Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Biedronka641-Alu fakt,margaritka ładniutka,kwitnie od wiosny non-stop,,,szkoda,że tylko jesden sezon jest Host kilka tez mam przypalonych,,,bo nie rosna w głębokim cieniu
Sylwia85 Jeżynki są bardzo smaczne Malwy,,,jak malwy,,,po prostu rosna i kwitną,A bez host nie wyobrażam sobie ogrodu
gogo76p-GosiaczkuDziękuje za mile słowa.W tym roku mój ogród nabrał juz uroku,,,i myślę,że z roku na rok będzie juz pieknie,bo będą roślinki większe,sporo ich jeszcze na wiosne dokupiłam
jonatanka-Asiu Jak masz cień,,,to przesadź je ,będzie im lepiej,A słońce dobrze tolerują moje ;Gold Standard ; Golden Tiara ;Christmas Tree ;Whirlwind ; Sieboldiana - Elegans,,,ale u mnie jest bardziej zielona a nie niebieska;Albopicta ;June,August Monn,Orange Marmolade, France dziękuję za życzonka i miołego wieczorku
MID2006-Madziu ;kropelka-Mariolu Witaj. Mnie cieszą wszystkie kwitnienia,A hosty, róże wiadomo,,,wszystkie zawsze są piękne Oczywiście,że przyjemnie mieszkać jak w orodzie jest pełno kwitnien,,takie klimaty po prostu kocham
Iwonko 0042 Najlepiej kupować roślinki z kwiatami,wtedy widzi się co kupuje,,,ale nie zawsze taki mamy wybór,I mamy to co mamy,a raczej to czego nie chcemy mieć Hibiskusy bardzo lubię wszystkie.Nie mogę się doczekać na kwitnienia bylinowych,, już mają pąki co raz do nich zaglądam
nachyłek -Coreopsis "Ruby Frost"
Liatra kłosowa - Liatris spicata
Omżyn Dawida ? Buddleja davidii 'Empire Blue' wreszcie zakwitła
i kilka liliowców jeszcze
[URL=www.fotosik.pl]
Sylwia85 Jeżynki są bardzo smaczne Malwy,,,jak malwy,,,po prostu rosna i kwitną,A bez host nie wyobrażam sobie ogrodu
gogo76p-GosiaczkuDziękuje za mile słowa.W tym roku mój ogród nabrał juz uroku,,,i myślę,że z roku na rok będzie juz pieknie,bo będą roślinki większe,sporo ich jeszcze na wiosne dokupiłam
jonatanka-Asiu Jak masz cień,,,to przesadź je ,będzie im lepiej,A słońce dobrze tolerują moje ;Gold Standard ; Golden Tiara ;Christmas Tree ;Whirlwind ; Sieboldiana - Elegans,,,ale u mnie jest bardziej zielona a nie niebieska;Albopicta ;June,August Monn,Orange Marmolade, France dziękuję za życzonka i miołego wieczorku
MID2006-Madziu ;kropelka-Mariolu Witaj. Mnie cieszą wszystkie kwitnienia,A hosty, róże wiadomo,,,wszystkie zawsze są piękne Oczywiście,że przyjemnie mieszkać jak w orodzie jest pełno kwitnien,,takie klimaty po prostu kocham
Iwonko 0042 Najlepiej kupować roślinki z kwiatami,wtedy widzi się co kupuje,,,ale nie zawsze taki mamy wybór,I mamy to co mamy,a raczej to czego nie chcemy mieć Hibiskusy bardzo lubię wszystkie.Nie mogę się doczekać na kwitnienia bylinowych,, już mają pąki co raz do nich zaglądam
nachyłek -Coreopsis "Ruby Frost"
Liatra kłosowa - Liatris spicata
Omżyn Dawida ? Buddleja davidii 'Empire Blue' wreszcie zakwitła
i kilka liliowców jeszcze
[URL=www.fotosik.pl]
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu cudeńka pokazałać-a nachyłek miodzio
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ciekawie ubarwiony nachyłek, jak by mu deszcz farbę zmywał
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
No i co tu dużo pisać Jak zwykle Aneczko kwiatki bajeczne
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu liliowce ładniusie,ale nachyłek prześliczny
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ależ masz piękne mieczyki. Ja zrezygnowałam z nich, bo nie mam gdzie przechowywać.
Guzikowiec też Ci pięknie kwitnie. Mój przekwitł praktycznie po 2 dniach. U mnie chyba za sucho, a czytałam, że on lubi żyzną wilgotną glebę.
Guzikowiec też Ci pięknie kwitnie. Mój przekwitł praktycznie po 2 dniach. U mnie chyba za sucho, a czytałam, że on lubi żyzną wilgotną glebę.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Aniu, fantastyczne kwitnienia Mój M. zauroczony jest mieczykami, stwierdził nawet, że mogłabym na przyszły rok posadzić więcej Taki tekst z ust M. - no chyba nie mogę odmówić Moje liatry w większości leżą na ziemi pod ciężarem, tylko te mniejsze trzymają pion Kuszą mnie białe - może na przyszły rok spróbuję
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Niesamowity jest ten nachyłek..... taki wyzłocony
Aniu mnóstwo jeszcze liliowców Ci kwitnie.... u mnie większość już przekwitła, jeszcze tylko kilka kęp..... Mam nadzieję, ze jutro nie będzie już tak gorąco, bo muszę powycinać przekwitłe badylki, bo straszą
Aniu mnóstwo jeszcze liliowców Ci kwitnie.... u mnie większość już przekwitła, jeszcze tylko kilka kęp..... Mam nadzieję, ze jutro nie będzie już tak gorąco, bo muszę powycinać przekwitłe badylki, bo straszą
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Aniu, zapomniałam jeszcze spytać - obcinasz przekwitnięte kwiatostany budlei?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu śliczny nachyłek, moje liliowce już albo skończyły albo kończą kwitnienie a Twoje w pełni!
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Ależ nachyłek bardzo ciekawe ubarwienie.Jak Budleja znosi niskie temperatury?Pozdrawiam
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Aniu hosty masz piękne ale to już w poprzednim wątku pisałam róże cudne r piękne kolorki i takie zdrowe .Nachyłek piękny kolorek budleja też urocza oby przezimowała mnie już z 8 padło przez dwie zimy zobaczymy jak po tej będzie mam jeszcze 5 sztuk.Miłego dzionka ż yczę.
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
W tej chwili moje hosty wyglądają, jak siedem nieszczęść. Nie przysłużyły im się ślimaki, ani tropikalne upały
Aniu ciekawego masz nachyłka ja miałam tego popularnego o żółtych kwiatach, ale coś marnie mi rósł, aż w końcu się wyprowadził.
Aniu ciekawego masz nachyłka ja miałam tego popularnego o żółtych kwiatach, ale coś marnie mi rósł, aż w końcu się wyprowadził.