Ogród Pod Lasem
Re: Ogród Pod Lasem
Komornicy miękną na widok poduszek właśnie Reszta ich nie rusza
Jolu, nawet z pokazywanych zdjęć można wykadrować coś nowego, co przedtem umknęło uwadze naszej pobieżnej. Bądź człowiekiem
Jolu, nawet z pokazywanych zdjęć można wykadrować coś nowego, co przedtem umknęło uwadze naszej pobieżnej. Bądź człowiekiem
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 paź 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Z kadrami, to miałam do czynienia ostatnio, jak przechodziłam na emeryturę A poduszki, to ta dziewczyna , która mi ozdobiła kankę i inne blaszaki decoupage'em obiecała wziąć do swojego sklepiku
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, po pierwsze - nie wystarczy Ci przesadzanie w ogrodzie. PO drugie - szybka jesteś. Po trzecie - cieszę się,
że zarobisz na jeszcze jedno zamówienie.
że zarobisz na jeszcze jedno zamówienie.
No to jesteś ugotowana I nie wiem dlaczego tak brykasz
-
Adrianno oprócz przesadzania kręci mnie dosadzanie A z tą szybkością zamawiania, to tak jak z wykupywaniem towarów w czasach słusznie minionych - widać kolejkę, to się ustawiam
Jak przyjdą paczuchy z roślinkami, to dopiero pobrykam ... po tych moich hektarach. Sama swojego ogrodu nie poznam
Jak przyjdą paczuchy z roślinkami, to dopiero pobrykam ... po tych moich hektarach. Sama swojego ogrodu nie poznam
-
Adrianno, a ja trafiłam przed chwilą do świetnej - tak mi się wydaje - szkółki, tuż o "rzut beretem" - Gospodarstwo Ogrodnicze w Karpaczu. I chyba zrezygnuję z zamówienia w pewnej szkółce (nie powiem jakiej) na rzecz tej. Jeśli będzie dobra pogoda, to może się uda w sobotę tam pojechać i sprawdzić, bo będzie Basia z Dorotą i Wojtkiem.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Joluś lepiej zadzwoń, czy szkółka otwarta, bo teraz wszystko pozamykane na głucho
-
Masz rację zadzwonię ale to nawet w ramach spaceru (autkiem) można sprawdzić. A zaglądałaś do tej szkółki
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Jolu, znam tę szkółkę, kupowałam od nich z netu. Ale zimą nie odbierali telefonu, jak byłam w Karpaczu, bo też miałam plan coś kupić.Chyba trzeba poczekać do wiosny.
-
Witaj Igo, jak zdrówko . Dzięki, a widziałaś jakie hosty mają - obłędne Nic, poczekam do wiosny
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Nie bojaj sie Iguś... my Ci pomożemy... je zredukować