Ogród Gośki
Słoneczko świeci , szczęściara u nas od wczoraj wieczora leje. Na pół godzinki przestanie i powtórka z rozrywki
A grzyby w tym roku to mogę sobie pooglądać jedynie w atlasie, wczoraj na chwilkę poszłam do lasu, nic nawet muchomora nie znajdziesz.
Chciałam dodać zdjęcia przez fotosik i kicha. A znalazłam zdjęcia z tym chorym modrzewiem i myślałam Gosiu, że zerkniesz na niego swym fachowym okiem.
A grzyby w tym roku to mogę sobie pooglądać jedynie w atlasie, wczoraj na chwilkę poszłam do lasu, nic nawet muchomora nie znajdziesz.
Chciałam dodać zdjęcia przez fotosik i kicha. A znalazłam zdjęcia z tym chorym modrzewiem i myślałam Gosiu, że zerkniesz na niego swym fachowym okiem.
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja mam na imageshacku, w zasadzie działa, czasem nie wyrabia i niektórych nie widać, ale rzadko.
Gosie obie, oczywiście, że wyślę Wam nasionka jak najrychlej. Wydaje mi się, że mogą wymagać przemrożenia, ale nigdy tego czegoś nie wysiewałam, same sieobsługują
Perowskii, nie powinna się stać żadna krzywda, jak pisałam już w swoim wątku, z tym, że ja ją wiosną obcinam - kwitnie na pędach tegorocznych.
Gosie obie, oczywiście, że wyślę Wam nasionka jak najrychlej. Wydaje mi się, że mogą wymagać przemrożenia, ale nigdy tego czegoś nie wysiewałam, same sieobsługują
Perowskii, nie powinna się stać żadna krzywda, jak pisałam już w swoim wątku, z tym, że ja ją wiosną obcinam - kwitnie na pędach tegorocznych.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Witaj Gosiu
Jeżeli chodzi o hosting zdjęć to już dawno nie korzystam z fotosika,często miałam problemy Polecam Ci Tinypic Korzystam i jestem bardzo zadowolona
Mój orzeszek ciągle bez kwiatków A czy Twój nie puszcza jakiś pędzików ku dołowi w miejscu po uschnięciu kwiatka?
Masz super sąsiada Też takiego chce :P Mam jedną róże w cieniu,(warm welcome) i całkiem nieźle sobie radzi
Miłego dnia Gosiu
Jeżeli chodzi o hosting zdjęć to już dawno nie korzystam z fotosika,często miałam problemy Polecam Ci Tinypic Korzystam i jestem bardzo zadowolona
Mój orzeszek ciągle bez kwiatków A czy Twój nie puszcza jakiś pędzików ku dołowi w miejscu po uschnięciu kwiatka?
Masz super sąsiada Też takiego chce :P Mam jedną róże w cieniu,(warm welcome) i całkiem nieźle sobie radzi
Miłego dnia Gosiu
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Re: Ogród Gośki
Gosiu, kwiatuszki u orzeszka co się pojawiają to zasychają Czy u Ciebie też tak jest Ciekawe czemu one zasychają
Witam wszystkich bardzo gorąco!!!
Moje okresy nieobecności na forum zaczynają być coraz dłuższe i obawiam się, że ten stan będzie się powtarzał
Zaskoczyłam mnie nowa szata graficzna i parę innych nowości typu: nowy avaterek Gorzatki! :P
A'propos nowej szaty, u mnie też się już pojawiła Chciałabym Wam pokazać zdjęcia zimy w moim ogrodzie ale jeszcze nie rozgryzłam wstawiania zdjęć
Moje okresy nieobecności na forum zaczynają być coraz dłuższe i obawiam się, że ten stan będzie się powtarzał
Zaskoczyłam mnie nowa szata graficzna i parę innych nowości typu: nowy avaterek Gorzatki! :P
A'propos nowej szaty, u mnie też się już pojawiła Chciałabym Wam pokazać zdjęcia zimy w moim ogrodzie ale jeszcze nie rozgryzłam wstawiania zdjęć
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Witaj Gosiu !
Jaka u Ciebie pogoda? Czy śnieg obielił Ci już ogród?
Jaka u Ciebie pogoda? Czy śnieg obielił Ci już ogród?
-
- ---
Gosiu, u Ciebie spadł już śnieg U mnie jeszcze nie, bo chyba wie że muszę cebulki posadzićg.kiecko pisze:A'propos nowej szaty, u mnie też się już pojawiła Chciałabym Wam pokazać zdjęcia zimy w moim ogrodzie ale jeszcze nie rozgryzłam wstawiania zdjęć
Polu, Dawidku - śnieg panoszy się na dobre. Sypie i sypie od bladego poranka, a na dodatek wieje
Zdążyłam zabezpieczyć jedynie opuncję. Cała reszta przysypana śniegiem
Dawidku moje orzeszki też kwitną na potęgę, ale wszystkie kwiaty usychają. Nie ma na razie widoków na owoce
Zdążyłam zabezpieczyć jedynie opuncję. Cała reszta przysypana śniegiem
Dawidku moje orzeszki też kwitną na potęgę, ale wszystkie kwiaty usychają. Nie ma na razie widoków na owoce
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
- ---
Gosiu, ciekawe czemu te nasze orzeszki nie wytwarzają owocków Może coś źle robimy
Dodaj fotki Twojego śniegowego ogrodu U mnie akurat leje deszcz
Dodaj fotki Twojego śniegowego ogrodu U mnie akurat leje deszcz