Storczyki Kamy :D
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Kamy :D
Śrubki,nakrętki itp, to nie bajka mojego M.
Ale kabelków jak najbardziej wala się pełno u niego w pokoju,a jak mu wstawiłam cymbidium i jedną cambrię do pokoju to do dziś się krzywo na mnie patrzy
Ale kabelków jak najbardziej wala się pełno u niego w pokoju,a jak mu wstawiłam cymbidium i jedną cambrię do pokoju to do dziś się krzywo na mnie patrzy
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
o matko... Oj chyba by serca nie miał... a jeszcze jakby zobaczył Twój smutek.... Ale faktycznie lepiej przeczekać jak tylko to zapowiedział, to zapomni .kamikami26 pisze:M. mi dzisiaj kwiatki policzył i stwierdził,że każdego następnego parapetowca będzie systematycznie usuwał... więc szkoda kwiatucha....
Do wiosny mu się znudzi
- kamikami26
- 1000p
Dlatego wole nie ryzykować
Tego co przyjdzie w listopadzie postawie u niego to nawet go nie zauważy,bo będzie na widoku
Ot,taki typowy chłop
Tego co przyjdzie w listopadzie postawie u niego to nawet go nie zauważy,bo będzie na widoku
Ot,taki typowy chłop
Jak mój będzie chciał wywalać mi storczyki to ja zagrożę, że wywalę mu konsolę i gry
- kamikami26
- 1000p
To ja będę musiała zagrozić,że sprzedam mu "Miecia",chociaż na niego stoi
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Fajne te motylki I niezły sposób żeby zakryć nieładne plamy na liściach
Dobry patent, trza poszukać jeszcze innych robalków, które mogłyby kamuflować niedoskonałości
- kamikami26
- 1000p
Zajrzałam właśnie do mojej miniaturki,żeby sprawdzić czy jej wody nie trzeba.Korzonki w zielonym kolorku,więc nie ma zapotrzebowania na wodę Już miałam ją odstawić na miejsce,a tu patrzę i oczom nie wierze Po pędziku,niczym najpiękniejszym deptaku,spacerują sobie dwa tłuściutkie(widać,że dobrze odchowane ) wełnowce
Biegiem złapałam za patyczki do uszu i dawaj je ściągać i zgniatać
Patrze na kwiaty,a tak kolejne egzemplarze
To i te na zgniecenie.Później pędem robić oprysk,dokładny prysznic opryskowy i telefon do sąsiadki-"sprawdzaj szybko swoją mini czy nie ma insektów!!!" (razem kupione)
No i teraz zostaje czekać czy się coś jeszcze nie pokaże
Biegiem złapałam za patyczki do uszu i dawaj je ściągać i zgniatać
Patrze na kwiaty,a tak kolejne egzemplarze
To i te na zgniecenie.Później pędem robić oprysk,dokładny prysznic opryskowy i telefon do sąsiadki-"sprawdzaj szybko swoją mini czy nie ma insektów!!!" (razem kupione)
No i teraz zostaje czekać czy się coś jeszcze nie pokaże
Ojacieeee ja na mojej pierwszej mini znalazłam jednego jedynego wełnowca, akurat wypatrzyłam go wtedy gdy zżerał łodyżkę kwiatka...
- kamikami26
- 1000p
Na szczęście mam jeszcze sprawdzony oprysk na to dziadostwo no i pociesza mnie fakt,że mini stała w akwarium,z dala od innych storczy
- Brendii
- 500p
- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
To szczęście, że z daleka od reszty była... Oby pomogło.... A zdradzisz co to za sprawdzony preparat?
- kamikami26
- 1000p
Wieczorkiem jak potwory mi padną to napiszę dokładną nazwe-na razie mogę tyle napisać,że to produkt firmy Substral
Wyskoczyłam tylko na chwilkę na dymka
Wyskoczyłam tylko na chwilkę na dymka
- misiaczek437
- 200p
- Od: 30 mar 2012, o 18:17
.------Meiss pisze:Jak mój będzie chciał wywalać mi storczyki to ja zagrożę, że wywalę mu konsolę i gry
jak bym siebie słyszała
"Są dwie drogi, aby przeżyć życie. Jedna to żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga to żyć tak, jakby cudem było wszystko." A. Einstein
Pozdrowionka ;) // Mariola
Mój Wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54448" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrowionka ;) // Mariola
Mój Wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54448" onclick="window.open(this.href);return false;