Rośliny domowe, tarasowe i ogrodowe u Anki.
- iwek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Rośliny domowe, tarasowe i ogrodowe u Anki.
Oj coś mi się zdaje ,że Aniu Twoja najmłodsza latorośl odziedziczyła po Tobie miłość do roślinek,oleandry przepiękne a skrętniki super Ci kwitną tak to prawda zimne noce nie sprzyjają ani kwiatom ani warzywom
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
No proszę, ileż tu kobitek z jednego pokolenia się odnajdzie - nic dziwnego, że trafiłam na Twój wątek, ciągnie swój do swego Synów gratuluję
Olenadry są przecudowne, zawsze mnie pociągały i naprawdę z wielką przyjemnością je u Ciebie oglądam, Aniu!
Olenadry są przecudowne, zawsze mnie pociągały i naprawdę z wielką przyjemnością je u Ciebie oglądam, Aniu!
- MagdaB2701
- 200p
- Od: 26 cze 2013, o 16:34
Aniu,super że udało Ci się wrzucić fotki.Oleandry super,takie okazy to moje marzenie Fajnie że masz pomoc w podlewaniu roślinek u mnie córcia bardzo chętnie pomaga ale ma 4 lata i niekoniecznie ma wyczucie ile lać wody a bardzo chce pomagać podlewać,sadzić itp.
Skrętniki również piękne,mam Renie ale jeszcze nie kwitnie więc nie mogę Ci na 100% powiedzieć czy tak samo wygląda kwiatek
Skrętniki również piękne,mam Renie ale jeszcze nie kwitnie więc nie mogę Ci na 100% powiedzieć czy tak samo wygląda kwiatek
Aniu jak pięknie kwitną już Twoje oleandry , wspaniałe okazy . .. chyba nie ma drugich takich na forum jak u Ciebie
Moje jeszcze w pąkach , może na jesień zakwitną
Aniu ten skrętnik to nie jest 6001 ...
6001 tak powinien wyglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1#p4741056
Moje jeszcze w pąkach , może na jesień zakwitną
Aniu ten skrętnik to nie jest 6001 ...
6001 tak powinien wyglądać http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1#p4741056
- Ania.S
- 200p
- Od: 18 sie 2009, o 13:17
- Kontakt:
Aniu, cudowne kolory jak się do Ciebie wchodzi
Twoja Renia? to na 99% będzie Nina, zobacz czy miałaś taką
Twoja Renia? to na 99% będzie Nina, zobacz czy miałaś taką
Fiołeczki, hoje i reszta, Moja kolekcja fiołków afrykańskich i hoi
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
-
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
MagdaB2701 - z tym podlewaniem to jest tak, że syna albo męża to najczęściej proszę, aby podlali mi jedynie oleandry, bo je można przelać i nic im nie będzie, bo z wyczuciem u nich, to jak u Twojej 4 latki . Oby się tylko nie dowiedzieli, bo pożegnałabym się z pomocą, a dużo to dla mnie znaczy jak mi podleją te krzaczyska, no i wniosą na zimę do garażu, a i latem chowają jak zapowiadają psotę.
Ania S - Dzięki za pomoc. Ten skrętnik w ogóle nie był podpisany. Gdzieś widziałam Renię i wydawał mi się podobny.
Adam S. - Połowa moich oleandrów też nie kwitnie, potrzebny jest tydzień słoneczka aby się rozwinęły. Wszystkiemu winne są te zimne noce
Ania S - Dzięki za pomoc. Ten skrętnik w ogóle nie był podpisany. Gdzieś widziałam Renię i wydawał mi się podobny.
Adam S. - Połowa moich oleandrów też nie kwitnie, potrzebny jest tydzień słoneczka aby się rozwinęły. Wszystkiemu winne są te zimne noce
- aniek
- 50p
- Od: 2 mar 2015, o 13:32
Witaj Aniu. Potwierdzam za Adamem S. że takich oleandrów to na całym forum pewnie nie ma. Chyba że ukryte... Są piękne. Nie mogę się doczekać aż wstawisz zdjęcia pozostałych. Niech się pośpieszą z tym kwitnieniem... U nas też noce chłodne.
Pozdrawiam Ania.
-
- Od: 15 maja 2015, o 14:00
Witaj! Piękne masz wszystkie swoje kwiatki fiołki, skrętniki i te duże okazy. Będę Cię odwiedzać i podziwiac