Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu - cz.2
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu - cz.2
Ja jeszcze wracając do detali.. tam za lampą z witrazem masz piękne słoneczko
Oczywiście w tym cudnym kolorze..
Oczywiście w tym cudnym kolorze..
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
Dalu,bardzo ładne jesienne widoczki.
Adrianno,
Aniu, słoneczko też zostało przywiezione z zagranicznych wojaży :P Dodam tylko, że mieszkam na ulicy Słonecznej
Iwonko, Amanogawę mam drugi rok; ostatnią, surową zimę przeżyła bez żadnego okrycia i pięknie kwitła wiosną :P
Ago, przyznam, że chyba bardziej mnie cieszy jesienne kwitnienie róż, bo wiosną kwitnie mnóstwo kwiatów, a teraz - naprawdę nieliczne Oprócz okrywowych ostatnimi kwiatkami kwitnie jeszcze New Dawn:
Dzisiaj niespodziewanie wiatr się uspokoił i świeci piękne słoneczko. Wykorzystałam okazję i zrobiłam kilka fotek. Oto dwie z nich:
Aniu, słoneczko też zostało przywiezione z zagranicznych wojaży :P Dodam tylko, że mieszkam na ulicy Słonecznej
Iwonko, Amanogawę mam drugi rok; ostatnią, surową zimę przeżyła bez żadnego okrycia i pięknie kwitła wiosną :P
Ago, przyznam, że chyba bardziej mnie cieszy jesienne kwitnienie róż, bo wiosną kwitnie mnóstwo kwiatów, a teraz - naprawdę nieliczne Oprócz okrywowych ostatnimi kwiatkami kwitnie jeszcze New Dawn:
Dzisiaj niespodziewanie wiatr się uspokoił i świeci piękne słoneczko. Wykorzystałam okazję i zrobiłam kilka fotek. Oto dwie z nich:
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
śliczna prawdziwa polska jesień - są kwitnące roślinki i prześliczna barwa liści aż się ciśnie na usta : chwilo trwaj.........
pozdrawiam
pozdrawiam
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Daluniu, no to teraz wszystko jasne, wiem dlaczego u Ciebie ciepłolubne tak dobrze rosną po prostu mieszkasz na Słonecznej ulicy.
Też bym tak chciała
Jesień na fotkach jest coraz dojrzalsza i pięknieje z dnia na dzień
Też bym tak chciała
Jesień na fotkach jest coraz dojrzalsza i pięknieje z dnia na dzień
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Daluniu u Ciebie wspaniała jesień, widzę, że nie było jeszcze przymrozków, gdyż rączniki takie śliczne, nie tknięte mrozem, a one są chyba wrażliwe.
Mojej róży New Dawn także zebrało się na kwitnienie, wprawdzie kwiaty nie rozkwitły, ale mnustwo pąków, myśli naiwna, że jeszcze zdąży zakwitnąć.
Wczoraj i dzisiaj u nas bardzo było wietrznie, na jutro poprawa pogody, a ja nie mogę pojechać na działkę.
Pozdrawiam serdecznie.
Mojej róży New Dawn także zebrało się na kwitnienie, wprawdzie kwiaty nie rozkwitły, ale mnustwo pąków, myśli naiwna, że jeszcze zdąży zakwitnąć.
Wczoraj i dzisiaj u nas bardzo było wietrznie, na jutro poprawa pogody, a ja nie mogę pojechać na działkę.
Pozdrawiam serdecznie.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Daluś przepiękne są twoje jesienne rozświetlone słońcem zdjęcia Złociste drzewa joko tło rączników wyglądają nieziemsko jak płynne złoto A i rączniki takie jędrne i piękne nic sobie nie robią z zimna i przymrozków
-
- 100p
- Od: 16 paź 2010, o 16:42
Jesień w pełni pięknie się u ciebie prezentuje! Bardzo ładny ogród. Pozdrawiam
Adrianie, witam Cię bardzo serdecznie w moim ogrodzie i dziękuję za miłe słowa
Agnieszko, jakoś w tym roku, szczęśliwie, nie było u mnie przymrozków i -co za tym idzie- żadnych strat jeszcze nie mam :P Nawet wrażliwe rączniki stoją jeszcze jak żołnierze na warcie; nic też nie dzieje się z kannami i begoniami - kwitną w najlepsze
Tajeczko, a może Twoja różyczka jeszcze zdąży zakwitnąć? Na najbliższe dni zapowiada się niezła pogoda W moich okolicch ma być nawet 15 stopni
Wiesiu, chyba coś w tym jest Na Słonecznej musi być cieplutko, a jak do tego dodać jeszcze moc czakramu...
Taruniu, ja mam teraz taki widok z okna i nawet nie muszę wychodzić do ogrodu, żeby podziwiać śliczną, kolorową Pania Jesień A tak się wspaniale składa, że krajobraz wokół ogrodu stapia się z ogrodową roślinnością i okoliczne drzewa wręcz przenikają do ogrodu. Jest to szczególnie spektakularne właśnie jesienią
Kwitnące kwiatuszki
...i jesienne owocki
Agnieszko, jakoś w tym roku, szczęśliwie, nie było u mnie przymrozków i -co za tym idzie- żadnych strat jeszcze nie mam :P Nawet wrażliwe rączniki stoją jeszcze jak żołnierze na warcie; nic też nie dzieje się z kannami i begoniami - kwitną w najlepsze
Tajeczko, a może Twoja różyczka jeszcze zdąży zakwitnąć? Na najbliższe dni zapowiada się niezła pogoda W moich okolicch ma być nawet 15 stopni
Wiesiu, chyba coś w tym jest Na Słonecznej musi być cieplutko, a jak do tego dodać jeszcze moc czakramu...
Taruniu, ja mam teraz taki widok z okna i nawet nie muszę wychodzić do ogrodu, żeby podziwiać śliczną, kolorową Pania Jesień A tak się wspaniale składa, że krajobraz wokół ogrodu stapia się z ogrodową roślinnością i okoliczne drzewa wręcz przenikają do ogrodu. Jest to szczególnie spektakularne właśnie jesienią
Kwitnące kwiatuszki
...i jesienne owocki
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Daluniu oczy mi z orbit wyjdą na widok tego winnika.
Jest przecudny.
Mojemu także już niewiele brakowało, owocki zaczęły się wybarwiać, a tu przyszedł przymrozek i nawet pędy podmarzły.
Wprawdzie jeszcze ogrodu nie okrywałam, ale winnika profilaktycznie korą obsypałam, jeszcze muszę zabezpieczyć pędy.
Jest przecudny.
Mojemu także już niewiele brakowało, owocki zaczęły się wybarwiać, a tu przyszedł przymrozek i nawet pędy podmarzły.
Wprawdzie jeszcze ogrodu nie okrywałam, ale winnika profilaktycznie korą obsypałam, jeszcze muszę zabezpieczyć pędy.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Daluniu fotki śliczne
Owoce winnika - rewelacyjne
Owoce winnika - rewelacyjne
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
śliczny ogród, śliczne fotki a winnik naprawdę jest piękny, chyba w jednym z ostatnich odcinków Maja...... była o nim mowa, ciekawa roślina przyznaję nie znałam,
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A co to za dzwonek tak się popisuje.
Chyba nie teraz tak kwitnie, moje dawno przekwitły.
Chyba nie teraz tak kwitnie, moje dawno przekwitły.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki