Ogródek Robaczka cz. 7
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Kasiek , nie ma chyba osoby która nie odczuwałaby znużenia, ja dosłownie chodzę jak zombi Do tego ciągły ból głowy, chyba nie wydobrzałam jeszcze, mam wrażenie, że to zatoki U nas sypie i ciśnienie, dosłownie przy gruncie...takie niskie....
Trzymajmy się
Zapomniałam zapytać Aguś jaki odcinek? Wart oglądania?
Trzymajmy się
Zapomniałam zapytać Aguś jaki odcinek? Wart oglądania?
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiek, jak tam dzień? Rozkręcasz się troszkę czy dalej cienko? Ja byłam wczoraj pierszy dzień po chorobie i jak wróciłam do domu to dosłownie padłam.
A w święta nie było tak źle bez prądu. Jak już nam się znudziło czytanie to odpaliliśmy autko, podłączyliśmy przetwornicę i dała radę pociągnąć telewizor i dekoder. Wiadomości ze świata były
Muszę koniecznie nabyć generator prądu
A w święta nie było tak źle bez prądu. Jak już nam się znudziło czytanie to odpaliliśmy autko, podłączyliśmy przetwornicę i dała radę pociągnąć telewizor i dekoder. Wiadomości ze świata były
Muszę koniecznie nabyć generator prądu
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kasiu ja odczuwam to samo co ty....siedzę ledwo żywa...chyba to przejedzenie się tą białą aurą.
Ściskam i byle do weekendu
Ściskam i byle do weekendu
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Palemki, ciepełko, słońce.... zazdraszczam takiej perspektywy w niedługim czasie
Kasiu, w Obi od końca maja będą w ofercie różne odmiany lawendy
'Aromatic Blue', 'Aromatic Silver', 'Elegance Pink' i 'Blue Scent'
Kasiu, w Obi od końca maja będą w ofercie różne odmiany lawendy
'Aromatic Blue', 'Aromatic Silver', 'Elegance Pink' i 'Blue Scent'
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Kasiu nawet tu nie przychodzę ,bo zaczęłam Ci nieładnie zazdrościć palm Kochana a ja myślałam o długim majowym weekendzie w Karpaczu ,ale w śniegu nie mam ochoty
Pozdrawiam mimo wszystko gorąco
Pozdrawiam mimo wszystko gorąco
marzenia się spełniają! Dana
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu, w pracy, a jakże. Uciekam z domu, bo tam M płytki klei w kuchni. Lepiej tego nie oglądać i nie być pod ręką. Wczoraj niczego nie dało się znaleźć, a dziś cudem miejsce na stole odkopałam, zeby śniadanie było jak zjeść.
za oknem zamieć, ale siewki rosną jak opętane. Nawet heliotrop już wyszedł i wysiałam szałwię szkarłatną- dobra na suche rabaty. Ciekawe co by się nadało na śnieżne rabaty
za oknem zamieć, ale siewki rosną jak opętane. Nawet heliotrop już wyszedł i wysiałam szałwię szkarłatną- dobra na suche rabaty. Ciekawe co by się nadało na śnieżne rabaty
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry!
Moi mili goście, bardzo dziękuję za odwiedziny i serdeczności Bez Was to oczekiwanie na wiosnę byłoby nie do zniesienia
Przepraszam, że dzisiaj odpowiadam zbiorowo, ale znużenie zimową aurą sięgnęło zenitu i brak mi sił na sensowne wynurzenia..
Obiecuję jednak solennie, że zajrzę do każdego z Was i odpiszę w Waszych wątkach, bo od Forum nie zamierzam odpoczywać
Gdy zawita prawdziwa wiosna ponownie zaproszę Was do mojego ogródka na zielone pogawędki, a tymczasem zostawiam Wam miejsce, gdzie będę wyczekiwać wiosny w ciągu najbliższych dwóch tygodni
Ps. Babuchna, dziękuję
Moi mili goście, bardzo dziękuję za odwiedziny i serdeczności Bez Was to oczekiwanie na wiosnę byłoby nie do zniesienia
Przepraszam, że dzisiaj odpowiadam zbiorowo, ale znużenie zimową aurą sięgnęło zenitu i brak mi sił na sensowne wynurzenia..
Obiecuję jednak solennie, że zajrzę do każdego z Was i odpiszę w Waszych wątkach, bo od Forum nie zamierzam odpoczywać
Gdy zawita prawdziwa wiosna ponownie zaproszę Was do mojego ogródka na zielone pogawędki, a tymczasem zostawiam Wam miejsce, gdzie będę wyczekiwać wiosny w ciągu najbliższych dwóch tygodni
Ps. Babuchna, dziękuję