Oj co ja dziś miałam za dzień

Jak ja się na coś uprę to koniec
Pierwszy problem to skrzynia przy pergoli,muszę ją wyścielić folią grubą,folię zakupiłam,ale coś za płytko jest i nie do końca dobrze wymierzyłam.Musiałabym sztukować

Drugi problem mam z przybiciem jej do drewna,żeby nie zjeżdżała...nie miała baba kłopotów to sobie stworzyła.
Zjechałam dziś kilka miejsc w poszukiwaniu tabliczek do ziół,wymarzyłam sobie drewniane,ale oczywiście u nas nic takiego nie znajdziesz,znów problem ....tylko plastikowe były,więc dawaj w neta i zamówiłam wysyłkowo
Zamówiłam też skrzynkę drewnianą na zioła,będę ją ozdabiała metodą decupage,coraz bardziej mnie to wciąga
Ewcia oj deszczowo i burzowo u nas było dzisiaj,jutro liczę na słonko...przypomniałaś mi,że muszę popikować swoje ostróżki
Terlica nie mam pojęcia jaką mam piwonię...koperkowa po prostu

W internecie drogo wychodzi za cudeńko...
Heliotropy miałam jednego roku na balkonie,ale na moim słonecznym stanowisku mocno ucierpiały albo ja za mało podlewałam
Oj sadzenie...uwielbiam sadzić nowe roślinki:)
Dorotko Artemis cały zielony,cięłam go słabo,a Novalisa jestem bardzo ciekawa,muszę go koniecznie zobaczyć na żywca
Andziu Ice Cream oznakowane,zaglądam do nich,jakieś takie małe główki mają,kto wie czy nie zaliczę pomyłki,kupowałam je na targu

Pytałam nieraz na targu o piwonię,ale oczy takie sprzedawcy robili
Mi z tych
koperków jeszcze podoba się miłek wiosenny
Alexia dziękuję za szczegółowy opis:) Skąd ja teraz wezmę taki pistolet tapicerski?

Keramzyt,folię mam i stoję
Po pergolach mają się piąć clemki.Na razie wstawiłam donice z clemkami do skrzyni
Moni korony pewnie już zakwitły od zeszłego razu,nie chciałabym przegapić kwitnienia:)
Aguś pergola dawno mi się marzyła,teraz stoi i dalej nic...oj ta folia ...
Różyczka Thereska Bugnet szybka jest,polecam każdemu kto chce mieć szybko kwitnącą różę
Dziękuję za sprostowanie w sprawie szachownicy...oczywiście to Uva Vulips;)
Sabinko narcyzy z Auchan pełne ostatnio wcale mi nie zakwitły,a tu proszę szanowne biedronkowe dały radę i jeszcze są pełne:)
Też niestety znalazłam towarzystwo na kilku pędach różanych,pełno tego dziadostwa
Maju podpory są niezbędne dla pnączy,w tym roku kilka clemków więcej zamieszka na moim balkonie stąd pergola stanęła
Asiu pojawiły się pierwsze maleńkie pączki i cieszą
Wypasiony narcyz z B
Wilczomlecz
I piesio wierny kompan...kocha działeczkę

tak jak jej Pańcia...
Pozdrawiam wszystkich...