!!
Ja poprzynosiłam z dworu epiphyla i z braku miejsca musiałam zrobić przemeblowanie kwiatów .
W efekcie zmiany miejscówki mój sypie liśćmi jak wściekły ale pączków kwiatowych nie zrzuca.
Teraz czekam co będzie dalej
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Pati, zdecydowanie masz rękę do eschynantusów, pięknie Ci rosną i zapowiada się mnóstwo kwiatów
- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
Piękna monsterę capnęłaś.
Filodendrony są świetne, ale niestety potrzebują dużo miejsca. To nie fiołki.
Ja powoli staję się przytłoczona nimi, ale to wcale nie znaczy, że nie szukam kolejnych.
Filodendrony są świetne, ale niestety potrzebują dużo miejsca. To nie fiołki.
Ja powoli staję się przytłoczona nimi, ale to wcale nie znaczy, że nie szukam kolejnych.
Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
Twoje Aeshynantusy to cudowne giganty