No to jestem ogrodnikiem
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: No to jestem ogrodnikiem
Piękne clematisy no a hortensja warto było czekać te pięć lat. A jak to wszystko się rozwinie to będzie dopiero pokaz....
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Clemki prezentują się dostojnie a hortensje ogrodowe z gatunku "kapryśnice" to i ja mam... od wielu lat... ale tylko liście...w tym roku po raz pierwszy pojawiły się malutkie pąki chyba wreszcie też zakwitnie...
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Powojniczki zaczynają Ci pięknie rozkwitać!!
Hortensja pełna pąków. Mi się nigdy nie udało utrzymać ogrodowej przy życiu
Różyczki w pełni już rozwinięte!!
Bardzo podoba mi się ta biała, pełna!!
Hortensja pełna pąków. Mi się nigdy nie udało utrzymać ogrodowej przy życiu
Różyczki w pełni już rozwinięte!!
Bardzo podoba mi się ta biała, pełna!!
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Powojniki bardzo ładnie kwitnące i hortensje już w starterach do eksplozji.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Edytko , dlaczego Elf mizerny? Ilośc/wielkość kwiatow? Pedow? Długo go masz? Może mu chwilke potrzeba na złapanie oddechu? Za to Popiełuszko...
Śliczna hortensja , wczoraj widziałam niedaleko siebie przecudny okaz, normalnie Wam kiedyś sfoce i pokaże, wielka ogrodowka, jak tym ludziom w naszej strefie udało sie takie cudo wyhodować?
Śliczna hortensja , wczoraj widziałam niedaleko siebie przecudny okaz, normalnie Wam kiedyś sfoce i pokaże, wielka ogrodowka, jak tym ludziom w naszej strefie udało sie takie cudo wyhodować?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Edytko
Bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mojego wątku, bo dzięki temu odkryłam śliczny ogródek, pełen moich ulubionych kwiatów....clematisów i róż Przejrzałam kilkanaście ostatnich stron, bardzo mi się wszystko podoba. Piękne dorodne rośliny, clematisy rosną Ci jak na drożdżach Widziałam też wcześniej pokazywałaś fajne kompozycje doniczkowe, pokaż proszę jak wyglądają, gdy już kwiaty się rozrosły
Bardzo się cieszę, że zajrzałaś do mojego wątku, bo dzięki temu odkryłam śliczny ogródek, pełen moich ulubionych kwiatów....clematisów i róż Przejrzałam kilkanaście ostatnich stron, bardzo mi się wszystko podoba. Piękne dorodne rośliny, clematisy rosną Ci jak na drożdżach Widziałam też wcześniej pokazywałaś fajne kompozycje doniczkowe, pokaż proszę jak wyglądają, gdy już kwiaty się rozrosły
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Annes 77 no włoski niezniszczalny no szkoda , hortensja ogrodówki jednak są najpiękniejsze , dziś kupiłam kolejną ma chyba 8 ogromnych kulek ciemno różowych
justyna_gl 5 lat ale warto oby mi focha nie strzeliła za rok bo wykopie
jola1010 dla kapryśnic zima była łagodna i tak szczerze mówiąc nie przyłożyłam się do jej zabezpieczenia
misiaczekm czekam teraz na włoskie a mam ich kilka . Róża biała hmm piękna tą nazwę pamiętam ARTEMIS
E-mienta hortensji jeszcze pomogę podleje ją ciut pierwiastkami
Francesca jesteś no mizerny jeden pęd ok 60 cm i kilka pąków może zbyt duże oczekiwania to nie Krakowiak . Chyba jednak za młody drugi rok u mnie musi się dobrze zakorzenić ale kwiatki ma urocze
Takie ogromne okazy na cmentarzu u nas widziałam giganty i nie marzną a kwiatem obsypane
AGNESS w donicach mam surfinie z wilcami muszę fotkę zrobić bo już rozrosły się solidnie a na tarasie pelargonie i komarzyce ciemną też szaleje tu pelargonie
Artemis skradła i nie tylko mi serce , prześliczna , delikatna , urocza
Szukam odmiany podobnej do Artemisa ale w innym kolorze , może coś podpowiecie
justyna_gl 5 lat ale warto oby mi focha nie strzeliła za rok bo wykopie
jola1010 dla kapryśnic zima była łagodna i tak szczerze mówiąc nie przyłożyłam się do jej zabezpieczenia
misiaczekm czekam teraz na włoskie a mam ich kilka . Róża biała hmm piękna tą nazwę pamiętam ARTEMIS
E-mienta hortensji jeszcze pomogę podleje ją ciut pierwiastkami
Francesca jesteś no mizerny jeden pęd ok 60 cm i kilka pąków może zbyt duże oczekiwania to nie Krakowiak . Chyba jednak za młody drugi rok u mnie musi się dobrze zakorzenić ale kwiatki ma urocze
Takie ogromne okazy na cmentarzu u nas widziałam giganty i nie marzną a kwiatem obsypane
AGNESS w donicach mam surfinie z wilcami muszę fotkę zrobić bo już rozrosły się solidnie a na tarasie pelargonie i komarzyce ciemną też szaleje tu pelargonie
Artemis skradła i nie tylko mi serce , prześliczna , delikatna , urocza
Szukam odmiany podobnej do Artemisa ale w innym kolorze , może coś podpowiecie
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Edka, ślicznie kwitną róże i powojniki..co to za śliczny dzwoneczek wśród róż? Taki różowy, wysoki?
Hortensja u Ciebie zakwitła po 5 latach, a moje pierwszy raz nie kwitną. Zastanawiam się czy aby nie przez to, że w tym roku nie zasiliłam ich nawozem, który co roku używałam (takie cudo co się od razu do węża podłącza). Spróbuję je zasilić, może jeszcze zakwitną
Jaki awatarek
Hortensja u Ciebie zakwitła po 5 latach, a moje pierwszy raz nie kwitną. Zastanawiam się czy aby nie przez to, że w tym roku nie zasiliłam ich nawozem, który co roku używałam (takie cudo co się od razu do węża podłącza). Spróbuję je zasilić, może jeszcze zakwitną
Jaki awatarek
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Edytko powalasz mnie na kolana swoimi uroczymi powojnikami , ciekawe kiedy moje będą tak pięknie kwitły
Dzisiaj zamawiałam różyczki, wśród nich jest Artemis
Zamówiłam jeszcze Pashmina i Cream Flower Circus
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Zaraz lece poczytać o tym powojniczku, on będzie taki niziutki? Cudny jest. R kwitnie oblednie, mój bidak ma az 1 kwiatka, ale nie liczyłam nawet na to po przejściach jakie mu zaserwowali ogrodnicy.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Królowo Clematisów, a jak w tym roku sir Trevor Lawrence? Skusiłam się i mam już go u siebie ale jeszcze nie kwitnie... za to mój Elf nie chce rosnąć ma tylko 30cm wysokości)
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Clematisy urocze,ale.... cała reszta też