Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20

Post »

Marysiu, bo nie pomoże... Musimy nauczyć się z tym żyć... Tylko Ty wiesz jak mnie to spowolniło...??? A wydawało mi się, że na mnie to nie ma mocnych... Ja całe życie to taka prędka byłam... :roll:
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dorotko, a ja jestem przerażona co będzie dalej i jednak wierzę,że minie i będzie czasem lepiej ;:219 Ty jesteś jeszcze młoda i na pewno przejdzie, a potem trzeba jednak regularnie ćwiczyć ;:215 Ja też byłam prędka ;:145
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maryś, ja też przerażona... Mnie nawet szybko przeszło, kilka tygodni leczenia... Ale czuję, cały czas... Ćwiczenia pomagają w tym, że nie ma nagle takich bóli niespodziewanie...
M też ma i on na siebie uważa... Tyle, że on się leczył pół roku, a trzy miesiące leżał w łóżku...
Część 1Część 2
Dorota
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,ta Twoja ścieżka w ogrodzie też mi się podoba ,ona ma jakiś niepowtarzalny urok,ja Ci dałam trawę Red Baron ,a ona jest rozłogowa i takie mają mniejszą szansę przemarznąć ,powinna bez problemu dać radę przez zimę,pozbieraj mi nasiona białego kosmosu ,to są moje ulubione kwiaty,,ale cyrk, ile ja mam tych ulubionych ;:306 a w tym roku nie posiałam ,bo się zatraciłam na wiosnę przez piwonie,ostróżki i floksy i inne pozdrawiam i śpij słodko ;:19
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Maseczko, na rwę k.... pomogła mi koza ;:172 . To taki piec, może kojarzysz. W pracy w takim paliliśmy. W plecy było ciepło, czasem nawet za ciepło, bo siedziałyśmy ok. 0,5m od niej. Za to stopy marzły, zastanawiałyśmy się nad zakupem walonek.
Dużo, dużo zdrowia życzę. ;:108 ;:108 ;:108
Słoneczniki super.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko musi być lepiej w ostateczności w zimie jak będę tylko oszczędzać kręgosłup i odpoczywać ;:306

Martusiu trawa Red Baron rozdzielona na trzy i już rośnie więc ma dużo czasu żeby się ukorzenić ;:333 Nasiona pozbieram ale nie jestem pewna czy się wzajemnie nie zapylają i czy wszystkie będą białe, najwyżej polubisz i inne kolory ;:306 A ja Ci wspaniałego dnia życzę ;:196
a to dzisiejsze onętki na wietrze :D

Obrazek

Marysieńko wstałyśmy rano i mogłybyśmy razem na wschodzące słońce patrzeć pijąc kawę. Nie mam kozy ani takiej jak Wy w pracy ani takiej z rogami ;:145 a kot co leży obok nie chce grzać mi pleców ;:306 Dziękuję i dobrego dnia życzę ;:196

Obrazek
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45

Post »

Piękny świt ;:oj , ja nie mam możliwości takiego widywać - zazdroszczę ;:196 . Onętki uwielbiam, ale zapomniałam w tym roku wysiać, więc kupiłam 4 zadoniczkowane, ale to nie to samo ;:174 .
Miłego dnia :wit
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
bartosz les
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sie 2013, o 09:02

Post »

Cudny świt i kosmoski w porannej rosie.Miłego dnia ;:7
Pozdrawiam Bartek
Nowy sezon 2020
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu a ja jestem wręcz uzależniona od fotografowania słońca, stoję w szczerym polu i czekam na niego ;:306
Ja też nie zawsze pamiętam o wysianiu tych zwiewnych kwiatuszków. Pięknego dnia :wit
Bartoszu a nieźle dzisiaj wieje, a to muzyka dla takich baletnic ;:306
I Tobie dobrego dnia :wit
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Dziewczyny ja nie wysiewam kosmosu , zostawiam nasiona i on sam się wysiewa i rośnie wszędzie ;:108
Miłego dnia Wam życzę i dużo zdrówka ;:4
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu... ;:196
Wspaniała fotka... ;:215
Pogodę dziś mam, to może uda mi się podziałać z chwastami...
Troszkę jeszcze mam do przesadzenia...
Serdeczności, na nowy dzień... ;:168
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Margolcia_K
200p
200p
Od: 27 kwie 2014, o 14:58

Post »

Och! Maryś, jakiż ja jestem leń w porównaniu z Tobą. Kiedy Ty fotografujesz takie cudne wschody słońca ;:oj , ja się przekręcam na drugi boczek i chrapię pod "kordełką". Muszę coś z tym zrobić, ale leniowi trudno!
A u Ciebie jeszcze te bolenia plecowe, idź proszę do dochtora biegusiem, bo nie wolno lekceważyć takiej sprawy.

A twoja ścieżka przez ogród (vel pas startowy) jak zwykle cudna. A onętki to jedne z moich ulubionych kwiatuszków. Też będę musiała u siebie posiać.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tereniu u mnie w jednym miejscu się wysiał, ale rosło drzewo onętkowe i wyrwałam bo rośliny wokół wyjadłby ;:14 i za poradą Irminki zostawiam tylko te zwiewne, a te o grubych pniach wyrzucam. I Tobie dobrego zdrowego dnia ;:196
Dorotko ;:196 u mnie słoneczko coraz bardziej przebłyskuje, a ja po świcie wtuliłam się w kota Maćka i zapadłam w zdrowy sen ;:306
Teraz mogę podziałać w ogrodzie :lol: Spokojnego dnia ;:4
Margolciu jak to co spraw sobie kury i zamykaj na noc, wtedy będziesz musiała rano wstać i są dni że już nie dosypiam, a są że zapadam się w błogi sen, bo żadna praca ani inne obowiązki na mnie nie czekają ...tylko same przyjemności ;:215 Onętki, malwy, aksamitki, nagietki i nasturcje ...a i dalie na wsi obowiązkowo ;:333
Jak mnie przyciśnie to pójdę ;:65
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”