Zosieńko, już po grypie i katarze. Mam jeszcze 4 tabl. antybiotyku do pobrania. Nie wiem co to jest, ale śpię na okrągło! Boli mnie głowa. Dziś poszłam na krótki spacer, bo może to niedotlenienie mózgu. Mam jakiegoś doła czy cóś? Odstawienie papierpsów też może mieć wpływ na moje samopoczucie. Izuś, moja poprzednia noc w całości nie spana, bo o 4 rano pogotowie zabrało moją mamę, a ja nie wiedziałam gdzie wpaść i co robić. Na szczęście wszystko wróciło do normy z mamą. Teraz ze mną cóś nie tak Stasieńko, trzymam się w postanowieniu. Coraz bardziej się z tego cieszę! Nie palę!!!- to brzmi dumnie Majeczko - dziękuję i trzymam za słowo w sprawie spotkania
Tosiu mamie wszystkie najlepszego a u Ciebie to mam nadzieję że to tylko objawy ustępowania stresu i obniżenie adrenaliny po nocnych emocjach , wyśpij się i mam nadzieję że wszystko wróci do normy
Tosiu a wiesz, że masz rację z tym odstawieniem papierosów. Gdy byłam na rehabilitacji w szpitalu leżała tam kobitka, która rehabilitowała się po obcięciu nogi i za bardzo nie miała jak wychodzic zapalić...i pewnego wieczora tak zasłabła, że wezwali lekarza i po długim czasie doszli , że to gwałtowne przerwanie dopływu nikotyny ją prawie zabiło-musiała sobie zakurzyć Ale skoro tylko ból głowy to lepiej wytrzymaj w "celibacie"
Tosia, coś o tym wiem, też to przechodziłam 10 lat temu i udało się. Trzymam za Ciebie kciuki. Nie masz pojęcia jaką odczułam ulgę, że pozbyłam się tego cho....stwa. Jestem wolna.
Tosiu ja nie palę już 12 lat i trzymam kciuki za Ciebie byś wytrwała o oby twoja prognoza co do wiosny była prorocza bo już bardzo mi tęskno za działką.
Tosia tyle sie działo przez ten czas jak mnie nie było Teraz chyba już wszystko w porządku także z Twoim zdrowiem Piesia widziałam .Kuruj się, bo wiosna już niedaleko, a jak nie będziesz mieć sił to co wtedy???
Cieszę się, że z mamą lepiej.
Tosiu, sensacje związane z nagłym odstawieniem palenia powinny ustąpić po ok. 2 miesiącach.
Jeśli są zbyt uciążliwe, to może zaaplikuj sobie czasem gumę czy tabletkę "Nicorette"?