Mój kawałek raju ... cz.5
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój kawałek raju ... cz.5
Marysiu, piękne klorki floksów
Żabia lia już pięknie się prezetuję
Żabia lia już pięknie się prezetuję
- UlaL
- Od: 27 cze 2013, o 23:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu witaj, spacerek dzisiaj u Ciebie zaliczony, a za ten na żywo w niedzielę raz jeszcze dziękuję i nie tylko za to , Marysiu, floksy od Ciebie pięknie nam pachniały całą drogę, woziliśmy już nie jeden raz rożne rośliny, ale tyle pięknego zapach to jeszcze się nie zdarzyło. Opowiadałam Tereni o pięknym floksie - siewce i nie tylko.
Pozdrawiam, pa
Pozdrawiam, pa
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu tęskniłam za Twoim ogrodem Czyli od poniedziałku masz wakacje Ogród porządnie podlany. Wybywam się pakować do babci Dziękuje za spacerek do snu, w końcu pod stabilnym dachem, bez burzy nad głową
Spokojnej nocki i piątku
Spokojnej nocki i piątku
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Marysiu, te floksy są cudne, a ten niebieski , jest tak mocno niebieski?
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Tyle floksów w jednym miejscu aż poczułam ich zapach..u mnie rozrzucone po całym ogródku , same się wpasowały,wiele w cieniu się ulokowało! Wnuczkami jesteś zajęta miłe zajęcie ale trochę absorbujące .Ja już 'wyrosłam' ale kilka wakacji i nie tylko też 'babciowałam' intensywnie ..Mile wspominam ten czas !
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Pospacerowałam dopiero z rana, przed Twoją hortensją padam na kolana chociaż ostatnio ledwo je zginam.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Fajna fotka dwóch roześmianych Maryś.
Wnuki się rozjadą , Goście również, teraz kolej na Ciebie , na solidny wypoczynek przed zbliżającymi się jesiennymi porządkami na rabatkach.Kolekcja floxów urzekająca a bukiet jeżówkowy fantastyczny.
Wnuki się rozjadą , Goście również, teraz kolej na Ciebie , na solidny wypoczynek przed zbliżającymi się jesiennymi porządkami na rabatkach.Kolekcja floxów urzekająca a bukiet jeżówkowy fantastyczny.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marysiu nie pamiętam tej różowej hortensji, a jest cudna! tyle rzeczy jeszcze jest do zobaczenia
Floksy od Ciebie witają gości posadzone razem z innymi, żeby się krzyżowały i tworzyły różne nowe kombinacje
Floksy od Ciebie witają gości posadzone razem z innymi, żeby się krzyżowały i tworzyły różne nowe kombinacje
I znowu piękny spacerek po Twoim ogrodzie! I wcale nie była taki krótki! Floksy jak zwykle zachwycają kolorami!
Trójsklepka bardzo oryginalna! Jak ja Tobie zazdroszczę kwitnącego agapantu! Ja czekam i czekam...
Trójsklepka bardzo oryginalna! Jak ja Tobie zazdroszczę kwitnącego agapantu! Ja czekam i czekam...
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Maryś jeszcze tylko 2 dzionki i pełny luzik Liliowiec i żółtek czekają na nową właścicielkę
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Aniu od paru lat zaczęłam zbierać także floksy ponieważ pięknie pachną wieczorem
Trójsklepki w tym roku zakwitły bardzo wcześnie, nawet żółta powtarza kwitnienie
Ulu jeśli tylko będziesz w mojej okolicy to serdecznie zapraszam do siebie na spacer w realu jest mi niezmiernie miło gościć Ciebie i Twojego M roznoszącego dobre fluidy
Dla Tereni też będzie siewka łaciatego floksika
Anetko zapraszam ponownie do spacerku w realu jak po wycieczce do babci
Iwonko ten niebieski ma prawdziwy kolorek, jest cudny
Maryniu u mnie w każdym kątku w ogrodzie jakieś rabaty z floksami, trochę samosiejek a reszta to nowe nabytki, teraz taki trochę martwy okres więc rozweselają ogród przed astrami jesiennymi Moje wnuki oo 14-tu do 3,5 a jest ich szóstka fakt nie wszystkie są bo dwie na koloni ośmiolatki a u mnie tylko młodzież 14, 13, 12 ale lubią z babcią robić wypady zawsze coś ciekawego coś odwiedzimy
Marysiu od motyczki czyżby zgrzypiały spaceruj zatem powolutku
Stasiu masz rację muszę nabrać sił bo już planuję przeróbki a doniczek cały pułk czeka na posadzenie
Marysiu Masko bo ona rośnie w takim kątku
smolkaagapant rośnie w gruncie a u białego ugotowałam pędy kwiatowe bo za wcześnie go ostatniej zimy okryłam
Jadziu trwa odliczanie który żółtek a co mam zabrać jak będę jechać
Dzisiaj zaprezentuję kolejną dalię M
Grand Prix
zakwita zimowit
Trójsklepki w tym roku zakwitły bardzo wcześnie, nawet żółta powtarza kwitnienie
Ulu jeśli tylko będziesz w mojej okolicy to serdecznie zapraszam do siebie na spacer w realu jest mi niezmiernie miło gościć Ciebie i Twojego M roznoszącego dobre fluidy
Dla Tereni też będzie siewka łaciatego floksika
Anetko zapraszam ponownie do spacerku w realu jak po wycieczce do babci
Iwonko ten niebieski ma prawdziwy kolorek, jest cudny
Maryniu u mnie w każdym kątku w ogrodzie jakieś rabaty z floksami, trochę samosiejek a reszta to nowe nabytki, teraz taki trochę martwy okres więc rozweselają ogród przed astrami jesiennymi Moje wnuki oo 14-tu do 3,5 a jest ich szóstka fakt nie wszystkie są bo dwie na koloni ośmiolatki a u mnie tylko młodzież 14, 13, 12 ale lubią z babcią robić wypady zawsze coś ciekawego coś odwiedzimy
Marysiu od motyczki czyżby zgrzypiały spaceruj zatem powolutku
Stasiu masz rację muszę nabrać sił bo już planuję przeróbki a doniczek cały pułk czeka na posadzenie
Marysiu Masko bo ona rośnie w takim kątku
smolkaagapant rośnie w gruncie a u białego ugotowałam pędy kwiatowe bo za wcześnie go ostatniej zimy okryłam
Jadziu trwa odliczanie który żółtek a co mam zabrać jak będę jechać
Dzisiaj zaprezentuję kolejną dalię M
Grand Prix
zakwita zimowit
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
MarysiuWróciłem wczoraj.Pobyt w Małopolsce przedłużył sie trochę.
Niestety w B nie byłem i mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia.
Chciałem w tym miejscu na pisać, że Marysia jest cudownym człowiekiem z pasją.
Ma piękny ogród, wspaniałą kolekcję roślin i ogromne serce.
Dowodem na to jest pełny bagażnik, który wywiozłem z Marysinego raju.
Wielkie, wielkie dzięki.Zaraz lecę sadzić.
Ostrzegam.Ja tam jeszcze wrócę.
Niestety w B nie byłem i mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia.
Chciałem w tym miejscu na pisać, że Marysia jest cudownym człowiekiem z pasją.
Ma piękny ogród, wspaniałą kolekcję roślin i ogromne serce.
Dowodem na to jest pełny bagażnik, który wywiozłem z Marysinego raju.
Wielkie, wielkie dzięki.Zaraz lecę sadzić.
Ostrzegam.Ja tam jeszcze wrócę.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Nic nie chcę muszę najpierw uporządkować swój teren .Potrzebowałabym nowej ziemi ,żeby pomieszać z moja starą .Czytam ,że znów miałaś odwiedziny ojjjj drzwi się nie zamykają u Ciebie. Cudna dalia jak marzenie