Zielone zakątki u Martyny /doniczkowe/
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielone zakątki u Martyny /doniczkowe/
filo jest śliczny! mogłabym poprosić o szczepkę?
Arletko dziękuję. Ot, takie małe zielone w zielonym
Saro pewnie, że tak, zapraszam na pw
Aniu , jak tylko się rozrośnie to obędzie się bez kolan a szczepkę dostanieszAPe pisze:Sliczniutka episja,niech się rozrasta,to na kolana ...
Saro pewnie, że tak, zapraszam na pw
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- iwosia88
- 1000p
- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Martynko Piękne masz kalatejki Opuncje też bardzo ładne Reszta roślinek też bardzo okazała, ale pochwalę je ogólnie, bo nie spamiętałam wszystkich
A odbiegając od tematu roślinnego (choć nie całkiem, bo rzecz dotyczy muchołówki ) rozbawiła mnie wypowiedź o świszczących gnatach komara
A odbiegając od tematu roślinnego (choć nie całkiem, bo rzecz dotyczy muchołówki ) rozbawiła mnie wypowiedź o świszczących gnatach komara
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Martynko, ale piękny busz u Ciebie a episcia rewelacyjnie kwitnie moje peperomki tez rosnąc nie chcą chyba je oddam komuś bo tracę cierpliwość
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Witaj Martynko
Przejrzałem tylko trochę ostatnich stron. Masz niezły busz w domu. Poruszasz się swobodnie po domu czy masz tylko Tobie znane ścieżki. U mnie podobnie jest każdej wiosny ale rośliny przeważnie tarasowe i ogrodowe. Jak wyniosę na dwór to w domy jest straszna pustka choć też doniczkowców jest co niemiara.
Przejrzałem tylko trochę ostatnich stron. Masz niezły busz w domu. Poruszasz się swobodnie po domu czy masz tylko Tobie znane ścieżki. U mnie podobnie jest każdej wiosny ale rośliny przeważnie tarasowe i ogrodowe. Jak wyniosę na dwór to w domy jest straszna pustka choć też doniczkowców jest co niemiara.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Łoł Ten zielony kącik to kącicho!
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Ale przepięknie zakwitła alsobia Urocze bielutkie kwiatuszki
Moja jeszcze nie kwitnie ale ładnie rośnie
Peperomie ładniutkie i widać że dobrze im zrobiło cięcie bo teraz rosną jak szalone
I jeszcze filka pochwalę....jaki gęsty Mój z Biedronki zastrajkował i nie chce rosnąć
Moja jeszcze nie kwitnie ale ładnie rośnie
Peperomie ładniutkie i widać że dobrze im zrobiło cięcie bo teraz rosną jak szalone
I jeszcze filka pochwalę....jaki gęsty Mój z Biedronki zastrajkował i nie chce rosnąć
Iwonko dziękuję za wizytę, zapraszam częściej
Aniu ona cała jest pokryta malusieńkimi pączkami
Anetko
Januszu witaj w moich skromnych doniczkowych progach, dziękuję, że mnie tu odnalazłeś
Moniczko ten kącicho to mi akurat na drodze nie stoi, więc już tak zostanie
Aniu mój filo był strasznie biedniutki, ale jak go postraszyłam sekatorem dla forum to się rozhulał
Ostatnio przytargałam do domu wielki hibi po wiosennym hartowaniu w sadzie. Trochę mebli przestawiłam i jest OKI
I jeszcze Nadworna Królowa
Aniu ona cała jest pokryta malusieńkimi pączkami
Anetko
A jakie masz odmianki?anetta pisze: peperomki też rosnąc nie chcą chyba je oddam komuś bo tracę cierpliwość
Januszu witaj w moich skromnych doniczkowych progach, dziękuję, że mnie tu odnalazłeś
No aż tak źle to nie jest, taki busz to głównie w jednym pokoju- z komputerem, gdzie nie przebywam cały dzień. Ostatnio stworzyłam na krótko taki busz w pokoju dziennym, muszę przyznać, że mi to jednak bardzo przeszkadzało. Kocham roślinki, ale przestrzeń dla siebie też rezerwujędrozd pisze:Poruszasz się swobodnie po domu czy masz tylko Tobie znane ścieżki
Moniczko ten kącicho to mi akurat na drodze nie stoi, więc już tak zostanie
Aniu mój filo był strasznie biedniutki, ale jak go postraszyłam sekatorem dla forum to się rozhulał
Ostatnio przytargałam do domu wielki hibi po wiosennym hartowaniu w sadzie. Trochę mebli przestawiłam i jest OKI
I jeszcze Nadworna Królowa
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hibcio duży ,ale datura pięknie rozkrzewiona ,no i cała w kwiatach
A do tego żarłok okrutny
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj wiem ,miałam takie dwie prawie po dwa metry(musiałam przerwać pisanie chyba jakiś wypadek przy budowie terminalu,bo policja i pogotowie pojechały,tyle chałasu narobili),a wodę musiałam nosić ze studni ,nie wspomnę o ilosciach odżywek,ale warto było. ;:108Rosły w kulach żółto-czerwonych,takich jak są w McDonalds przy ślizgawkach.
Witaj Martynko Buszuję dzisiaj po wątkach , (trochę mnie zmobilizowałaś )
Widzę tyle u Ciebie pięknych nowych roślin , dostałaś takie duże okazy fikusów - zazdroszczę , mnie jakoś nigdy taka propozycja się nie trafiła , no i kącik kwiatowy - rewelacja , niejedna kwiaciarnia mogłaby Ci pozazdrościć
Takich ślicznych i zadbanych okazów Na widok twojej datury aż mi dech zaparło , kiedy moja mizerotka taka będzie
Widzę tyle u Ciebie pięknych nowych roślin , dostałaś takie duże okazy fikusów - zazdroszczę , mnie jakoś nigdy taka propozycja się nie trafiła , no i kącik kwiatowy - rewelacja , niejedna kwiaciarnia mogłaby Ci pozazdrościć
Takich ślicznych i zadbanych okazów Na widok twojej datury aż mi dech zaparło , kiedy moja mizerotka taka będzie