Ogród Marty cz. VI
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. VI
Iwonko,to prawda,cleome jest cudne i tak długo jest w ogrodzie jak sie ją teraz wysieje,cieszę sie ,że też będzie u Ciebie
Kasiu,dziękuję
Soniu,miło,że zawsze znajdziesz coś dla siebie,dobrej nocki
Dorotko,ja mam 2 odmiany ale wąskolistnej nie mam zdjęcia ,w tym roku nie przegapię,
Helenko,dzisiaj wyjątkowo szalony dzień ,mam trochę tych dużych host ,bo je lubię,azalie takie napąpione ,myślę ,że pokażą co potrafią,pozdrawiam i buziaczki posyłam
-- 4 mar 2015, o 20:55 --
W kąciku ogrodowym znalazłam dzisiaj tak pięknie kwitnący oczar
Kasiu,dziękuję
Soniu,miło,że zawsze znajdziesz coś dla siebie,dobrej nocki
Dorotko,ja mam 2 odmiany ale wąskolistnej nie mam zdjęcia ,w tym roku nie przegapię,
Helenko,dzisiaj wyjątkowo szalony dzień ,mam trochę tych dużych host ,bo je lubię,azalie takie napąpione ,myślę ,że pokażą co potrafią,pozdrawiam i buziaczki posyłam
-- 4 mar 2015, o 20:55 --
W kąciku ogrodowym znalazłam dzisiaj tak pięknie kwitnący oczar
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sloneczko jak ladnie przedziera sie przez galazki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu jak mogłaś nie zauważyć takiego dużego obsypanego kwieciem oczara Śliczny jest niech cieszy Ciebie i nas! Miłego wieczoru i dobrej nocy
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Martuś oczar piękny. Mój kwitnie,ale tylko na połowie drzewa.
Co jeszcze masz i nie pamiętasz.? Ty jesteś tak zakochana w piwoniach,że na duże drzewa kwitnące w zimie nie zwracasz uwagi.
Nie marzy Ci się inna odmiana np. różowa?
Co jeszcze masz i nie pamiętasz.? Ty jesteś tak zakochana w piwoniach,że na duże drzewa kwitnące w zimie nie zwracasz uwagi.
Nie marzy Ci się inna odmiana np. różowa?
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak pięknie kwitną oczary,nigdy nie widziałam w realu
- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś urzekł mnie Twój oczar. Rzeczywiście na Twoich fotkach może oczarować. Nigdy nie podobał mi się na zdjęciach w czasopismach i w życiu bym na niego nie spojrzała w szkółce. U Ciebie wygląda wspaniale wyeksponowany na tle iglaków. Nie sądziłam, że może tak skupiać wzrok, a i pewnie widząc kwitnący krzew serducho po cichu się raduje, że wiosna już tuż tuż. Pięknie go nam pokazałaś
Martuś a na fotkę wierzby czekam, ale to tak przy okazji. Wiem, że ona staśmia pędy kilkuletnie, dlatego jej nie przycięłam, choć miałam ochotę. Wierzby tak ładnie się krzewią po przycięciu Myślę, że w tym roku (to będzie jej 2 sezon, zeszłej wiosny posadziłam ukorzeniony patyczek) pokaże mi się choć trochę jej ogólny zarys. Jestem jej niesamowicie ciekawa bo baaardzo lubię wierzby
Martuś a na fotkę wierzby czekam, ale to tak przy okazji. Wiem, że ona staśmia pędy kilkuletnie, dlatego jej nie przycięłam, choć miałam ochotę. Wierzby tak ładnie się krzewią po przycięciu Myślę, że w tym roku (to będzie jej 2 sezon, zeszłej wiosny posadziłam ukorzeniony patyczek) pokaże mi się choć trochę jej ogólny zarys. Jestem jej niesamowicie ciekawa bo baaardzo lubię wierzby
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Oczary pięknie kwitną i nie raz zastanawiałam się nad nimi, ale tak sobie pomyślałam, koło domu w ogrodzie ma urok i podziwiać można co dzień,a na działeczce, to jak pogoda pozwoli, i dlatego nie mam, wolę oglądać u Was
-
Kasiu,właśnie zaświeciło jak poszłam robić zdjęcia,miłego dnia
Marysiu,sama się dziwię,dopiero u kogoś zobaczyłam oczar i przypomniałam sobie ,że też mam i zaglądnęłam i oniemiałam chyba za dużo u mnie tego wszystkiego ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę
Alu,musze obejść dokładnie ogród,mam skimię i pewnie też zbiera sie do kwitnienia ,wieczór intensywnie myślałam co ja mam w ogrodzie wiosennego,ale masz rację ja tylko zaglądam do piwonii, ,podoba mi się czerwony oczar i pewnie go sobie kupię w tym roku, pięknego słoneczka życzę
Grażynko,zapraszam do ogrodu to obejrzysz to cudo miłego dnia
Aniu,będzie fotka wierzby ,nie wiem ,czy tak ją pokażę jak bym chciała,ale nie da się zrobić innego zdjęcia,dopiero jak dostanie liści to ukaże się jej cały pokrój,jest super,a oczar rzeczywiście fajnie wygląda na tle iglaków,chociaż on woli rosnąć w pojedynkę,miłego dnia i słoneczka życzę
Iwonko,oczar jest super z tym swoim cytrynowym kolorze na tle zielonego ,u mnie jest w ogrodzie ,a wczoraj zobaczyłam go pierwszy raz ,bo o nim zapomniałam ,pięknego dnia życzę
Marysiu,sama się dziwię,dopiero u kogoś zobaczyłam oczar i przypomniałam sobie ,że też mam i zaglądnęłam i oniemiałam chyba za dużo u mnie tego wszystkiego ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę
Alu,musze obejść dokładnie ogród,mam skimię i pewnie też zbiera sie do kwitnienia ,wieczór intensywnie myślałam co ja mam w ogrodzie wiosennego,ale masz rację ja tylko zaglądam do piwonii, ,podoba mi się czerwony oczar i pewnie go sobie kupię w tym roku, pięknego słoneczka życzę
Grażynko,zapraszam do ogrodu to obejrzysz to cudo miłego dnia
Aniu,będzie fotka wierzby ,nie wiem ,czy tak ją pokażę jak bym chciała,ale nie da się zrobić innego zdjęcia,dopiero jak dostanie liści to ukaże się jej cały pokrój,jest super,a oczar rzeczywiście fajnie wygląda na tle iglaków,chociaż on woli rosnąć w pojedynkę,miłego dnia i słoneczka życzę
Iwonko,oczar jest super z tym swoim cytrynowym kolorze na tle zielonego ,u mnie jest w ogrodzie ,a wczoraj zobaczyłam go pierwszy raz ,bo o nim zapomniałam ,pięknego dnia życzę
-
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Marto - i u mnie przylaszczki już kwitną , za to piwonie jeszcze śpią .
Jednak po niedzieli zapowiadają ciepło więc pewnie wszystko się obudzi
Jednak po niedzieli zapowiadają ciepło więc pewnie wszystko się obudzi
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj Martuś..pięknie już się wiosennka budzi..oczar i mnie oczarował..zawsze chciałm go mieć..
Powiedz mi kochana jak te obrazki włoskie zimujmą one są zimozielone??nachodzi mnie na nie...
Powiedz mi kochana jak te obrazki włoskie zimujmą one są zimozielone??nachodzi mnie na nie...
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Ładna wiosna u Ciebie. Włoskie obrazki, piękna nazwa i bardzo ciekawa roślina. Czy piwonie trzeba okrywać, przed przymrozkami.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marto Twój Oczar mnie oczarował śliczny jest .Wiosna do Ciebie mocno puka .Zdróweczka
Pozdrawiam Alicja