Actusowa kolekcja cz.II
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.II
kolejna ciekawa mieszanka do testowania storczyków mi braknie
kasiek a ta filiżanka z mini bombowa jest teraz dopiero udało mi się naskrobać komentarz, się ma zapłon
kasiek a ta filiżanka z mini bombowa jest teraz dopiero udało mi się naskrobać komentarz, się ma zapłon
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
No i kolejny ekstra okaz ten green jevel-gratuluję
Pozdrówka
Pozdrówka
Dzięki Areczku i bardzi mi milo ,ze wpadles
To znowu ja .Dzis seramisowo-keramzytowe wiesci i nie tylko .Moje storcze w keramzycie maja sie swietnie ,ida listki i korzonki i wiem juz ,ze na pewno nie będę zalowala tego sposobu uprawy dla tych storczykow akurat.
Teraz seramis....Wymieszalam go troche z drobniutka kora ,bo niestety nie bylo go 10 kilo ,a chcialam tez do niektorych botanikow domieszac.Wyszlo tak
Do mieszanki poszly mini w filizance.Oczywiscie będę Was informowac jak sie sprawuja
A teraz kwiatki
Wczoraj przyszla paczka od Magdzi z nasza "Kaczucha" od Arli .Otworzylam i zdebialam ,bo Madzia zrobila mi niespodzianke i w paczce byly dwie mini ,jedna od Madzi moja wymarzona "philadelphiopodobna" .Jak sie cieszylam nie musze pisac ,wszyscy wiedza .
I nowa "pyza"
Teraz seramis....Wymieszalam go troche z drobniutka kora ,bo niestety nie bylo go 10 kilo ,a chcialam tez do niektorych botanikow domieszac.Wyszlo tak
Do mieszanki poszly mini w filizance.Oczywiscie będę Was informowac jak sie sprawuja
A teraz kwiatki
Wczoraj przyszla paczka od Magdzi z nasza "Kaczucha" od Arli .Otworzylam i zdebialam ,bo Madzia zrobila mi niespodzianke i w paczce byly dwie mini ,jedna od Madzi moja wymarzona "philadelphiopodobna" .Jak sie cieszylam nie musze pisac ,wszyscy wiedza .
I nowa "pyza"
- Dusiaaa
- 1000p
super że mieszanka daje radę a mini są super, władujesz je do filiżanki czy masz nowe miejsce dla nich? nowa pyza/ czemu pyza?/ też bardzo przyjemna, taka pyza z trądzikiem albo różyczką
Dus one juz sa w filizance a "pyza" to okreslenie Tomka,tak ja nazwal i tak sie juz przyjelo
- Dusiaaa
- 1000p
własnie też zauważyłam że jak na mini to spore kwiaty i to mi się w nich najbardziej podoba
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
a czy ten keramzyt nie wypływa w górę przy moczeniu? Duśka już widzę masz nowe chciejstwa nie próżnujesz
Dzięki dziewczyny ,jestescie kochane .Nic nie wyplywa przy moczeniu Aniu.
- Dusiaaa
- 1000p
Dufin weź nawet nic nie mów przez 2 lata kupiłam 4 storczyki a przez 1 miesiąc z Wami już trzy zdecydowanie kontakt z Wami pogłębia moją chorobę
Cos o tym wiem...w ciagu miesiaca z 10 kupilam....jak nie wiecejDusiaaa pisze:Dufin weź nawet nic nie mów przez 2 lata kupiłam 4 storczyki a przez 1 miesiąc z Wami już trzy zdecydowanie kontakt z Wami pogłębia moją chorobę