Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- dorkow0
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Marysiu, bo nie pomoże... Musimy nauczyć się z tym żyć... Tylko Ty wiesz jak mnie to spowolniło...??? A wydawało mi się, że na mnie to nie ma mocnych... Ja całe życie to taka prędka byłam...
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dorotko, a ja jestem przerażona co będzie dalej i jednak wierzę,że minie i będzie czasem lepiej Ty jesteś jeszcze młoda i na pewno przejdzie, a potem trzeba jednak regularnie ćwiczyć Ja też byłam prędka
- dorkow0
Maryś, ja też przerażona... Mnie nawet szybko przeszło, kilka tygodni leczenia... Ale czuję, cały czas... Ćwiczenia pomagają w tym, że nie ma nagle takich bóli niespodziewanie...
M też ma i on na siebie uważa... Tyle, że on się leczył pół roku, a trzy miesiące leżał w łóżku...
M też ma i on na siebie uważa... Tyle, że on się leczył pół roku, a trzy miesiące leżał w łóżku...
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Marysiu,ta Twoja ścieżka w ogrodzie też mi się podoba ,ona ma jakiś niepowtarzalny urok,ja Ci dałam trawę Red Baron ,a ona jest rozłogowa i takie mają mniejszą szansę przemarznąć ,powinna bez problemu dać radę przez zimę,pozbieraj mi nasiona białego kosmosu ,to są moje ulubione kwiaty,,ale cyrk, ile ja mam tych ulubionych a w tym roku nie posiałam ,bo się zatraciłam na wiosnę przez piwonie,ostróżki i floksy i inne pozdrawiam i śpij słodko
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Maseczko, na rwę k.... pomogła mi koza . To taki piec, może kojarzysz. W pracy w takim paliliśmy. W plecy było ciepło, czasem nawet za ciepło, bo siedziałyśmy ok. 0,5m od niej. Za to stopy marzły, zastanawiałyśmy się nad zakupem walonek.
Dużo, dużo zdrowia życzę.
Słoneczniki super.
Dużo, dużo zdrowia życzę.
Słoneczniki super.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Kontakt:
Dorotko musi być lepiej w ostateczności w zimie jak będę tylko oszczędzać kręgosłup i odpoczywać
Martusiu trawa Red Baron rozdzielona na trzy i już rośnie więc ma dużo czasu żeby się ukorzenić Nasiona pozbieram ale nie jestem pewna czy się wzajemnie nie zapylają i czy wszystkie będą białe, najwyżej polubisz i inne kolory A ja Ci wspaniałego dnia życzę
a to dzisiejsze onętki na wietrze
Marysieńko wstałyśmy rano i mogłybyśmy razem na wschodzące słońce patrzeć pijąc kawę. Nie mam kozy ani takiej jak Wy w pracy ani takiej z rogami a kot co leży obok nie chce grzać mi pleców Dziękuję i dobrego dnia życzę
Martusiu trawa Red Baron rozdzielona na trzy i już rośnie więc ma dużo czasu żeby się ukorzenić Nasiona pozbieram ale nie jestem pewna czy się wzajemnie nie zapylają i czy wszystkie będą białe, najwyżej polubisz i inne kolory A ja Ci wspaniałego dnia życzę
a to dzisiejsze onętki na wietrze
Marysieńko wstałyśmy rano i mogłybyśmy razem na wschodzące słońce patrzeć pijąc kawę. Nie mam kozy ani takiej jak Wy w pracy ani takiej z rogami a kot co leży obok nie chce grzać mi pleców Dziękuję i dobrego dnia życzę
- Pulpa222
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Piękny świt , ja nie mam możliwości takiego widywać - zazdroszczę . Onętki uwielbiam, ale zapomniałam w tym roku wysiać, więc kupiłam 4 zadoniczkowane, ale to nie to samo .
Miłego dnia
Miłego dnia
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Cudny świt i kosmoski w porannej rosie.Miłego dnia
- Maska
- Kontakt:
Aniu a ja jestem wręcz uzależniona od fotografowania słońca, stoję w szczerym polu i czekam na niego
Ja też nie zawsze pamiętam o wysianiu tych zwiewnych kwiatuszków. Pięknego dnia
Bartoszu a nieźle dzisiaj wieje, a to muzyka dla takich baletnic
I Tobie dobrego dnia
Ja też nie zawsze pamiętam o wysianiu tych zwiewnych kwiatuszków. Pięknego dnia
Bartoszu a nieźle dzisiaj wieje, a to muzyka dla takich baletnic
I Tobie dobrego dnia
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Dziewczyny ja nie wysiewam kosmosu , zostawiam nasiona i on sam się wysiewa i rośnie wszędzie
Miłego dnia Wam życzę i dużo zdrówka
Miłego dnia Wam życzę i dużo zdrówka
- dorkow0
Marysiu...
Wspaniała fotka...
Pogodę dziś mam, to może uda mi się podziałać z chwastami...
Troszkę jeszcze mam do przesadzenia...
Serdeczności, na nowy dzień...
Wspaniała fotka...
Pogodę dziś mam, to może uda mi się podziałać z chwastami...
Troszkę jeszcze mam do przesadzenia...
Serdeczności, na nowy dzień...
- Margolcia_K
- 200p
- Od: 27 kwie 2014, o 14:58
Och! Maryś, jakiż ja jestem leń w porównaniu z Tobą. Kiedy Ty fotografujesz takie cudne wschody słońca , ja się przekręcam na drugi boczek i chrapię pod "kordełką". Muszę coś z tym zrobić, ale leniowi trudno!
A u Ciebie jeszcze te bolenia plecowe, idź proszę do dochtora biegusiem, bo nie wolno lekceważyć takiej sprawy.
A twoja ścieżka przez ogród (vel pas startowy) jak zwykle cudna. A onętki to jedne z moich ulubionych kwiatuszków. Też będę musiała u siebie posiać.
A u Ciebie jeszcze te bolenia plecowe, idź proszę do dochtora biegusiem, bo nie wolno lekceważyć takiej sprawy.
A twoja ścieżka przez ogród (vel pas startowy) jak zwykle cudna. A onętki to jedne z moich ulubionych kwiatuszków. Też będę musiała u siebie posiać.
Wiejski dom Margolci - na stare lata zaczynam od podstaw!
Wynajmowane ogrody Margolci
Pozdrawiam - Margolcia
Wynajmowane ogrody Margolci
Pozdrawiam - Margolcia
- Maska
- Kontakt:
Tereniu u mnie w jednym miejscu się wysiał, ale rosło drzewo onętkowe i wyrwałam bo rośliny wokół wyjadłby i za poradą Irminki zostawiam tylko te zwiewne, a te o grubych pniach wyrzucam. I Tobie dobrego zdrowego dnia
Dorotko u mnie słoneczko coraz bardziej przebłyskuje, a ja po świcie wtuliłam się w kota Maćka i zapadłam w zdrowy sen
Teraz mogę podziałać w ogrodzie Spokojnego dnia
Margolciu jak to co spraw sobie kury i zamykaj na noc, wtedy będziesz musiała rano wstać i są dni że już nie dosypiam, a są że zapadam się w błogi sen, bo żadna praca ani inne obowiązki na mnie nie czekają ...tylko same przyjemności Onętki, malwy, aksamitki, nagietki i nasturcje ...a i dalie na wsi obowiązkowo
Jak mnie przyciśnie to pójdę
Dorotko u mnie słoneczko coraz bardziej przebłyskuje, a ja po świcie wtuliłam się w kota Maćka i zapadłam w zdrowy sen
Teraz mogę podziałać w ogrodzie Spokojnego dnia
Margolciu jak to co spraw sobie kury i zamykaj na noc, wtedy będziesz musiała rano wstać i są dni że już nie dosypiam, a są że zapadam się w błogi sen, bo żadna praca ani inne obowiązki na mnie nie czekają ...tylko same przyjemności Onętki, malwy, aksamitki, nagietki i nasturcje ...a i dalie na wsi obowiązkowo
Jak mnie przyciśnie to pójdę