Ogród Marty cz. V
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Ale zbiór
Czy wszystko wykorzystasz?
Bardzo podba mi się ta misa. Szkoda, że jest w sezonie ukryta
Musze cos takiego sobie sprawić
Czy wszystko wykorzystasz?
Bardzo podba mi się ta misa. Szkoda, że jest w sezonie ukryta
Musze cos takiego sobie sprawić
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko,dziękuję za pamięć,za miłe słowa,które tak budują ,może w końcu coś się odmieni i będę z Wami codziennie,bardzo bym chciała,pozdrawiam
Alu,cieszę się z tak sympatycznych słów i z tego ,że pamiętasz o mnie ,chociaż ja tak mało teraz jestem,u mnie bardzo lubimy zupę dyniową ,więc trochę robię na zimę zapasu pulpy dyniowej ,ale dyń jest dla połowy forum,tylko wszyscy tak daleko mieszkają ,pestki są bardzo zdrowe,ale ja nawet nie mam czasu i wyciągać tylko wyrzucam na kompost,może się poprawię,pozdrawiam Cię serdecznie i buziaczki przesyłam
Maryniu,jak miło,że jesteś i pamiętasz,cieszę się ,że podoba Ci się mój jesienny ogród ,chociaż bez mojej obecności ,ale jak widać radzi sobie,chociaż zaległości mi się piętrzą i w ogrodzie i na forum,pozdrawiam gorąco
Mati,dopiero teraz widać rzeczywiście te iglaki i zwraca się na nie uwagę i dzięki nim ogród nie jest pusty,a w zimie jak zasypie ich śnieg też pięknie wyglądają ,nigdy nie robiłam zdjęć w zimie ,ale w tym roku dopilnuję ,żeby były ,przynajmniej się postaram ,bo jak widać życie ciągle płata problemy,pozdrawiam i zapraszam,dziękuję za miłe słowa
Alu,cieszę się z tak sympatycznych słów i z tego ,że pamiętasz o mnie ,chociaż ja tak mało teraz jestem,u mnie bardzo lubimy zupę dyniową ,więc trochę robię na zimę zapasu pulpy dyniowej ,ale dyń jest dla połowy forum,tylko wszyscy tak daleko mieszkają ,pestki są bardzo zdrowe,ale ja nawet nie mam czasu i wyciągać tylko wyrzucam na kompost,może się poprawię,pozdrawiam Cię serdecznie i buziaczki przesyłam
Maryniu,jak miło,że jesteś i pamiętasz,cieszę się ,że podoba Ci się mój jesienny ogród ,chociaż bez mojej obecności ,ale jak widać radzi sobie,chociaż zaległości mi się piętrzą i w ogrodzie i na forum,pozdrawiam gorąco
Mati,dopiero teraz widać rzeczywiście te iglaki i zwraca się na nie uwagę i dzięki nim ogród nie jest pusty,a w zimie jak zasypie ich śnieg też pięknie wyglądają ,nigdy nie robiłam zdjęć w zimie ,ale w tym roku dopilnuję ,żeby były ,przynajmniej się postaram ,bo jak widać życie ciągle płata problemy,pozdrawiam i zapraszam,dziękuję za miłe słowa
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny berberys taki ognisty, dobrze, że jesień odsłoniła misę zarośnięą latem a nie sławojkę .
Zbiory do pozazdroszczenia choć to nie dobre uczucie . Jak przeglądam Twoje zdjęcia cały czas przed oczami mam ten klon palmowy przebarwiony na czerwono i coraz bardziej takiego chcę .
Zbiory do pozazdroszczenia choć to nie dobre uczucie . Jak przeglądam Twoje zdjęcia cały czas przed oczami mam ten klon palmowy przebarwiony na czerwono i coraz bardziej takiego chcę .
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, witaj...
Ale u Ciebie cudowne zakątki... Tej misy z ptakiem jeszcze nie widziałam...
A Brzozowy zakątek zachwyca nieodmiennie... Aniołek jest wspaniały...
Z pracą zawsze coś wypada, nawet jak jest swoja...
Ale u Ciebie cudowne zakątki... Tej misy z ptakiem jeszcze nie widziałam...
A Brzozowy zakątek zachwyca nieodmiennie... Aniołek jest wspaniały...
Z pracą zawsze coś wypada, nawet jak jest swoja...
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
A pod brzozami co rośnie pięknie się komponuje cokolwiek by to nie było
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, Twój jesienny ogród jest piękny. Co to za drzewko nad misą? I ilość dyń Będą zupki dyniowe.
W lasku brzozowym zauważyłam zielone gałązki, co to?
W lasku brzozowym zauważyłam zielone gałązki, co to?
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
O widać moją ulubioną misę i jej otoczenie
Miodunki śliczne,
Zachwycam się trawą koło berberysu, jest cudna, jak się nazywa?
Martuś wiem ile czasu się pracuje gdy ma się własną działalność
Pozdrawiam serdecznie
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Marto,
cudnie prezentuje się Twój ogród jesienny. Misa otoczona murkiem z łupków - rewelacja - też mi się marzy coś takiego. Jak zabezpieczasz misę zimą przed rozsadzeniem przez lód?
cudnie prezentuje się Twój ogród jesienny. Misa otoczona murkiem z łupków - rewelacja - też mi się marzy coś takiego. Jak zabezpieczasz misę zimą przed rozsadzeniem przez lód?
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Martuś.
Spacerowałam sobie dzisiaj a co, chciałam obejrzeć piękne kolory jesieni i się udało.
Piękna miodunka taka subtelna.
Spacerowałam sobie dzisiaj a co, chciałam obejrzeć piękne kolory jesieni i się udało.
Piękna miodunka taka subtelna.
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Pięknie zielono u Ciebie ..
..bardzo mi się podoba ten penstemon .. jest szansa na jakieś nasionka z niego ?
..bardzo mi się podoba ten penstemon .. jest szansa na jakieś nasionka z niego ?
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu, witam
Miejsce z misą szczególnie mi się podoba. To ,ze Twój ogród mnie zachwyca - pisałam już nie raz. Domek w leśnej scenerii , piękne miejsce zarówno na wypoczynek i grzybobranie. Zbiory imponujące . Pozdrawiam cieplutko!
Miejsce z misą szczególnie mi się podoba. To ,ze Twój ogród mnie zachwyca - pisałam już nie raz. Domek w leśnej scenerii , piękne miejsce zarówno na wypoczynek i grzybobranie. Zbiory imponujące . Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuś mam nadzieję że od poniedziałku szalejesz w ogrodzie, a nie w pracy. My na ostatnie kwiatki czekamy Buziaki i pozdrowienia serdeczne
- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Martuś fantastycznie u Ciebie, cudowna jesień-dużo później przyszła do Twojego ogrodu niż ta moja. Zachwycam się Twoimi zdjęciami jak zwykle, ale teraz dodatkowo oglądam je na komputerze mojego Piotrka i dopiero teraz widzę wszystkie szczegóły. Nieraz żałowałam ze wstawiasz takie słabe jakościowo fotki, że są takie jakby wydrukowane w słabej gazecie. A tu niespodzianka-to mój komputer był za stary i nie jary do ich właściwego odbioru Wróciłam do letnich fotek i dopiero teraz widzę prawdziwą magię Twojego ogrodu. Jest wspaniały. Nie mogę oderwać się od zdjęć
Martuś, a co to za trawa na dwóch przedostatnich zdjęciach? Bardzo mi się podoba Martuś daj znać w sprawie dalii, którą u mnie wypatrzyłaś. Moje już posegregowane leżą w garażu więc spokojnie mogę podzielić
Martuś, a co to za trawa na dwóch przedostatnich zdjęciach? Bardzo mi się podoba Martuś daj znać w sprawie dalii, którą u mnie wypatrzyłaś. Moje już posegregowane leżą w garażu więc spokojnie mogę podzielić
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2