Na Powitanie Becia Cz 3
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 3
Beciu,dziękuję za tyle skarbow,wszystko posadzone,zostało tylko to białe wysokie,ale już przy swieczce nie dało rady.Z tego wszystkiego nie wzięłam od Bożenki pomarańczowej firletki i maruny takiej wysokiej.
Dodzwoniłam się do Bożenki,ma mi włożyć te rośliny w doniczkę.Może jak byś była w Rypinie to podrzuciłabyś mi przy okazji wpadłabyś na kawę?Mój M pewnie znowu ma dosyć słuchania o roslinach co najmniej na rok.
Dodzwoniłam się do Bożenki,ma mi włożyć te rośliny w doniczkę.Może jak byś była w Rypinie to podrzuciłabyś mi przy okazji wpadłabyś na kawę?Mój M pewnie znowu ma dosyć słuchania o roslinach co najmniej na rok.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
:Małgosiu mężowie tak mają .Twój i tak jest bardzo cierpliwym człowiekiem słuchał długo wiesz mój Mąż jest codziennie w mieście bo do pracy jedzie .Podrzucimy Ci to tylko nie wiem kiedy ale w doniczce nic im nie będzie a jak byś coś chciała to pisz.
- becia123
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beciu czy u Ciebie już tak pięknie rozkwitły dalie?
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudowne dalie Lifestyle i Gardenshow!
I masz fajna kolekcje liliowców! Jakie piękne! Ten jasno cytrynowy mi się podoba!
I masz fajna kolekcje liliowców! Jakie piękne! Ten jasno cytrynowy mi się podoba!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne dalie, cudownie wszystko Ci kwitanie. Ja swoje wsadziłam jakoś na początku czerwca, to nie wiem kiedy zakwitna?
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Beciu , dawno tu nie byłam , ale pięknie kolorowo.
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Mam, mam, mam...dotarły sadzoneczki Będę o nie teraz dbała, aby Ci pokazać, jak się u mnie rozgoszczą
- becia123
Reniu tak kwitną już na całego.Renata1962 pisze:Beciu czy u Ciebie już tak pięknie rozkwitły dalie?
Też mi się podoba ten liliowiec a właściwie wszystkie a te dwie dalie są ślicznetakasobie pisze:Cudowne dalie Lifestyle i Gardenshow!
Kropelko zakwitną i Tobiekropelka pisze:Piękne dalie, cudownie wszystko Ci kwitanie. Ja swoje wsadziłam jakoś na początku czerwca, to nie wiem kiedy zakwitna?
Danusiu witaj teraz czas kwitnących.Tacca pisze:Beciu , dawno tu nie byłam , ale pięknie kolorowo.
Tacca pisze:Beciu , dawno tu nie byłam , ale pięknie kolorowo.
Niech Ci zdrowo rosnąWolusia pisze:Mam, mam, mam...dotarły sadzoneczki Będę o nie teraz dbała, aby Ci pokazać, jak się u mnie rozgoszczą
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko na jednym zdjęciu masz ubiorek, prawda? ja też wysiałam w tym roku i rośnie i teraz pytanie, czy on jest jednoroczny czy wieloletni?
- becia123
Maseczko ubiorek jest jednoroczny ale jak dokładnie nie będziesz pieliła wiosna to wyrośnie wysiewa się z nasion sam