Micha storczyków Kahim cz.2
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim cz.2
Kochani,
Poczyniłam dziś nowe odkrycie Pamiętacie może.. a może i nie, że mam od ponad roku wielgachnego phala niespodziankę... ? Otóż skubaniec puszcza pędzik
Strasznie się cieszę tym bardziej, że przez jakiś czas mi chorował i gubił liście, więc obawiałam się, że nigdy nie dowiem się jaki ma kolorek
Z innych rewelacji- pączek z jęzorem w końcu dojrzał i się otworzył
I nawet wygląda normalnie
I na koniec moja piękność z cud warżką
Poczyniłam dziś nowe odkrycie Pamiętacie może.. a może i nie, że mam od ponad roku wielgachnego phala niespodziankę... ? Otóż skubaniec puszcza pędzik
Strasznie się cieszę tym bardziej, że przez jakiś czas mi chorował i gubił liście, więc obawiałam się, że nigdy nie dowiem się jaki ma kolorek
Z innych rewelacji- pączek z jęzorem w końcu dojrzał i się otworzył
I nawet wygląda normalnie
I na koniec moja piękność z cud warżką
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Piękność z warżką jest boska Ta warżka jest niesamowita! Cieszę, że pojawiają się u Ciebie pędziki I cudna nowość od lubego A ten co stracił stożek wzrostu to ten wiatraczek?
- kahim
Dzięki kochana
"Na szczęście" stożek wzrostu stracił pearlion a nie wiatraczek. Zabrzmi to może ciut nietaktownie, ale wiatraczka bardziej byłoby mi żal, bo był droższy i jest bardziej fikuśny A ten pearlion to taki trochę marnawy od początku był... Skusiłam się na niego chyba tylko dlatego, że miał bardzo ładny nowy pączuszek.. ale cóż, było minęło
Luby kupił mi bardzo ładnego tego storczyka- był z siebie szalenie dumny jak opowiadał, że zamiast na kwiaty patrzył na stan liści i korzeni Dobrze chłopa nauczyłam (z kolorami jest jeszcze tylko problem, ale i nad tym popracujemy... )
Strasznie mnie korci urządzić konkurs pod hasłem "zgadnij kolor giganta"... ale obiecałam już być grzeczną i się nie wychylać
"Na szczęście" stożek wzrostu stracił pearlion a nie wiatraczek. Zabrzmi to może ciut nietaktownie, ale wiatraczka bardziej byłoby mi żal, bo był droższy i jest bardziej fikuśny A ten pearlion to taki trochę marnawy od początku był... Skusiłam się na niego chyba tylko dlatego, że miał bardzo ładny nowy pączuszek.. ale cóż, było minęło
Luby kupił mi bardzo ładnego tego storczyka- był z siebie szalenie dumny jak opowiadał, że zamiast na kwiaty patrzył na stan liści i korzeni Dobrze chłopa nauczyłam (z kolorami jest jeszcze tylko problem, ale i nad tym popracujemy... )
Strasznie mnie korci urządzić konkurs pod hasłem "zgadnij kolor giganta"... ale obiecałam już być grzeczną i się nie wychylać
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Prezent od Lubego cudny trzymam kciuki za pęd na giganciku a co do piękności z cud warżką tosz to piękność
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- kahim
Dziękuję
Mój luby jak tylko zaglądam na FO dopytuje, czy już ktoś pochwalił kwiatka od niego Idę mu donieść Twoje słowa
Mój luby jak tylko zaglądam na FO dopytuje, czy już ktoś pochwalił kwiatka od niego Idę mu donieść Twoje słowa
Od lubego ładny ładny ale ten biały z kolorową warżką....
- kahim
Dziękuję
Też mi się bardziej podoba ten z tęczową warżką, ale ciiii....
Też mi się bardziej podoba ten z tęczową warżką, ale ciiii....
Kasiu, czyżbyś poskarżyła się Lubemu, że masz mniej białasków niż ja? Wybrał piękny egzemplarz, mądry chłopak
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- kahim
Hahaha
Tak, mam szatański plan mieć najwięcej białych storczyków ze wszystkich
Żebyś go (chłopa mego) tylko widziała, jaki był dumny, gdy opowiadał, jak wybierał który ma lepsze korzonki i listki i że mu to zajęło ponad 10minut.. Pan psycholog odnalazł nowe hobby... mam nadzieję
Przekażę mu, że go chwalisz- takie pozytywne wzmocnienie dobrze mu zrobi
Tak, mam szatański plan mieć najwięcej białych storczyków ze wszystkich
Żebyś go (chłopa mego) tylko widziała, jaki był dumny, gdy opowiadał, jak wybierał który ma lepsze korzonki i listki i że mu to zajęło ponad 10minut.. Pan psycholog odnalazł nowe hobby... mam nadzieję
Przekażę mu, że go chwalisz- takie pozytywne wzmocnienie dobrze mu zrobi
Kasia, chwal człowieka również Ty, długo i przekonująco, a niebawem kolejny storczyk pojawi się w domu (może również biały?). Zresztą, Ty wiesz najlepiej co trzeba zrobić. Pan psycholog mówisz? Oby zbyt szybko nie odkrył Twoich planów
Z pozdrowieniami - Janka
Kasia, powiedz Lubemu, że świetnie wybrał, no a skoro sprawdził jeszcze korzonki i listki to w ogóle można go już uznać, za prawdziwego storczykowego eksperta Ja tam jestem zwolenniczką białych klasyków, nigdy się nie nudzą, a Twój ma jeszcze takie urocze piegi
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Tak czytam, czytam i zazdroszczę lubego Mój mimo sporej kolekcji, pełnych parapetów i nie tylko, nieukrywanego zachwytu nad nimi ... przy jakiejkolwiek okazji zawsze dostanę coś, tylko nie kwiatka
- kahim
Hihihi, oj kobitki, jasne, że go chwalę
Janeczko, on zapewne doskonale wie o co chodzi z tym chwaleniem. Ale skoro na głos jeszcze tego nie nazwał, to gramy dalej
Janeczko, on zapewne doskonale wie o co chodzi z tym chwaleniem. Ale skoro na głos jeszcze tego nie nazwał, to gramy dalej