Ogródek An-ki część 8
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki część 8
Aniu wyobrażam sobie jak pięknie musi u Ciebie pachnieć przy tylu kwitnących różach
Bajeczne są
Bajeczne są
Aniu u mnie też rośnie Old Port, chociaż wydaje mi się że on bardzo wolno rośnie, mam go drugi sezon a urósł niewiele.
Danusiu ja mam 2 szt-ten na pn stronie duży,dorodny a na południowej,podgryziony i jest mikrutki.Ale zakwitł 2 kwiatami to może się odrodzi.Wiemy od ilu czynnikow zależy czy róża jest dorodna czy też wprost przeciwnie.
Agnieszko najpiękniej,trochę frezjami pach nie Parfum d"Evita-potem historyczne.Z pnących wspaniale pachnie też Laguna,delikatnie RU i Giardina.U Baze nie wyczuwam zapachu.
Giardina
Agnieszko najpiękniej,trochę frezjami pach nie Parfum d"Evita-potem historyczne.Z pnących wspaniale pachnie też Laguna,delikatnie RU i Giardina.U Baze nie wyczuwam zapachu.
Giardina
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Beciu tak i to na wszystkich pergolach,podporach.Szaleńswto kolorow,zapachów,formy.Jednak najpiękniej jest....za ogrodzeniem.Widoki dla sąsiadek nioezapomniane.Czekają na ten spektakl rok w rok.
Muszę pokazac ja Souvenir du dr Jamain kwitnie u córci
Muszę pokazac ja Souvenir du dr Jamain kwitnie u córci
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
brawo Aniu dla Ciebie i wszystkich różyczek.
Czy w tym sezonie będzie powtórka Giardiny takiej jaką zawsze każdemu na forum
wskazuję w Twoim wątku
Czy w tym sezonie będzie powtórka Giardiny takiej jaką zawsze każdemu na forum
wskazuję w Twoim wątku
Witaj różana królowo!!!!Maju,Giardina jest w tym roku niezwyklej urody i na dodatek jest tak dużo kwiatow,ze przeplata się z innymi różami.Dla Ciebie ONA
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Jak pisałam, to nie było jeszcze zdjęć Souvenir du dr Jamain
o kurcze..... Aniu to Twoja czy Grażynki zasługa po takiej dawce róż.... ja ze swoim wątkiem jednak poczekam
Jestem pod takim wrażeniem, że nie wiem co napisać..... Aniu Twoja Giardina jest niesamowita
o kurcze..... Aniu to Twoja czy Grażynki zasługa po takiej dawce róż.... ja ze swoim wątkiem jednak poczekam
Jestem pod takim wrażeniem, że nie wiem co napisać..... Aniu Twoja Giardina jest niesamowita
To dom i ogrod Gagawi.I to tylko jej zsługa.Jak tam rosną róże-szok.Wszystkie takie olbrzymie i dorodne.Mają miejsce i przewiew więc im w miarę dobrze(za dużo wiatrów bo teren dopiero zasiedlają ludziska.)
Maju a ja wchodzę do Ciebie i zawsze od pierwszej strony ostatniego wątku,przeglądam i napawam się widokiem Twojego niepowtarzalnego ogrodu.
Maju a ja wchodzę do Ciebie i zawsze od pierwszej strony ostatniego wątku,przeglądam i napawam się widokiem Twojego niepowtarzalnego ogrodu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Wyobrażam sobie jak pachnie teraz u Grażki.
Ale i u Ciebie widoki nieziemskie, zwłaszcza Ghislaine......już za moment - sąsiadki będą miały używanie.
Giardina grzechu warta, bo wiem jak na żywo wygląda.
Pewno i w przedogródku jest już bardzo kolorowo.
Była wiosna, teraz już czerwiec wita różanie i liliowcowo.
Oby tylko pogoda nam się poprawiła.
Pozdrowienia i życzę.
Ale i u Ciebie widoki nieziemskie, zwłaszcza Ghislaine......już za moment - sąsiadki będą miały używanie.
Giardina grzechu warta, bo wiem jak na żywo wygląda.
Pewno i w przedogródku jest już bardzo kolorowo.
Była wiosna, teraz już czerwiec wita różanie i liliowcowo.
Oby tylko pogoda nam się poprawiła.
Pozdrowienia i życzę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu Doktorek córci zjawiskowy,a Giardina jaka piękna,moja w tym roku coś choruje
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Znów zazdrość mnie żre, bo moje róże ciągle czekają na deszcz i cieplejsze dni. Ucieszył mnie kwiat ND, bo to moja ulubiona ulubienica, ale na razie całkowicie w pączkach. Zakwitnie, tylko dużo później niż u Ciebie.
Palmę pierwszeństwa dzierży u mnie Stanwell Perpetual-pełnia kwitnienia.
Palmę pierwszeństwa dzierży u mnie Stanwell Perpetual-pełnia kwitnienia.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Cudnie kwitnie Doktorek u Gagi, ale mój w tym sezonie też niczego sobie [jak dla mnie zachwycająco ] i wciąż puszcza nowe pędy także od korzenia czyli już z nim wszystko dobrze .Jeszcze trochę mu brakuje ,żebym go podpięła na najwyższe przęsło pergoli Widok za ogródkiem i z balkoniku .Snehurka w tym roku także pokazała na co ja stać Opłacało sie czekanie calutkie pół roku na takie widoki .Anuś zostawiam
-
- 200p
- Od: 8 lut 2011, o 18:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O matko jaki piękny Souvenir du dr Jamain po prostu cudo.
Pozdrawiam Ela
Maleńki ogródek Eli
Maleńki ogródek Eli